edit: nista sazno nije registrovan

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nešto ne upratih vi "pobijediste" Slaviju ne znam ili mi se baš priviđa.joey je napisao/la:Pa sta je fazon sad ? Zar nisu bile parole podrske Husrefu prije par mjeseci... kleli se u njega kao u Blekica![]()
Nakon Husrefa na redu je kosooki pretpostavljam... kunete se u njega, a do ljeta bice "ma kakav Tan". Joj da vas nema...![]()
Sto se tice utakmice, standardna za nasu ligu. Slavija i vi u 5 deka.. ali eto vi se ko borite za titulu. Navijam za vasu pobjedu radi listica.
Eto jos i crveni karton.. OSIM kupio utakmicu, kao i onu u Bijeljini.
Ma ja ba. Vi dole redovno uzimate, to ce biti samo formalnost da odete i prvi ste.simon je napisao/la:Sljedeca stanica Listicaa i mjesto lidera![]()
Prvo poluvrijeme lose, drugo nije lose popravljamo se 8 vezanih u ligi bez poraza napredujemo.
IN HUSREF WE TRUST !
Odbrana i napad su nam odlicni zeza nas samo vezni red tu nam je samo Todorovic u formi ostali nisu na zadovoljavajucem nivou te u ovom prelaznom roku dovest dvojcu dobrih veznjaka i imamo kompletnu ekipu i bez ovih sikiracija te osiguran vrh tabele.
haj dobro smanjio je malo u durgom ,kako je bilo krenulo mislio sam da 60 ne gineHead je napisao/la:49invincible1921 je napisao/la:btw da nema neko statistiku meca da vidim kolko je bilo prekrsaja,ovaj sudija sve zivo sviro
pjevali ste vi i Cecu u mnogo nezgodnije vrijeme, a sad ko fol uvrijedjene mlade, pa momak ne prati mozda narodnu muziku samo sto vidi na tv-u a neces Hanku vidjeti vec samo Cecu.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa takav im je mentalitet, citava tribina u trenerkama i air maxufranklampard8 je napisao/la:Pojma ti nemas, samo za cecu znate.kontra je napisao/la:kakve su ovo cecine melodije na tribini , patrioteeee
samo da se citiramEvolution87 je napisao/la:bojac izgubio evo nam prilike da im se jos priblizimo. Velika je guzva u vrhu i ovo danas moramo dobiti. Nadam se nekoj malo ubjedljivijoj pobjedi. 3-0
Odvadi malo...hordezla1987 je napisao/la:dupla kruna ako bog nas pogleda, posteno smo im **** sve !
Skripari ce nam ga podudlati i onda mali leotar ce pasti za 1 mjesto na polu-sezoniiiii !!!!
NA SJEVERU UVIJEK SPICA !!!!
HU IZ JU ?sekac je napisao/la:NE TJERAJ ME DA TRAŽIM SLIKU SA TRANSOM BOŠNJACI PA ŠTApile87 je napisao/la:Kad smo kod pjevanja ja se sjecam derbija od prije rata na kome navijaci Zelje pjevaju Bosna , Bog i carsija a navijaci sarajeva odgovaraju skandiranjem Jugoslavija na nasu zastavu isto tako odgovaraju zastavom Jugosalvije.soe je napisao/la:@ tu i tamo:Zaboravio si onu vasu tamo daleko.
Nadji mi neki klip sa utamice gdje se pjeva ja jos spavam po navici.
Zasto nisi nabrojo nase obrade Merlina,Azre itd.
A da paradoks bude veci danas se busaju u bosanstvno, dobro jesu vremena druga i drugi ljudi ali... istinotost price mogu potvrditi stariji navijaci oba kluba...
Jel sa derbija ta slika.sekac je napisao/la:NE TJERAJ ME DA TRAŽIM SLIKU SA TRANSOM BOŠNJACI PA ŠTA(eti ima bržih na žalost nečiju)pile87 je napisao/la:Kad smo kod pjevanja ja se sjecam derbija od prije rata na kome navijaci Zelje pjevaju Bosna , Bog i carsija a navijaci sarajeva odgovaraju skandiranjem Jugoslavija na nasu zastavu isto tako odgovaraju zastavom Jugosalvije.soe je napisao/la:@ tu i tamo:Zaboravio si onu vasu tamo daleko.
A da paradoks bude veci danas se busaju u bosanstvno, dobro jesu vremena druga i drugi ljudi ali... istinotost price mogu potvrditi stariji navijaci oba kluba...
Otiso si Dragane ostala je tuga, vjecno ce te voljeti Grobari sa juga ?! Mozes li se sjetiti ove prije rata a danas je pjevate legendi tribine.pile87 je napisao/la:Kad smo kod pjevanja ja se sjecam derbija od prije rata na kome navijaci Zelje pjevaju Bosna , Bog i carsija a navijaci sarajeva odgovaraju skandiranjem Jugoslavija na nasu zastavu isto tako odgovaraju zastavom Jugosalvije.soe je napisao/la:@ tu i tamo:Zaboravio si onu vasu tamo daleko.
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, johntravolta123, MaroonWhite1946, skoJaa i 39 gostiju.