FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
znao sam svega m'. Opet zbog sudije dobili 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- diplomatija
- Kontakt:
P.s. Slavija bas u miltietnicnom sastavu, sto nije slucaj sa sarajevom, vremena se mijenjaju, ko bi rekao
Gol Puzigaće iz ofsajda!?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Odlicno drugo poluvrijeme.
Puzigaca,Nikola i Vusljanin najbolji.
sudija kreten,sjeckao igru svako malo.
I koliko sam ja sa istoka cuo nije nikakva Cecina pjesma nego od Hanke Paldum.
Inace ovi sa sjevera zaebavalui muriju mijenjali sektor svako malo da muriju izlude.

Inace ovi sa sjevera zaebavalui muriju mijenjali sektor svako malo da muriju izlude.

1946
- LavMantula
- Kontakt:
Sa tekme,drhte mi prsti jos uvijek,IDEMO SARAJEVO,KUPUJ SVE DO KRAJA !
Hahahahah ! Vise je nas unistio ovaj sudija nego njih ! Ali mi kupujemo i dalje !

Hahahahah ! Vise je nas unistio ovaj sudija nego njih ! Ali mi kupujemo i dalje !

Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
Redovno iz Red Caffea se cuje pjesma ide ovako "imam ja godine, ime i prezime"... nesto u tom smislu.. ne znam ko pjeva ali pretpostavljam da vi znate jer vam je leglo tamo.Head je napisao/la:Odlicno drugo poluvrijeme.![]()
Inace ovi sa sjevera zaebavalui muriju mijenjali sektor svako malo da muriju izlude.![]()
sedmi pokusaj...
joey je napisao/la:Redovno iz Red Caffea se cuje pjesma ide ovako "imam ja godine, ime i prezime"... nesto u tom smislu.. ne znam ko pjeva ali pretpostavljam da vi znate jer vam je leglo tamo.Head je napisao/la:Odlicno drugo poluvrijeme.![]()
Inace ovi sa sjevera zaebavalui muriju mijenjali sektor svako malo da muriju izlude.![]()

Ti si puko lik.
Pjevalo se nesto ja te volim od baklji sav gorim
Prepjevana ova pjesma
[youtube][/youtube]
Sad kako ide tekst,ne znam nisam slusao sjever nego gled'o utakmicu al sam skont'o da je verzija ove pjesme.
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne zna covjek sta bi ti rekao, mi smo prepjevali pjesmu Hanke Paldum ali ti ocito samo znas za Cecu.joey je napisao/la:Redovno iz Red Caffea se cuje pjesma ide ovako "imam ja godine, ime i prezime"... nesto u tom smislu.. ne znam ko pjeva ali pretpostavljam da vi znate jer vam je leglo tamo.Head je napisao/la:Odlicno drugo poluvrijeme.![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ZAKLINJ'O SI SE
PEHAR OBEĆAV'O
TEBI REĆI NE
NIKAD NISAM ZNAO
ČITAV MOJ SI SVIJET
ZA DRUGE NEĆU DA ZNAM
TRAŽIO SI SVE
SVE SAM TI DAO
PRATIO TE SVUD
NIKAD NISAM STAO
PROBUDIH SE JA
SANJAO SAM IZGORI SVE
JA TE VOLIM OD BAKLJI SAV GORIM
S GORKIM SUZAMA S MURIJOM SE BORIM
JOŠ UVIJEK SANJAM DA S HORDAMA STOJIM
ZBOG TEBE STVOREN ZA TEBE POSTOJIM
I KAD JE LOŠE I KADA JE DOBRO
UVIJEK ĆU PJEVAT' ZA BIJELE I BORDO
U MOME SRCU SAMO JE JEDNO
SARAJEVO BORDO I BIJELO
ovako ide tekst pjesme...
e moji pitari neznate svoje pjesme..
PEHAR OBEĆAV'O
TEBI REĆI NE
NIKAD NISAM ZNAO
ČITAV MOJ SI SVIJET
ZA DRUGE NEĆU DA ZNAM
TRAŽIO SI SVE
SVE SAM TI DAO
PRATIO TE SVUD
NIKAD NISAM STAO
PROBUDIH SE JA
SANJAO SAM IZGORI SVE
JA TE VOLIM OD BAKLJI SAV GORIM
S GORKIM SUZAMA S MURIJOM SE BORIM
JOŠ UVIJEK SANJAM DA S HORDAMA STOJIM
ZBOG TEBE STVOREN ZA TEBE POSTOJIM
I KAD JE LOŠE I KADA JE DOBRO
UVIJEK ĆU PJEVAT' ZA BIJELE I BORDO
U MOME SRCU SAMO JE JEDNO
SARAJEVO BORDO I BIJELO
ovako ide tekst pjesme...
e moji pitari neznate svoje pjesme..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko ne zna?
Ma nisam u tom navijackom fazonu al' mislim da se ova pjesma veceras prvi put pjevala.
1946
na "Head"-a sam mislio..Sarajlijc@ je napisao/la:Ko ne zna?

19TM87
- franklampard8
- Kontakt:
Pojma ti nemas, samo za cecu znate.kontra je napisao/la:kakve su ovo cecine melodije na tribini , patrioteeee
1946
Bitna pobjeda. Malo sam strahovao, jer je bio ogroman pritisak, pratioci na tabeli zabilježili dobre rezultate. Jednostavno se moralo dobiti i hvala Bogu, dobili smo...
Kao neki mali napredak se vidi, ali jako mali...E sad da li je to bilo do protivnika ili su večeras baš zategli, ko će ga znati...Puzigaća najraspoloženiji...
Mnogo je rotacija u ekipi, Husref se naložio ko Tata Martino, ne sviđa mi se to...MI uostalom imamo samo zagarantovanu zadnju liniju u ekipi i Komazeca. MNogo kombinacija, ne mogu da vjerujem da šef još traži idealnih jedanaest.
Idemo dalje...
Da nam je da se iz zapadne Hercegovine vratimo neporaženi...
Kao neki mali napredak se vidi, ali jako mali...E sad da li je to bilo do protivnika ili su večeras baš zategli, ko će ga znati...Puzigaća najraspoloženiji...
Mnogo je rotacija u ekipi, Husref se naložio ko Tata Martino, ne sviđa mi se to...MI uostalom imamo samo zagarantovanu zadnju liniju u ekipi i Komazeca. MNogo kombinacija, ne mogu da vjerujem da šef još traži idealnih jedanaest.
Idemo dalje...
Da nam je da se iz zapadne Hercegovine vratimo neporaženi...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa takav im je mentalitet, citava tribina u trenerkama i air maxufranklampard8 je napisao/la:Pojma ti nemas, samo za cecu znate.kontra je napisao/la:kakve su ovo cecine melodije na tribini , patrioteeee

- invincible1921
- Kontakt:
haj sta sam pogresno reko? nismo jos ni zasjeli na prvo mjesto,a vi vec sad imate spreman citav dijapazon prica o stimanju....pisac je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:a mozel mi neko od vas divova objasniti,kako to da 15 kola nema skoro nikakvih rasprava ni optuzbi i omalovazavanja na zeljin racun,sve je regularno vama se sviraju penali niko vam nista nije reko,crveni se daju portnvikcim ekipama ko na traci niko vam nista nije reko,sudija nas zakolje na derbiu niko vam nista skoro nije reko,sve je ok jer kontate bicete prvi, i onda odjendom kada je postalo od vec izvjesno da ce zeljo bit prvi,papanluk i teorije zavjere izlaze iz rupa![]()
![]()
pa daj jbmu kako imate obraza ...
Ne pisem inace i ne ulazim u djecije rasprave, ali tebi moram napisati da li te je stid ovakvo sto napisati?
Bez zajebancije, najozbiljnije te pitam.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
btw da nema neko statistiku meca da vidim kolko je bilo prekrsaja,ovaj sudija sve zivo sviro 

=\_1921_/=
49invincible1921 je napisao/la:btw da nema neko statistiku meca da vidim kolko je bilo prekrsaja,ovaj sudija sve zivo sviro
1946
Sljedeca stanica Listicaa i mjesto lidera
Prvo poluvrijeme lose, drugo nije lose popravljamo se 8 vezanih u ligi bez poraza napredujemo.
IN HUSREF WE TRUST !
Odbrana i napad su nam odlicni zeza nas samo vezni red tu nam je samo Todorovic u formi ostali nisu na zadovoljavajucem nivou te u ovom prelaznom roku dovest dvojcu dobrih veznjaka i imamo kompletnu ekipu i bez ovih sikiracija te osiguran vrh tabele.

Prvo poluvrijeme lose, drugo nije lose popravljamo se 8 vezanih u ligi bez poraza napredujemo.
IN HUSREF WE TRUST !
Odbrana i napad su nam odlicni zeza nas samo vezni red tu nam je samo Todorovic u formi ostali nisu na zadovoljavajucem nivou te u ovom prelaznom roku dovest dvojcu dobrih veznjaka i imamo kompletnu ekipu i bez ovih sikiracija te osiguran vrh tabele.
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, Fouzi1, HyperOS i 32 gosta.