RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 nov 2013, 17:55

TNT je napisao/la:Sarajevo,Olimpik i Zeljeznicar su trenutno top 3 po kvaliteti, a druga je prica kako ce ko to iskoristiti.
Vi mozda imate najboljeg pojedinca (dok se Zeba nevrati na nase terene) ali jedan igrac neznaci nista kad imas vise od pola ekipe pravo limitirani igraca.
Nemozes gledati samo jedan tim uzivo da bi znao kakvi su ostali.
Koji ti je kriterij rangiranja takvog cega? Tvoje subjektivno disecirano misljenje o igracima? Mislim, cuj kako ce tko to iskoristiti, zar snagu momcadi upravo ne cini nacin na koji koristi raspolozive resurse i mogucnosti.
Od tvojih primjera jedino Olimpic, iznenadjujuce, ima bolji medjusobni omjer sa nama, a o skoru sa Sarajevom necu ni pricati, pogotovo u zadnje vrijeme.
Tko od ostalih nema ''vise od pola ekipe pravo limitiranih igraca''? Stani malo bolan, nije Široki samo Wagner, ali nije ni Dinamo Zagreb za ove pojmove naravno, medjutim, kao sto rekoh, ako za tebe sami vrh lige nije momcad koja vec 10ak godina cini gornju polovicu tabele i ima jednu uigranu i iskusnu momcad, onda ne znam o cemu pricamo. Kao sto rekoh, problem nije u tome, problem je u ''malim utakmicama'', gdje se i osvajaju ili gube poeni, a evo dovoljno je pogledati i ove sezone nas omjer u derbijima - jos nijedan izgubili nismo.
Ali zato Mladosti, Rudari (bez ikakve uvrede, sluzi kao ilustracija poante) i slicni, nesto potpuno deseto, no to se vec vraca na tvoje ''kako ce to iskoristiti'', no dobro.
A ja gledam svakako ovu ligu, ne samo Široki, pa tako i ostale momcadi, pa i da ne igraju protiv mog tima, jednostavno mi je najdraza liga, kakva god ona bila, i dalje je moja.
Ali eto.
Da se ne zasicuje tema nepostrebnom raspravom, mislim da bi to bilo dovoljno o toj prici, ostatak sezone ce reci sve.
...Život za Široki...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 17 nov 2013, 18:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:
TNT je napisao/la:Sarajevo,Olimpik i Zeljeznicar su trenutno top 3 po kvaliteti, a druga je prica kako ce ko to iskoristiti.
Vi mozda imate najboljeg pojedinca (dok se Zeba nevrati na nase terene) ali jedan igrac neznaci nista kad imas vise od pola ekipe pravo limitirani igraca.
Nemozes gledati samo jedan tim uzivo da bi znao kakvi su ostali.
Koji ti je kriterij rangiranja takvog cega? Tvoje subjektivno disecirano misljenje o igracima? Mislim, cuj kako ce tko to iskoristiti, zar snagu momcadi upravo ne cini nacin na koji koristi raspolozive resurse i mogucnosti.
Od tvojih primjera jedino Olimpic, iznenadjujuce, ima bolji medjusobni omjer sa nama, a o skoru sa Sarajevom necu ni pricati, pogotovo u zadnje vrijeme.
Tko od ostalih nema ''vise od pola ekipe pravo limitiranih igraca''? Stani malo bolan, nije Široki samo Wagner, ali nije ni Dinamo Zagreb za ove pojmove naravno, medjutim, kao sto rekoh, ako za tebe sami vrh lige nije momcad koja vec 10ak godina cini gornju polovicu tabele i ima jednu uigranu i iskusnu momcad, onda ne znam o cemu pricamo. Kao sto rekoh, problem nije u tome, problem je u ''malim utakmicama'', gdje se i osvajaju ili gube poeni, a evo dovoljno je pogledati i ove sezone nas omjer u derbijima - jos nijedan izgubili nismo.
Ali zato Mladosti, Rudari (bez ikakve uvrede, sluzi kao ilustracija poante) i slicni, nesto potpuno deseto, no to se vec vraca na tvoje ''kako ce to iskoristiti'', no dobro.
A ja gledam svakako ovu ligu, ne samo Široki, pa tako i ostale momcadi, pa i da ne igraju protiv mog tima, jednostavno mi je najdraza liga, kakva god ona bila, i dalje je moja.
Ali eto.
Da se ne zasicuje tema nepostrebnom raspravom, mislim da bi to bilo dovoljno o toj prici, ostatak sezone ce reci sve.
Moje neutralno mišljenje je da je Široki sigurno top 3 u ligi, Željo i Sarajevo nisu ništa bolji!E sad što ja njih nevolim to je nešto drugo, ali su oni sami vrh PL po kvaliteti.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 nov 2013, 19:11

Zeljo i Siroki su trenutno najjace ekipe,uigrane sa puno jakih individualaca. Po meni trenutno najbolji igrac u ligi apsolutno Wagner. Lik daje golove glavom lijevom desnom skaricama sa svojih 30 i kusur godina. Izmedju te dvije ekipe bit ce borba za titulu uz malu prednost Zelji jer mu Siroki dolazi. Evropa Sarajevo ili Olimpic mada ni Sarajevo nije iskljuceno u borbi za sampiona. Ovo ostalo sve tu negdje puno oscilacija i nedovoljno iskustva da se upusti u utrku
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 nov 2013, 19:29

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zeljo i Siroki su trenutno najjace ekipe,uigrane sa puno jakih individualaca. Po meni trenutno najbolji igrac u ligi apsolutno Wagner. Lik daje golove glavom lijevom desnom skaricama sa svojih 30 i kusur godina. Izmedju te dvije ekipe bit ce borba za titulu uz malu prednost Zelji jer mu Siroki dolazi. Evropa Sarajevo ili Olimpic mada ni Sarajevo nije iskljuceno u borbi za sampiona. Ovo ostalo sve tu negdje puno oscilacija i nedovoljno iskustva da se upusti u utrku
Zrinja ?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 17 nov 2013, 19:46

bezze je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zeljo i Siroki su trenutno najjace ekipe,uigrane sa puno jakih individualaca. Po meni trenutno najbolji igrac u ligi apsolutno Wagner. Lik daje golove glavom lijevom desnom skaricama sa svojih 30 i kusur godina. Izmedju te dvije ekipe bit ce borba za titulu uz malu prednost Zelji jer mu Siroki dolazi. Evropa Sarajevo ili Olimpic mada ni Sarajevo nije iskljuceno u borbi za sampiona. Ovo ostalo sve tu negdje puno oscilacija i nedovoljno iskustva da se upusti u utrku
Zrinja ?
Ovaj lik ti se smatra velikim i jedinim mostarcem jer navija kao za Velez tako da ti on namjerno ne zna za ponos Hercegovine! :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 nov 2013, 19:53

ZrinjskiMostar je napisao/la:
bezze je napisao/la:
Zrinja ?
Ovaj lik ti se smatra velikim i jedinim mostarcem jer navija kao za Velez tako da ti on namjerno ne zna za ponos Hercegovine! :D
Neznam za te ponose zapadne hercegovine ali s tim da vas je moj prosjecan Velez trebao nabit 3:0 i da igrate u rangu Slavije i Viteza predvidjam vam od 5-8 mjesta uz naravno 3-4 kupljene utakmice do kraja osim one zadnje
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 nov 2013, 19:56

trebao nabit treba nabit trebao nabit..pa vidis li ti kako nas iz godine u godinu potkradaju na svakoj utakmici u premieri ligi..a gledaj gdje smo..objasni mi to molim te ?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 nov 2013, 19:59

bezze je napisao/la:trebao nabit treba nabit trebao nabit..pa vidis li ti kako nas iz godine u godinu potkradaju na svakoj utakmici u premieri ligi..a gledaj gdje smo..objasni mi to molim te ?
Care djelujes mi kao fin momak pa bi te zamolio da mi ne postavljas takva pitanja jer me to sekunde ne zanima. Ziv ti i zdrav bio ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 nov 2013, 20:01

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
bezze je napisao/la:trebao nabit treba nabit trebao nabit..pa vidis li ti kako nas iz godine u godinu potkradaju na svakoj utakmici u premieri ligi..a gledaj gdje smo..objasni mi to molim te ?
Care djelujes mi kao fin momak pa bi te zamolio da mi ne postavljas takva pitanja jer me to sekunde ne zanima. Ziv ti i zdrav bio ;)
Samo kazem, suci su zeljini to svak zna , šteli se na bosanske klubove (izuzev veleza), a mi uvijek u europi i vrhu. to te ja pitam , ma normala sve, pozz i tebi

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 17 nov 2013, 20:01

Kralju, drzi se ti svog prosjecnog veleza a stvarno ne zelim stobom u diskusiju jer nisi moj nivo...Zivio ti meni :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 nov 2013, 20:03

bezze je napisao/la:
Samo kazem, suci su zeljini to svak zna , šteli se na bosanske klubove (izuzev veleza), a mi uvijek u europi i vrhu. to te ja pitam , ma normala sve, pozz i tebi
Druze vazda se stelilo onome ko ima vise para. Ko ce natezat sirotinji.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 nov 2013, 20:43

ZrinjskiMostar je napisao/la:Kralju, drzi se ti svog prosjecnog veleza a stvarno ne zelim stobom u diskusiju jer nisi moj nivo...Zivio ti meni :D
Cuj drzi se ti prosjecnog Veleza a dosao na nasu temu :lol: :lol: :lol: ne zelim s tobom u diskusiju a on se sam ukljucio u moju laganu tematiku s ovim ok momkom pod nickom bezze gdje ga niko nije nista pitao :lol: :lol: kaze nisam njegov nivo :lol: :lol: pa i nisam kundo,ja sam 8 levela iznad tebe :lol: :lol: sibri rnjob
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 nov 2013, 21:18

Široki nas je pošteno(opet)klepio po pači...ali idemo dalje.Bilo prošlo.
Vrlo je važno podignuti ekipu pred gostovanje u Trebinju.Leotar je u velikoj krizi i bio bi pravi peh ne iskoristiti to.
Poznavajuća nas i naše oscilacije,sva tri znaka su u igri,iako mi ovakvi kakvi jesmo,mislim da smo favoriti.
Ako se oporavimo od šoka,naravno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 nov 2013, 21:24

tepsija je napisao/la:Široki nas je pošteno(opet)klepio po pači...ali idemo dalje.Bilo prošlo.
Vrlo je važno podignuti ekipu pred gostovanje u Trebinju.Leotar je u velikoj krizi i bio bi pravi peh ne iskoristiti to.
Poznavajuća nas i naše oscilacije,sva tri znaka su u igri,iako mi ovakvi kakvi jesmo,mislim da smo favoriti.
Ako se oporavimo od šoka,naravno.
Dobit cemo Leotar a s Celikom ce bit gutavo kao svaki put jer smo tu negdje. Kad bi uzeli 6 bodova uz 3-4 nova igraca sredine i odbrane na pauzi mogli bi se nadat boljoj situaciji na proljece
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 nov 2013, 14:10

bezze je napisao/la:
Pa sta ste vi nego klub iz Bosne I Hecegovine, da niste mozda iz vatikana :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 nov 2013, 14:28

Titova-Juga je napisao/la:Pa sta ste vi nego klub iz Bosne I Hecegovine, da niste mozda iz vatikana :roll:
Oni su HzHB klubovi. Kad vidim kakve potpise i nazive lokacija ispod svoga avatara stavljaju, tačno mi se smuči. I to se dozvoljava, i ignoriše.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2013, 14:39

zizu1991 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Pa sta ste vi nego klub iz Bosne I Hecegovine, da niste mozda iz vatikana :roll:
Oni su HzHB klubovi. Kad vidim kakve potpise i nazive lokacija ispod svoga avatara stavljaju, tačno mi se smuči. I to se dozvoljava, i ignoriše.
I ja tako vidim da neki velicaju zlocince na ovom forumu pa se ne kaznjava. Ali sta's...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 nov 2013, 14:40

Za sve jednak princip. Nisam isključivi branioc niti koga, samo ukazivam na nepravilnosti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 nov 2013, 17:11

zizu1991 je napisao/la:
Nisu svi ima par finih momaka. A za ove ostale. Hajde dragi sad pokazi otkrij sada svoje lazi plesi plesi LINDJO daj zaplesi LINDJO :lol: :lol: :lol: Ma samo Lezve braaato. FORZAAAAA
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 nov 2013, 17:17

Lillard je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
I ja tako vidim da neki velicaju zlocince na ovom forumu pa se ne kaznjava. Ali sta's...
Zanimljiv neki zlocinac kojem je doslo skoro 200 duznosika iz cijelog svijeta na ispracaj. Poklopi se.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.