studeni je napisao/la: Mace se pogotkom izgleda oprašta od domaće publike.
Ne razumijem baš ovu rečenicu, misliš za ovu polusezonu ili?
Inače Mace danas ponovo upisao solidan nastup, zadnje tri utakmice se diže i već polako liči na onog Macea koji je Veležu dao dva gola na pripremama prije 10 mjeseci. Danas nešto drugačija postavka, dva špica, dala malo više prostora pa je i Redžić imao fine prodore po strani, namjestio jedan gol u prvom, mogao je i drugi da golman je nije dotakao tek toliko da Mace dođe do glave tek u padu. Sredina zadnje tri-četri utakmice već našla zajednički jezik što se i vidi. Juka imao nekih kritičnih poteza, na kraju zaradio i karton bez veze, treći po redu, tako da je ova polusezona za njega gotova, ali mislim da će Čejvan to u Srebreniku fino zatvoriti.
Sve u svemu odigrali smo danas gospodski, stali kod 3 gola, uveli omladince, cilj nije bilo ponižavanje Bugojanaca, da je pao još jedan gol vjerovatno bi se u potpunosti povukli. Mislim da je to fin način, u ovakvoj ligi nekoga ko dođe s raspadom sistema poniziti sa 7-8 golova ili više (koliko je moglo realno danas da se postigne da smo nastavili napadati) nije odlika velikih klubova.
Vrlo brzo ide sažetak, a u odloženom prenosu (sutra ja mislim) će na gradskoj tv ići snimak cijele utakmice.