Koji ti je kriterij rangiranja takvog cega? Tvoje subjektivno disecirano misljenje o igracima? Mislim, cuj kako ce tko to iskoristiti, zar snagu momcadi upravo ne cini nacin na koji koristi raspolozive resurse i mogucnosti.TNT je napisao/la:Sarajevo,Olimpik i Zeljeznicar su trenutno top 3 po kvaliteti, a druga je prica kako ce ko to iskoristiti.
Vi mozda imate najboljeg pojedinca (dok se Zeba nevrati na nase terene) ali jedan igrac neznaci nista kad imas vise od pola ekipe pravo limitirani igraca.
Nemozes gledati samo jedan tim uzivo da bi znao kakvi su ostali.
Od tvojih primjera jedino Olimpic, iznenadjujuce, ima bolji medjusobni omjer sa nama, a o skoru sa Sarajevom necu ni pricati, pogotovo u zadnje vrijeme.
Tko od ostalih nema ''vise od pola ekipe pravo limitiranih igraca''? Stani malo bolan, nije Široki samo Wagner, ali nije ni Dinamo Zagreb za ove pojmove naravno, medjutim, kao sto rekoh, ako za tebe sami vrh lige nije momcad koja vec 10ak godina cini gornju polovicu tabele i ima jednu uigranu i iskusnu momcad, onda ne znam o cemu pricamo. Kao sto rekoh, problem nije u tome, problem je u ''malim utakmicama'', gdje se i osvajaju ili gube poeni, a evo dovoljno je pogledati i ove sezone nas omjer u derbijima - jos nijedan izgubili nismo.
Ali zato Mladosti, Rudari (bez ikakve uvrede, sluzi kao ilustracija poante) i slicni, nesto potpuno deseto, no to se vec vraca na tvoje ''kako ce to iskoristiti'', no dobro.
A ja gledam svakako ovu ligu, ne samo Široki, pa tako i ostale momcadi, pa i da ne igraju protiv mog tima, jednostavno mi je najdraza liga, kakva god ona bila, i dalje je moja.
Ali eto.
Da se ne zasicuje tema nepostrebnom raspravom, mislim da bi to bilo dovoljno o toj prici, ostatak sezone ce reci sve.