NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
kada spomenuste nasu ekipu .bice zalosno ako se od ove ekipe napravi gora ekipa za sledecupolusezonu.imamo solidan tim sastavljen od nekolio stvarno dobrih igraca znaci kada bi se pojacao tim sa samo 3 igraca bili bi jos bolji.pandza ako ode treba se baciti u potraznju za jednim skupljim i boljim napadacem isto tako po meni nikolicu se zahvaliti i dovesti skupljeg veznjaka koji ce povezati vezu i napad.ako bi taj japanac bio dobar znaci samo jos dva igraca dovesti naravno pod uslovom da nas niko ne napusti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Tesko je sada govoriti o prelaznom roku, puno zavisi od toga ako azerbejdzanci udju u klub.Ono sto ovoj ekipi najvise nedostaje je klasicni gol igrac, kojeg u ovom trenutku nemamo.Pandza je u losoj formi,a Pehilju jos uvijek treba rutine.Nasa dva napadaca zajedno su dali samo 2 gola, vecinu postizu veznjaci.Da smo imali bolje spiceve sada bi na kontu imali 3-4 boda vise.
Od igraca koje treba poslati na transfer listu pored Moranjkica i Crnogorca koji su vec otisli i Pandze za kojeg se zna da ide, trebalo bi dodati i Novakovica i Buzova jer su straiji igraci a nisu standardni i to bi bilo to.
Od igraca koje treba poslati na transfer listu pored Moranjkica i Crnogorca koji su vec otisli i Pandze za kojeg se zna da ide, trebalo bi dodati i Novakovica i Buzova jer su straiji igraci a nisu standardni i to bi bilo to.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nazalost sigurno je da ce opet pola ekipe otici. Svaka polusezona je takva tako da ni ova nece biti izuzetak. Takva je politika kluba i jos im ide rezultat na ruku.astra1922 je napisao/la:kada spomenuste nasu ekipu .bice zalosno ako se od ove ekipe napravi gora ekipa za sledecupolusezonu.imamo solidan tim sastavljen od nekolio stvarno dobrih igraca znaci kada bi se pojacao tim sa samo 3 igraca bili bi jos bolji.pandza ako ode treba se baciti u potraznju za jednim skupljim i boljim napadacem isto tako po meni nikolicu se zahvaliti i dovesti skupljeg veznjaka koji ce povezati vezu i napad.ako bi taj japanac bio dobar znaci samo jos dva igraca dovesti naravno pod uslovom da nas niko ne napusti

Dragon Town
Pričaš gluposti, prvo Durgut i Ivica su prijatelji iz djetinstva čitav zivot se znaju dva uzorna treneta, dva pedagoga a prije svega dva velika čovjeka od kojih sam lično ja mnogo toga naučio. Prema tome nemoj bezveze da pljuješ ljude.voliosamzvijezdu je napisao/la:najveci lopovi u zadnjih 10 god u zvijezdi su Muhamed jakeskic,Ivica Cvitkusic...ova dvojica su najvise zvijezdinih para potrosili,Ivica je na racun kluba kupovao odijela u vrijednosti 700 km,trosio tel preko 1000 km mjesecno,svaki dan isao u vinkovce klupskim autom itd itd,sjebao sve domace igrace,i mrzio trenera durguta...a i ovaj jakeskic je prica za sebe,ko je bio tad u zvijezdi zna o cemu ja pricam...cestitke na pobjedi igracima i nasim domacim trenerima,puno srece u nastavku...pokazali ste da u gradaccu ima trenera koji mogu srcem voditi ovaj klub...i cim u zvijezdi ima manje kesa tu su nasi ljudi bili i ostali...
A napomenut cu bitno je da ste vi Peštalići i njihovi dupelisci pošteni, ostala raja svi su lopovi. A dobro se zna ko je profitirao kada i kako.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Nije istina Ćiro. Ne znam kakav je Ivica kao covjek bio dok si ti treniro, i ne znam koliko si upucen u situaciju dok je on bio direktor. Istina je da je Mustafa Pestalic najvece gov.no koje je dosad radilo u Zvijezdi, a Ivica najveci kradljivac i prevarant.
Onaj tvoj Senad kojem ti psujes iz sume je dobio posao upravo preko Ivice, znas..?
Onaj tvoj Senad kojem ti psujes iz sume je dobio posao upravo preko Ivice, znas..?
Do kada vam je onaj crnac pod ugovorom?Hvala.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Bojim se samo trenutka kada ode Fadil iz kluba..
Toga se svi boje,jolebl je napisao/la:Bojim se samo trenutka kada ode Fadil iz kluba..
al pojedinci svojim postupcima neki svjesno a neki nesvjesno,
kako u klubu tako i van njega rade na tome da se sve razjebe
Mi smo sitnni ja,i ti nemoze mi odlucivati,nije dzabe otisao iz cimosa,a kada ti ja kazem da treba biti domaci igraca u klubi kao prioritet,da se ne desi da u jednom trenutku ti juniori ne podju igrati,ti mene napadas,i vrijedjas.
Naravno da cu te napast, ko to ima od nasi da moze igrat PL..... nemozes za 10 godina i uc u premier ligu pa odrzat status premier ligasa, napravit stadion, i jos uz to ulagat u omladinski pogon, mnogo jaci i stabilnij klubovi u nasoj ligi to nemogu izmoc a kamoli mi.......jolebl je napisao/la:Mi smo sitnni ja,i ti nemoze mi odlucivati,nije dzabe otisao iz cimosa,a kada ti ja kazem da treba biti domaci igraca u klubi kao prioritet,da se ne desi da u jednom trenutku ti juniori ne podju igrati,ti mene napadas,i vrijedjas.
-
- Kontakt:
Fadil nije neozbiljan covjek da ulazi u neke projekte koje ne moze realno ostvariti.Trebamo biti svi sretni sto je jedna takva osoba na celu kluba, jer da nije njega danas bi bili u kantonalnoj ligi.Cimos vec duze vrijeme nije sponzor Zvijezde, a Fadil je pronasao sredstva kako da klub normalno funkcionira i da paraleno nastavi radove na infrastrukuri (restoran,plasticni teren), pokazao je da se i bez Cimosa moze.Tkanton je napisao/la:Toga se svi boje,jolebl je napisao/la:Bojim se samo trenutka kada ode Fadil iz kluba..
kako u klubu tako i van njega rade na tome da se sve razjebe
Klub je u omladinskom pogonu angazovao Rosu, zatim tu je Doro koji ponovo radi sa djecom, a uskoro ce biti i plasticni teren.Klub je potpisao ugovore sa mladim talentovanim igracima (Isanovic,Bijelic,Dedic-Mesanovic,Kuzmanovic) sto je najveci broj od kako Zvijezda igra PL i ide se u pravcu da se u buducnosti Zvijezda oslanja na sto veci broj domacih igraca.Tu je i Omki Jahic koji trenutno igra u Radnickom iz Lukavca na posudbi, sto je dobar potez bolje da se razvija u Prvoj Federalnoj, nego da sjedi na klupi Zvijezde.Ali, opet sve zavisi od njih koliko ce raditi na sebi ili ce umisliti da su vec sada neki graci i vrlo brzo propasti.jolebl je napisao/la:Mi smo sitnni ja,i ti nemoze mi odlucivati,nije dzabe otisao iz cimosa,a kada ti ja kazem da treba biti domaci igraca u klubi kao prioritet,da se ne desi da u jednom trenutku ti juniori ne podju igrati,ti mene napadas,i vrijedjas.
Kada budemo imali strucne trenere i infastrukturne uslove dobijat cemo i sve veci broj domacih igraca.Nista se ne moze napraviti preko noci.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 17 nov 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
To sve stoji, mogu oni angazovat sta hoce i koga hoce, a sta ce kad klinjo napuni 17 godina i hoce na fakultet...... da bi uspjeli u tome klub bi trebo imat kampove makar u Tuzli, Zenici i Sarajevu pa da se neko moze dalje brinut o njima......a dosad je bila praksa sa 16-17 godina pocnu im davat koju paru a oni opleti po cigarama, alkoholu..... glava se usija hebo mesija i ronaldaBosanski zmaj je napisao/la:Fadil nije neozbiljan covjek da ulazi u neke projekte koje ne moze realno ostvariti.Trebamo biti svi sretni sto je jedna takva osoba na celu kluba, jer da nije njega danas bi bili u kantonalnoj ligi.Tkanton je napisao/la:Toga se svi boje,jolebl je napisao/la:Bojim se samo trenutka kada ode Fadil iz kluba..
kako u klubu tako i van njega rade na tome da se sve razjebeKlub je u omladinskom pogonu angazovao Rosu, zatim tu je Doro koji ponovo radi sa djecom, a uskoro ce biti i plasticni teren.Klub je potpisao ugovore sa mladim talentovanim igracima (Isanovic,Bijelic,Dedic-Mesanovic,Kuzmanovic) sto je najveci broj od kako Zvijezda igra PL i ide se u pravcu da se u buducnosti Zvijezda oslanja na sto veci broj domacih igraca.Tu je i Omki Jahic koji trenutno igra u Radnickom iz Lukavca na posudbi, sto je dobar potez bolje da se razvija u Prvoj Federalnoj, nego da sjedi na klupi Zvijezde.Ali, opet sve zavisi od njih koliko ce raditi na sebi ili ce umisliti da su vec sada neki graci i vrlo brzo propasti.jolebl je napisao/la:Mi smo sitnni ja,i ti nemoze mi odlucivati,nije dzabe otisao iz cimosa,a kada ti ja kazem da treba biti domaci igraca u klubi kao prioritet,da se ne desi da u jednom trenutku ti juniori ne podju igrati,ti mene napadas,i vrijedjas.
Kada budemo imali strucne trenere i infastrukturne uslove dobijat cemo i sve veci broj domacih igraca.Nista se ne moze napraviti preko noci.
-
- Kontakt:
Klub nije toliko bogat da pravi kampove po cijeloj BiH.To u ovom trenutku sa prostora bivse Jugoslavije radi samo zagrebacki Dinamo koji ima sredstva da organizuje kampove po Hrvatskoj i BiH,cak i po zapadnoj Evropi a imaju skaute po Juznoj Americi (Eduardo,Sammir,Etto,....) dok ostali velikani poput Partizana,Zvezde,Hajduka u ovom trenutku to sebi ne mogu priustiti, a da ne govorim o BiH klubovima.
Veliki je problem u glavama te male djece(mozda jos veci u glavama njihovih roditelja) koji vrlo brzo umisle da su postali igraci, krenu po kafanama sa cugom i cigarama glumeci zvijezde i frajere,ne znajuci da najvise rade protiv sebe, a za svoj neuspjeh koji je normalan posljedica njihovog nesportskog zivota uvijek je neko drugi kriv.
Veliki je problem u glavama te male djece(mozda jos veci u glavama njihovih roditelja) koji vrlo brzo umisle da su postali igraci, krenu po kafanama sa cugom i cigarama glumeci zvijezde i frajere,ne znajuci da najvise rade protiv sebe, a za svoj neuspjeh koji je normalan posljedica njihovog nesportskog zivota uvijek je neko drugi kriv.
-
- Kontakt:
Sto se tice odlazaka iz kluba.. idu min. 4 igraca , ostali bi trebali ostat jer nema razloga da odu.. medu tih 4 su Pandza , Mirkovic i jos 2 mlada ( ne znam o kojim se igracima radi ) , ali i sto se tice novih igraca , jako se dobro radi i prate se neki igraci... 

- zvijezdica
- Kontakt:
Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!Tkanton je napisao/la:Naravno da cu te napast, ko to ima od nasi da moze igrat PL..... nemozes za 10 godina i uc u premier ligu pa odrzat status premier ligasa, napravit stadion, i jos uz to ulagat u omladinski pogon, mnogo jaci i stabilnij klubovi u nasoj ligi to nemogu izmoc a kamoli mi.......jolebl je napisao/la:Mi smo sitnni ja,i ti nemoze mi odlucivati,nije dzabe otisao iz cimosa,a kada ti ja kazem da treba biti domaci igraca u klubi kao prioritet,da se ne desi da u jednom trenutku ti juniori ne podju igrati,ti mene napadas,i vrijedjas.

Ko da si naso Zebu i Husejnovica da su igrali........ hajd nadji jos dvojicuzvijezdica je napisao/la:Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!Tkanton je napisao/la:Naravno da cu te napast, ko to ima od nasi da moze igrat PL..... nemozes za 10 godina i uc u premier ligu pa odrzat status premier ligasa, napravit stadion, i jos uz to ulagat u omladinski pogon, mnogo jaci i stabilnij klubovi u nasoj ligi to nemogu izmoc a kamoli mi.......jolebl je napisao/la:Mi smo sitnni ja,i ti nemoze mi odlucivati,nije dzabe otisao iz cimosa,a kada ti ja kazem da treba biti domaci igraca u klubi kao prioritet,da se ne desi da u jednom trenutku ti juniori ne podju igrati,ti mene napadas,i vrijedjas.![]()
![]()
- zvijezdica
- Kontakt:
Naravno da cu te napast, ko to ima od nasi da moze igrat PL..... nemozes za 10 godina i uc u premier ligu pa odrzat status premier ligasa, napravit stadion, i jos uz to ulagat u omladinski pogon, mnogo jaci i stabilnij klubovi u nasoj ligi to nemogu izmoc a kamoli mi.......[/quote]
Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!
[/quote]
Ko da si naso Zebu i Husejnovica da su igrali........ hajd nadji jos dvojicu[/quote]
Prvo tvrdiš da nema nikog, pa sada tržiš još dvojicu! Smiješno!

Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!

Ko da si naso Zebu i Husejnovica da su igrali........ hajd nadji jos dvojicu[/quote]

Gdje li si ti igrao lopte kad sve o tome znas,covjek ti nadje lijepo dvojicu,i da ti opet nadje,ti bi jos petoricu trazio.
Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!zvijezdica je napisao/la:Naravno da cu te napast, ko to ima od nasi da moze igrat PL..... nemozes za 10 godina i uc u premier ligu pa odrzat status premier ligasa, napravit stadion, i jos uz to ulagat u omladinski pogon, mnogo jaci i stabilnij klubovi u nasoj ligi to nemogu izmoc a kamoli mi.......

Ustvari taj mladji je iz Bijeljine a ovo Hasanovica neznam, uglavnom je svugdje pomalo hodo
Nije u pravu ona 13 je iz Bijeljine i neznam kako si ga povezo sa gradaccem a ovaj Hasanovic vrhunac dozivio u Omladincu i Borcu iz Samca..... sad u radniku odigro 12 utakmica a 9 put ga zamijenili naravno da ima takvi na svakom coskujolebl je napisao/la:Gdje li si ti igrao lopte kad sve o tome znas,covjek ti nadje lijepo dvojicu,i da ti opet nadje,ti bi jos petoricu trazio.
Ustvari 13 je iz Orasja http://prntscr.com/2507lr
Zadnja izmjena: Tkanton, dana/u 18 nov 2013, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.