FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 16 nov 2013, 10:49

studeni je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Ma kakva svađa, samo što nije baš ugodno slaviti sa Vojvodom gol, ja sam kontao da će Jahi rame isčupati kad ga malo protrese u žaru trenutka.... :lol: :lol:
Kakve je Darko imao trenutke kad smo primili drugi go? Jel kome otkinuo rame ili... :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Joj da znaš šta se ustvari izdešavalo, plakao sam kad su mi objasnili.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 nov 2013, 12:55

Objasni i ti nama :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 16 nov 2013, 16:29

Casp3r je napisao/la:
studeni je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Ma kakva svađa, samo što nije baš ugodno slaviti sa Vojvodom gol, ja sam kontao da će Jahi rame isčupati kad ga malo protrese u žaru trenutka.... :lol: :lol:
Kakve je Darko imao trenutke kad smo primili drugi go? Jel kome otkinuo rame ili... :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Joj da znaš šta se ustvari izdešavalo, plakao sam kad su mi objasnili.
Gukni golube, da čujemo i mi!
Pretpostavljao sam da je imao neki ispad, i ja bi na njegovom mjestu nakon što su prosuli 2 gola viška.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 nov 2013, 22:15

Ma totalno je komičnog karaktera, toliko vam mogu reći hahahah.

Sutra protiv iskre bez Džane, zadnja utakmica za ovu godinu pred domaćom publikom, nadam se samo da neće biti cekija vani.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 nov 2013, 12:40

Hladno jeste ali nije tako strašno da se ne može ići na utakmicu. Pauza je u Evropi i ta TVu nema nekih utakmica, pa valjda više ljudi i dođe da pogleda ovu zadnju domaću ove sezone.
Vrijeme je da se krene.
PS: Specijalno za Tripoli javljam promjene danas ;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 nov 2013, 15:13

3-0 na kraju, bodove piši. Izgleda da će ova zima biti izuzetno hladna, sa mnogo snijega, Redžić dao go. Za rubriku "Vjerovali ili ne". Čejvanović odigrao špica, i on dao go. Mace se pogotkom izgleda oprašta od domaće publike.
Iskra bila spremna za većeg poraza al je spasili ovi naši omladinci što su ušli. Sve u svemu dobro je, 23 boda su na kontu. Toliko je bilo i prošle sezone na pauzi (sa manje utakmicom), ali možda se šta još i u Srebreniku pazari.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 nov 2013, 16:31

studeni je napisao/la: Mace se pogotkom izgleda oprašta od domaće publike.
Ne razumijem baš ovu rečenicu, misliš za ovu polusezonu ili?

Inače Mace danas ponovo upisao solidan nastup, zadnje tri utakmice se diže i već polako liči na onog Macea koji je Veležu dao dva gola na pripremama prije 10 mjeseci. Danas nešto drugačija postavka, dva špica, dala malo više prostora pa je i Redžić imao fine prodore po strani, namjestio jedan gol u prvom, mogao je i drugi da golman je nije dotakao tek toliko da Mace dođe do glave tek u padu. Sredina zadnje tri-četri utakmice već našla zajednički jezik što se i vidi. Juka imao nekih kritičnih poteza, na kraju zaradio i karton bez veze, treći po redu, tako da je ova polusezona za njega gotova, ali mislim da će Čejvan to u Srebreniku fino zatvoriti.

Sve u svemu odigrali smo danas gospodski, stali kod 3 gola, uveli omladince, cilj nije bilo ponižavanje Bugojanaca, da je pao još jedan gol vjerovatno bi se u potpunosti povukli. Mislim da je to fin način, u ovakvoj ligi nekoga ko dođe s raspadom sistema poniziti sa 7-8 golova ili više (koliko je moglo realno danas da se postigne da smo nastavili napadati) nije odlika velikih klubova.

Vrlo brzo ide sažetak, a u odloženom prenosu (sutra ja mislim) će na gradskoj tv ići snimak cijele utakmice.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 nov 2013, 17:07

Casp3r je napisao/la:
Po nekim neslužbenim informacijama Mace se vraća u Velež, e sad neznam koliko je to tačno. Ti si bliže "vatri".
A za samopouzdanje tih omladinaca bi bilo dobro da su dali barem go danas. Jbg onaj naš promaši zicer kad izađe sam 1 na 1 nakon one prelijepe akcije.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 17 nov 2013, 17:14

Casp3r je napisao/la:

Inače Mace danas ponovo upisao solidan nastup, zadnje tri utakmice se diže i već polako liči na onog Macea koji je Veležu dao dva gola na pripremama prije 10 mjeseci. Danas nešto drugačija postavka, dva špica, dala malo više prostora pa je i Redžić imao fine prodore po strani, namjestio jedan gol u prvom, mogao je i drugi da golman je nije dotakao tek toliko da Mace dođe do glave tek u padu. Sredina zadnje tri-četri utakmice već našla zajednički jezik što se i vidi. Juka imao nekih kritičnih poteza, na kraju zaradio i karton bez veze, treći po redu, tako da je ova polusezona za njega gotova, ali mislim da će Čejvan to u Srebreniku fino zatvoriti.

Sve u svemu odigrali smo danas gospodski, stali kod 3 gola, uveli omladince, cilj nije bilo ponižavanje Bugojanaca, da je pao još jedan gol vjerovatno bi se u potpunosti povukli. Mislim da je to fin način, u ovakvoj ligi nekoga ko dođe s raspadom sistema poniziti sa 7-8 golova ili više (koliko je moglo realno danas da se postigne da smo nastavili napadati) nije odlika velikih klubova.

Vrlo brzo ide sažetak, a u odloženom prenosu (sutra ja mislim) će na gradskoj tv ići snimak cijele utakmice.
Koliko je mjerilo igre igraca kada igra protiv ekipe koja je dosla samo da odigra utakmicu. Nemam nista protiv nasih napadaca ali realno nijedan ne zasluzuje da igra u ovoj ligi. Ta info da se Velez interesuje za Macea mi je toliko nevjerovatna. Mozda se vraca u neku ekipu s kantona ali on i PL mi ne idu zajedno al nikako.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 nov 2013, 17:46

U zadnje tri utakmice Mace je odradio veliki posao u oba peterca, u našem je prošlu i pretprošlu utakmicu čistio sve što je išlo iz kornera, ja sam prvi kojem se nije svidjela njegova neefikasnost, ali ono što se vidi ove zadnje tri utakmice je fin pomak. To je moje viđenje, ono što je najbitnije nije metar i dvanest i nije pi**a.

A to da li su naši napadači za ovu ligu, pogledaj koliko klubova nije po tim mjerilima za ovu ligu pa je igraju, između ostalih ova današnja Iskra te Podgrmeč itsl... osim dva-tri špica koja su nečemu, ova liga i neobiluje nekim rasnim napadačima, ili veznjaci rješavaju utakmice ili to ide preko prekida pa ko postigne, tako je u svim ekipama.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 nov 2013, 17:49

Generalno u ovoj ligi na prste jedne ruke možeš nabrojat igrače koji dovoljno vrijede da bi mogli unaprijediti igru nekog premijerligaša. Ono ostalo je sve čisti prosjek ili ispod njega.
I meni ne djeluje baš realno ta priča da će Mace u Velež, al može se desiti.
Btw. vidim da je ova naša domaća zvijezda redovna na utakmicama, al na tribinama. Haj barem dođe da gleda momke kada mu je već mrsko igrat kako zna.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 17 nov 2013, 17:59

Casp3r je napisao/la:U zadnje tri utakmice Mace je odradio veliki posao u oba peterca, u našem je prošlu i pretprošlu utakmicu čistio sve što je išlo iz kornera, ja sam prvi kojem se nije svidjela njegova neefikasnost, ali ono što se vidi ove zadnje tri utakmice je fin pomak. To je moje viđenje, ono što je najbitnije nije metar i dvanest i nije pi**a.

A to da li su naši napadači za ovu ligu, pogledaj koliko klubova nije po tim mjerilima za ovu ligu pa je igraju, između ostalih ova današnja Iskra te Podgrmeč itsl... osim dva-tri špica koja su nečemu, ova liga i neobiluje nekim rasnim napadačima, ili veznjaci rješavaju utakmice ili to ide preko prekida pa ko postigne, tako je u svim ekipama.
Ovo tvoje vidjenje najbolje govori koliko se ti uopste razumijes u fudbal. Ja koliko znam najbitnije za napadaca je da daje golove a ovaj nas ˝centarfor˝˝je dao 3 ( slovima TRI). Od toga jedan iz penala i jedan danas sa pola metra protiv polumrtve iskre. Ja bi mjenjo tri macea za jednog seada osmica chipu kojeg ti vjerovatno nisi gledao jer Radnicki pratis zadnjih par godina i naravno postavljas sebe kao mjerodavnog da odredjujes koje zvijezda ekipe a ko je prvi strijelac. A ako su nama mjerilo ekipe poput podgrmeca iskre i ostalih ekipa koje se krpe ove sezone onda nije ni cudo sto je danas bilo nas 50 na zapadu i 30 na istoku.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 nov 2013, 18:00

studeni je napisao/la:Generalno u ovoj ligi na prste jedne ruke možeš nabrojat igrače koji dovoljno vrijede da bi mogli unaprijediti igru nekog premijerligaša. Ono ostalo je sve čisti prosjek ili ispod njega.
I meni ne djeluje baš realno ta priča da će Mace u Velež, al može se desiti.
Btw. vidim da je ova naša domaća zvijezda redovna na utakmicama, al na tribinama. Haj barem dođe da gleda momke kada mu je već mrsko igrat kako zna.
otkud vam to da će MACE nazad u Velež? :roll: ja koliko znam momku je bilo krivo što je otišao iz kluba, jer se nije do kraja dokazao. ne vjerujem.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 nov 2013, 18:07

Dobro je to danas bilo u prvom poluvremenu, u drugom stali.
Idemo sada po tri boda u Srebrenik.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 nov 2013, 18:18

lukavac_21 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:U zadnje tri utakmice Mace je odradio veliki posao u oba peterca, u našem je prošlu i pretprošlu utakmicu čistio sve što je išlo iz kornera, ja sam prvi kojem se nije svidjela njegova neefikasnost, ali ono što se vidi ove zadnje tri utakmice je fin pomak. To je moje viđenje, ono što je najbitnije nije metar i dvanest i nije pi**a.

Ovo tvoje vidjenje najbolje govori koliko se ti uopste razumijes u fudbal. Ja koliko znam najbitnije za napadaca je da daje golove a ovaj nas ˝centarfor˝˝je dao 3 ( slovima TRI). Od toga jedan iz penala i jedan danas sa pola metra protiv polumrtve iskre. Ja bi mjenjo tri macea za jednog seada osmica chipu kojeg ti vjerovatno nisi gledao jer Radnicki pratis zadnjih par godina i naravno postavljas sebe kao mjerodavnog da odredjujes koje zvijezda ekipe a ko je prvi strijelac. A ako su nama mjerilo ekipe poput podgrmeca iskre i ostalih ekipa koje se krpe ove sezone onda nije ni cudo sto je danas bilo nas 50 na zapadu i 30 na istoku.
Stvarno nemam namjeru da se s tobom raspravljam, ono što kažem da u konkurenciji od 300+ igrača koji igraju ovu ligu već 14 kola imaš 2-3 u vrh glave 5 igrača koji su uopće blizu tog nekog mjerila koje bi trebalo da važi za drugi rang po jačini u našoj državi. Pogledaj ko je sve tresao mreže uopšteno u ovoj ligi, imaš Malčića koji je odličan igrač i jedini efikasan u ekipi GOŠKa, pravi "slivnik" 11 od 22 golova ekipe je dao, drugi Mujić na kojeg Banovići igraju 80 minuta, a ostalih 10 nešto Truma pokušava kombinovati, dao je 10 od 22 gola, treći Smajlović koji je protiv Podgrmeča utrpao trećinu golova, ne trebamo reći da ekipa Bratstva igra: bilo ko prema protivničkom 16rcu, Damir trči i ako pretriči daje gol. Bebanić u prvih 14 kola postigao 8 golova, igrač koji slovi za najboljeg u svom timu. Da dalje ne idem... Jer sl. mjesta su 6 i 5 pogodaka... dakle za 14 kola generalno da nema ove dvije tri loše ekipe na kojima su se neki iživljavali ovo bi bilo krajnje neefikasno "poluvrijeme" cijele sezone. Uzmi da je Jedinstvo suvereno na vrhu od starta a dali su samo 4 gola više od nas što znači da svaku 3 utakmicu postignu gol više od nas. Nadam se da me shvataš, a pri tome nemaš potrebu da nastaviš da me vrijeđaš.

Naravoučenije: cijela liga je ispod svog nivoa za 2 klase, to je to.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 nov 2013, 19:12

lukavac_21 je napisao/la:

Čipo i Belka se više neće ponoviti u istoriji kluba. Sad su neki drugi uslovi, ni premijerligaši nisu u mogućnosti da u ekipi zadrže ili dovedu nekog strijelca koji im garantuje 15+ golova po sezoni.
Ovo je blato drugog razreda bosanskog fudbala, treba biti zadovoljan i sa onim što imaš. ovu polusezonu su naši napadači podbacili samo tako. i opet smo na solidnoj poziciji, sa par bodova manje od ekipa iz vrha. Da nije bilo tih nesretnih golova u zadnjim minutama u Gračanici, Rodoču ili ovdje kontra Jedinstva sada bi bili u vrhu i tu bi bila priča da idemo na ulazak.
Dobro je ovo, lakše za živce nego lani ;)

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 17 nov 2013, 19:39

Sta vam je sa Omkija jel igra???

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 nov 2013, 19:40

Kapetan je napisao/la:Sta vam je sa Omkija jel igra???
Jel misliš na Omera? Zuji po terenu, radi nešto

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 17 nov 2013, 19:43

studeni je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Sta vam je sa Omkija jel igra???
Jel misliš na Omera? Zuji po terenu, radi nešto
da, da mali jahic.... jel standardan ??? kakav je na terenu???

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 nov 2013, 20:03

Već nekoliko utakmica se uigrava sa Pemom i Jahom, sa Čejvinim intervalima, još u Rodoču je taj krug funkcionisao s pasovima na sredini terena sasvim solidno, a i danas se moglo vidjeti, pogotovo kod drugog gola. Ako ostane ovdje mislim da može da konkuriše, takođe u Rodoču je solidno zaključao desnu stranu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.