FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la storm_raider » 17 nov 2013, 12:22

sekac je napisao/la:Otjeraše sve što valja samo nastavite tako i treba smarate li smarate eto vam sad pa se sami sa sobom počnite svađati.
E moj sekac prijatelju, udje covjek da vidi sta ima novo kod komsija i procita prepucavanja balavurdije. Drago mi je uvijek kada vidim da ti komentarises. Pozdrav tebi i normalnoj raji ovdje.
LavMantula je napisao/la: Mali Zeljo - Mala Grbavica,vjecito ce da gore i jedno i drugo ! :)
Evo recimo ovaj idiot. Da znas sine koliko je ljudi ostavilo zivote na toj Grbavici ne bi tako pisao. Ko zna odakle si ti dosao u ovaj lijepi grad. Najgore je kada se opapuci opanak. Navikao na sijeno pa samo neka gori.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 17 nov 2013, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 17 nov 2013, 12:23

Sabinho je napisao/la:
Edin_FMB je napisao/la:ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 sarajeva koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju :D
Evo ovako nekako,ma da to nije uvijek tako Husref cesto rotira ali to je nekako priblizno jer nema Dzakmica bez njega nije isto.
slika
Ovaj sastav ti i nije bas tacan. Vusljanin igra zadnje 2 tekme, a Travancic rijetko dobije priliku od pocetka da igra. Ja bih prije stavio Karica umijesto Vusljanina.
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2013, 12:25

Ma znam druze,na poziciji desnog keila sam njega stavio jer samo njemu je to prirodna pozicija,a u sastavu je cesto i Karic,pa Radovac,Huseinbasic pa i Puzigaca...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 17 nov 2013, 14:20

champions1921 je napisao/la:
harisfcb je napisao/la:@harisfcb
A ti bi jos istoriju da nam krojis :lol: :lol: Fakat kao da ste ucili od onog vaseg psihologa :lol: :lol:

sto bih ja vama historiju krojio ?? nemam pametnijeg posla, svakako vi to nagadjate kako vama odgovara...
moguce da sam i ucio od njega, idem njegovim stopama, a svakako sam uceniji i skolovaniji od tebe.. tako da...
Vidi se iz prilozenog nacinja pisanja da si pravo skolovan :lol: , a ako si njegovim stopama krenuo onda razumijem sto razmisljas kako razmisljas.. Samo se pazi da te te "stope" u Hag ne odvedu kao tvog zivotnog mentora....
skolovaniji definitvno od tebe... mislio sam na "visoko obrazovanje" kao kod mentora... odlicno ja razmisljam, ne treba mi nametanje necijih misljenja, nema potrebe za tim...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 17 nov 2013, 14:51

Prenosi li neka tv

aid
Kontakt:

Post Postao/la aid » 17 nov 2013, 14:52

Hocel biti prijenos kakav ?

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 17 nov 2013, 14:52

tulln je napisao/la:Prenosi li neka tv
Arena BH

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 nov 2013, 14:54

bojac izgubio evo nam prilike da im se jos priblizimo. Velika je guzva u vrhu i ovo danas moramo dobiti. Nadam se nekoj malo ubjedljivijoj pobjedi. 3-0 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 nov 2013, 14:55

arenasport 1 prenosi :roll:

evo nam fine prilike da dodjemo na bod iza borca

hvala vitezu :D

eto vitez pokazuje kvalitet zato smo se mi i namucili u kupu :D :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 nov 2013, 15:06

Ne treba im veci motiv za pobjedu veceras....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 17 nov 2013, 15:47

izgleda da husref odlazi u fade out malo ranije,navodno mu je ovo zadnja tekma

VVVBK

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 17 nov 2013, 15:48

jeli moze neko linck da postovi ako bude imao lp

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 nov 2013, 15:53

@harisfcb e moj harise danas svaki papak mase nekom diplomom,ali ti to ne znaci mnogo ako je potenciras tako na seljacki nacin.samo malogradjani na takav nacin isticu svoje vrijednosti.
Doduse kod nas nikad vise papaka I studenata nije bilo ko sad.steta sto ti to obrazovanje ne znas primjeniti
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 17 nov 2013, 16:17

barbarez je napisao/la:@harisfcb e moj harise danas svaki papak mase nekom diplomom,ali ti to ne znaci mnogo ako je potenciras tako na seljacki nacin.samo malogradjani na takav nacin isticu svoje vrijednosti.
Doduse kod nas nikad vise papaka I studenata nije bilo ko sad.steta sto ti to obrazovanje ne znas primjeniti
ne masem ja diplomom, jer je nemam jos, samo mi je krivo kad me neki "lik" vrijedja, aa nema 8 razreda osnovne skole... nisam jaa iz Sarajeva odmah da se zna, iz Breze sam, tako da ne bude povlacenja oko toga... neka se ovi upisu na medicinu, ko god vrijedja, pa neka mi pricaju nesto...
zao mi je sto sam pisao off...

p.s. Igraj bordo bijeli :D
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 nov 2013, 16:33

Hoce li biti stream neki?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 nov 2013, 16:41

Rooney88 je napisao/la:Hoce li biti stream neki?
Arena Sport Želim vam jedan ugodan X 8-)
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 17 nov 2013, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2013, 16:42

harisfcb je napisao/la:
barbarez je napisao/la:@harisfcb e moj harise danas svaki papak mase nekom diplomom,ali ti to ne znaci mnogo ako je potenciras tako na seljacki nacin.samo malogradjani na takav nacin isticu svoje vrijednosti.
ne masem ja diplomom, jer je nemam jos, samo mi je krivo kad me neki "lik" vrijedja, aa nema 8 razreda osnovne skole... nisam jaa iz Sarajeva odmah da se zna, iz Breze sam, tako da ne bude povlacenja oko toga... neka se ovi upisu na medicinu, ko god vrijedja, pa neka mi pricaju nesto...

Kralj upisao medicinu i misli da je visokoobrazovan :lol: :lol: Mozda, al u svom selu.. U ovoj raspravi si najneskolovaniji ucesnik 100% ;)
BUDI ŽELJO !!!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 17 nov 2013, 16:48

harisfcb je napisao/la:

Kralj upisao medicinu i misli da je visokoobrazovan :lol: :lol: Mozda, al u svom selu.. U ovoj raspravi si najneskolovaniji ucesnik 100% ;)
Sjaši bolan više, sjaši..
4.10.2009.

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 17 nov 2013, 16:49

harisfcb je napisao/la:

Pa dobro sampione mogu ti reci da nije lahko u danasnje doba upisati neki fakultet a pogotovo redovno, ne vezano za ovog kostolomca. ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2013, 16:51

@koalem Bojim se da te niko nista nije pitao ;)
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”