Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
mene izuzeo vjerujuci da se sjecam, a ja sam haman jedini koji se ne sjeca.geronimo je napisao/la:Edit: Sjeća li se ko meča protiv Zvezde (osim secera)?
Riječ je o polufinalu Kupa šampiona ('91).
Sjecam se ja svega. Sjecam se i Zvijezdine utakmice u finalu Interkontinentalnog kupa protiv ekipe koja se zvala Kolo-Koloeffe_sa je napisao/la:Te utakmice protiv Zvezde se sjećam pomalo. Ko što secer kaže nalete određene scene.
Svakako da su zbog sličnih razloga i moje simpatije tada u Kupu šampiona bile na strani Zvezde (a naravno da sam navijao i tada za Želju....Bilall je napisao/la: Sjecam se ja svega. Sjecam se i Zvijezdine utakmice u finalu Interkontinentalnog kupa protiv ekipe koja se zvala Kolo-Kolo. Za tu tekmu sam sebi morao naviti sat da me probudi u neka doba noci pa da je gledam. Navijao sam tada za Zvijezdu jer se to smatrao domacim klubom
,a i igrao je nas Refik.
E vidiš meni baš zbog toga što je Bayern u svim segmentima bio bolja ekipa taj poraz još teže pada.secer je napisao/la: sto se tice tekme protiv celzija, meni je taj poraz ravan pobjedi.
toliko smo ih igracki izdominirali da mi ona nj. sretna pobjeda ne predstavlja problemos.
Prosetao se jeste,ali protiv kojih ekipa?secer je napisao/la:ma u redu je, svako ima svoje.
recimo da je meni najteze pao finalni poraz od zabara.
uh, bio sam bolestan.
za razliku od tog finala do kojeg smo dosli ulozivsi velike napore i kojem sam se nadao kao nikad, osvajanje lp protiv dortmunda mi nije znacilo nista osim cifra. ono, imas trofej vise i to je to.
valjda zbog toga sto se bayo prosetao do finala.
Tako je to kod novokomponovanih navijača.secer je napisao/la: ako cemo iskreno, ne sjecam se ni finala protiv valensije.
Ja se sjećam gola Janckera na taj fazon protiv rivalaisakovich je napisao/la:Ljudi koja je utakmica bila kad je Elber lapio loptu protivnickom golmanu,prisunjao mu se iza ledja,meni se cini da je to bila liga prvaka,a sad kao kroz maglu mislim da je to bio galatasaray,i da je bilo 4 ili 5 na prema 1 za Bayu.et ak se neko sjeca te tekme,nesto mi palo na um.
i da zao mu Gustava u p maternu.nikad halaliti to necu.
Da se ovo dogodilo ko zna bili Bayern bio ono sto danas jeste. Ruku na srce da nije bilo UH-a ko zna bili danas bilo ovakvog Bayern-a.1970 wurden die beiden Jung-Stars Hoeneß und Breitner (beide damals 18 Jahre jung) tatsächlich dem HSV angeboten – und zwar im Tausch für Klaus Zaczyk (damals 25).
sve je to istina ali je takodje istina da se bayo prosetao do finala, tako da...schweinsteiger je napisao/la:Prosetao se jeste,ali protiv kojih ekipa?
Valencia,slabasni Arsenal,Juventus,Barcelona i BvB.
Ne znam da li je iko ikad tako izdominirao knockout fazu.
sto jes´ jes´.geronimo je napisao/la:Tako je to kod novokomponovanih navijača.
uh, i to je bio sok.geronimo je napisao/la:Kad već spominješ milanski klub, meni je mnogo teže pala ona eliminacija u narednoj godini.
posebno trijumf protiv jedinstva...geronimo je napisao/la:Ali ipak sezona sa dva preemotivna trijumfa, protiv Juventusa i Uniteda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.