Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Ma to ti je Lovac sve vec sredjeno ja sam vec uplatio.Nego me interesuje navijanje kotas da oni momci na terenu shvate da smo za njih da dobiju krila da zabiju go vise?Mislim da preko ovih foruma se to moze dobro odradit npr.mjesto okupljanja u gradu itd.
Ma ide raje iz svih dijelova grada, samo se nadam da ce oppet biti sve ok kao pred onu utakmicu u Tursku, kada smo svi zajedno bili u jednom autobusu i robijasi i manijaci i horde zla i red army..ovom prilikom pozdrav za raju iz Mostara fakat nam je bilo ludo i nezaboravno..robijas_tesanj je napisao/la:ide dosta robova, pa et da znate jbg ja maloljetan pa nemogu
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- robijas_tesanj
- Kontakt:
tako i treba

Kakva bakljada, to pokvari utakmicu, treba navijati ali zna se kako, moze se stvoriti atmosfera bez baklji da boli glava a da bude pozdravljeno od strane FIFA-e, mi bosanci to mozemo. Bakljada utice i na nase igrace, pogotovo ako se na trenutke prekine. Pobijedit ce mo mi Belgiju akoBogda u obadve utakmice
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Bravo ovakvi postovi mi se svidjaju samo tako.amir je napisao/la:Kakva bakljada, to pokvari utakmicu, treba navijati ali zna se kako, moze se stvoriti atmosfera bez baklji da boli glava a da bude pozdravljeno od strane FIFA-e, mi bosanci to mozemo. Bakljada utice i na nase igrace, pogotovo ako se na trenutke prekine. Pobijedit ce mo mi Belgiju akoBogda u obadve utakmice

Belgijanci sigurno nece pobijediti u Zenici. Bice tamo 3-2 za nas, Inshallah! 

Samo tako decki pozitiva i nista drugoTarik14 je napisao/la:Belgijanci sigurno nece pobijediti u Zenici. Bice tamo 3-2 za nas, Inshallah!

Treba biti realan. 2005. godine smo pobijedili Belgijance 1-0 u Zenici i izbacili ih iz nastupa na SP 2006.
A recimi, koliko je puta reprezentacije BIH izgubila na Bilinom Polju????
A recimi, koliko je puta reprezentacije BIH izgubila na Bilinom Polju????

Na to nikad nebi trebalo da se gleda.Sta je bilo bilo je moramo gledati u buducnost.Mi smo realno bolji za prsa od Belgije ali momci moraju zapeti iz petnih zila i uz pravu podrsku mozemo do uspjeha.Zato samo naprijed.
Ammim je napisao/la:Bravo ovakvi postovi mi se svidjaju samo tako.amir je napisao/la:Kakva bakljada, to pokvari utakmicu, treba navijati ali zna se kako, moze se stvoriti atmosfera bez baklji da boli glava a da bude pozdravljeno od strane FIFA-e, mi bosanci to mozemo. Bakljada utice i na nase igrace, pogotovo ako se na trenutke prekine. Pobijedit ce mo mi Belgiju akoBogda u obadve utakmice
potpisujem

u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
2 tisuce dolara-put do belgije-sarajeva i nazad do usa.moze li biti? ukljucujuci izlaske po gradu....
- CheGuevara
- Kontakt:
izvini, sta ti znaci ta rijec "tisuca" posto ja vecinom koristim bosanski jezik a ne hrvatski znasstarmo76 je napisao/la:2 tisuce dolara-put do belgije-sarajeva i nazad do usa.moze li biti? ukljucujuci izlaske po gradu....

- robijas_tesanj
- Kontakt:
ovo bi nisko, e moj che kakav je admin, mogao bi dobit ban, haha al nek si mu rekoCheGuevara je napisao/la:izvini, sta ti znaci ta rijec "tisuca" posto ja vecinom koristim bosanski jezik a ne hrvatski znasstarmo76 je napisao/la:2 tisuce dolara-put do belgije-sarajeva i nazad do usa.moze li biti? ukljucujuci izlaske po gradu....

CheGuevara je napisao/la:izvini, sta ti znaci ta rijec "tisuca" posto ja vecinom koristim bosanski jezik a ne hrvatski znasstarmo76 je napisao/la:2 tisuce dolara-put do belgije-sarajeva i nazad do usa.moze li biti? ukljucujuci izlaske po gradu....
odkad je "tisuca "hrvatska rijec

- CheGuevara
- Kontakt:
neznam momcino, ta rijec se po mom koristi u hercegovini (a znamo svi ko vecinom tamo uziva boravak!bob je napisao/la:CheGuevara je napisao/la:izvini, sta ti znaci ta rijec "tisuca" posto ja vecinom koristim bosanski jezik a ne hrvatski znasstarmo76 je napisao/la:2 tisuce dolara-put do belgije-sarajeva i nazad do usa.moze li biti? ukljucujuci izlaske po gradu....
odkad je "tisuca "hrvatska rijec

nije ovo tema, ali samo da vam kazem da je "tisuca" ruska rijec, tako da znate.
Pustite to kako ko prica, bitno je da mi pobijedimo Belgiju u obadvije utakmice, e bilo 15 tisuca ili hiljada navijaca, samo neka pobijede
Na bosanskome se kaze 2x500

Pustite to kako ko prica, bitno je da mi pobijedimo Belgiju u obadvije utakmice, e bilo 15 tisuca ili hiljada navijaca, samo neka pobijede
Na bosanskome se kaze 2x500

Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Bit ce prevoz jasta, organizovano ce se ici preko ovih agencija, bit ce nas dosta aBdemir_ je napisao/la:Ocel biti kakav prijevoz iz bih, radio bi isao s jaranom...

Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.