Vala dosta bilo tog Hoffenheima.JaSamOpet je napisao/la:neće sejo ići po svemu sudeći , isto kao sto nije htio prije par godina ..
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Vala i bio bi neki red da konačno promjeni destinaciju,pošteno odradio svoje,mozda i vise od toga..
Ionako se Hoffa neće ni borit za opstanak,sto će reći stabilan su prvoligaš odavno,znaci ostao bi im u itekako lijepom sjecanju za vijeke vijekova. ha ja
Ionako se Hoffa neće ni borit za opstanak,sto će reći stabilan su prvoligaš odavno,znaci ostao bi im u itekako lijepom sjecanju za vijeke vijekova. ha ja
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
svima je dosta hoffenheima , međutim , uvijek ga od transfera u bolji klub sprečavaju oscilacije u formi , "bubice" u glavi , povrede i mentalitet .
Sejo nikud ne ide radi primanja koje ima u klubu. Btw., wb @ViKK.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zar misliš da naprimjer da s Švabama nebi imo bolji ugovor i uvjete ?zizu1991 je napisao/la:Sejo nikud ne ide radi primanja koje ima u klubu. Btw., wb @ViKK.
uistinu , nikada nisam pročitao informaciju; kolika je njegova plata u hoffenheimu ?zizu1991 je napisao/la:Sejo nikud ne ide radi primanja koje ima u klubu. Btw., wb @ViKK.
Po čemu sudeći, Vikk?JaSamOpet je napisao/la:neće sejo ići po svemu sudeći , isto kao sto nije htio prije par godina ..

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ne znam, mogu samo da pretpostavim.Fecox je napisao/la:Zar misliš da naprimjer da s Švabama nebi imo bolji ugovor i uvjete ?
Ne znam ni ja konkretno, al sam čitao da je jedan od najplaćenijih igrača u Hoffenheimu.JaSamOpet je napisao/la:uistinu , nikada nisam pročitao informaciju; kolika je njegova plata u hoffenheimu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
svemuBaDa12 je napisao/la:Po čemu sudeći, Vikk?JaSamOpet je napisao/la:neće sejo ići po svemu sudeći , isto kao sto nije htio prije par godina ..

dobro,skraja na kraj,najvažnije od svega da nam je zdrav i u formi,sto se tice klupskih angazmana,nebi mi bio mrzak ni da je u Cvajti,realno !
OVaj covjek ne treba trenierat sa ostalim reprezentativcima i to je to pa opet se izgleda povrjedio :S
Opasno nesto ili ?
Nema nikakvih detalja al poznavajuci njegov baksuzluk izace rovit na teren i onda taman kad se vratio u formu zeznut nesto i pauza od 2 3 sedmice taman da ga izabci iz forme... E sejo dragi samo da on i mujdza budu zdravi i zivi za SP...ahmic je napisao/la:Opasno nesto ili ?
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
A i kad izbjegne povrijede, onda dobije neki glupi crveni tako da osigura da nece igrat jos koju sedmicu.grgr je napisao/la:Nema nikakvih detalja al poznavajuci njegov baksuzluk izace rovit na teren i onda taman kad se vratio u formu zeznut nesto i pauza od 2 3 sedmice taman da ga izabci iz forme... E sejo dragi samo da on i mujdza budu zdravi i zivi za SP...ahmic je napisao/la:Opasno nesto ili ?
**** majku
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
100% nece igrat na SP-u. Pa ovaj ne moze sastavit 3 utakmice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- velez_mostar
- Kontakt:
Dolaskom Kolasinca na lijevu stranu svakako bi Salihovic zavrsio na klupi, u veznom redu nema mjesta, a na bocnoj poziciji je kriminalan!
Svakako se nadam da ce biti na SP spreman, jer je tamo bitna jaka klupa.
Ma htjeo sam Salihovića vidjeti na poziciji zadnjeg veznog, samo da vidim ima li išta od toga i na kraju se baksuz povrijedi.velez_mostar je napisao/la:Dolaskom Kolasinca na lijevu stranu svakako bi Salihovic zavrsio na klupi, u veznom redu nema mjesta, a na bocnoj poziciji je kriminalan!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Po cemu nema mjesta u veznom? Pored Zahirovica i Rahimica, je li? Ko misli da mozemo igrat protiv bilo koje reprezentacije sa Medunjaninem kao defanzivnim veznim, nije normalan. To nije moglo ni protiv Slovacke, a ne protiv reprezentacija na SP-u.velez_mostar je napisao/la:Dolaskom Kolasinca na lijevu stranu svakako bi Salihovic zavrsio na klupi, u veznom redu nema mjesta, a na bocnoj poziciji je kriminalan!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"