nek hadžija ode, zaslužio je to svojim sjajnim igrama, golovima, asistecijama ali valja dovesti adekvatnu zamjenu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma ovo za hadzica nije uopste istina to je samo diskutovanje izmedju mene i jos jednog likaMirza_Hordas je napisao/la:probudim se, konektujem se na internet, otvorim stranicu sportsport.ba i imam šta vidjeti - ode hadžić![]()
ojjj tuge majko moja još tu kad dodaš da će možda otići alaim i muminović stvarno ostaneš bez komentara
nek hadžija ode, zaslužio je to svojim sjajnim igrama, golovima, asistecijama ali valja dovesti adekvatnu zamjenu
pocinje krajem februara a igramo prvu u gostima protiv slobodeHusso97 je napisao/la:Zna li ko kad počinje Premier Liga i skim igramo![]()
![]()
![]()
jalehordas je napisao/la:pocinje krajem februara a igramo prvu u gostima protiv slobodeHusso97 je napisao/la:Zna li ko kad počinje Premier Liga i skim igramo![]()
![]()
![]()
Naslov se cini zanimljiv pogledat cu kasnijeMirza_Hordas je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahaha![]()
![]()
hahahahahahhahahahahahaha, prejakoooo!Mirza_Hordas je napisao/la:
hahahaha![]()
![]()
Madafaka je napisao/la:Da nam hoce doci Vule i ovaj Safaric bilo bi odlicno, al' dok ih ne vidim u bordo dresu ja nista ne vjerujem.
ma ne zamjeri mu, ovo 97 u nicku je vjerovatno broj godine rodjenjaZike_HzSa je napisao/la:Husso97 je napisao/la:
BRISI OVU SLIKU !
irfan41 je napisao/la:ma ne zamjeri mu, ovo 97 u nicku je vjerovatno broj godine rodjenjaZike_HzSa je napisao/la:Husso97 je napisao/la:
BRISI OVU SLIKU !
hahahaha,ma nema zna se koja je najljespsa bojaMirza_Hordas je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahaha![]()
![]()
hahaha... kako loodoo!!!adnanhz je napisao/la:hahahaha,ma nema zna se koja je najljespsa bojaMirza_Hordas je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahaha![]()
![]()
a vidim svi pitate za pojacanja,a ljudi (uprava)nisu jos ni skontali gdje na pripreme a za pojacanja e to je vec nemoguca misija za ovu upravu jer njihov najveci domet je da zadrze okosnicu ekipe iz polusezone i ako se ko vrati od bivsih igraca bice dobro ako ne ,masi usima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.