NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vaš čovjek, neka mu je sa srećom.borac_sampion je napisao/la:ode vam bojic u borac
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Steta, mogao je vise nama pomoci nego vama. Ali neka mu je sa srecom kao sto kaze nas vrli MinistaRborac_sampion je napisao/la:ode vam bojic u borac

Dragon Town
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mogli ste dobro pojacanje dobiti ali zamalo hehehzmaj_Bosne je napisao/la:Steta, mogao je vise nama pomoci nego vama. Ali neka mu je sa srecom kao sto kaze nas vrli MinistaRborac_sampion je napisao/la:ode vam bojic u borac
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Glavni je sportski direktor (nakon što mu je rečeno da je Bojić potpisao za Borac): "Ma kakvi to, Bojić je naš igrač, to su gluposti..." 

-
- Kontakt:
bojic je nasMinistaR je napisao/la:Glavni je sportski direktor (nakon što mu je rečeno da je Bojić potpisao za Borac): "Ma kakvi to, Bojić je naš igrač, to su gluposti..."

TREĆI PUT ČASTIMO
http://www.****/index.php?op ... 9&Itemid=1MinistaR je napisao/la:Glavni je sportski direktor (nakon što mu je rečeno da je Bojić potpisao za Borac): "Ma kakvi to, Bojić je naš igrač, to su gluposti..."
Treci put castimo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sad ce vam direktor dobiti infraktMinistaR je napisao/la:Glavni je sportski direktor (nakon što mu je rečeno da je Bojić potpisao za Borac): "Ma kakvi to, Bojić je naš igrač, to su gluposti..."

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ma znam da je potpisao za Borac, ali kažem da je sp. direktor mislio da ga se "fura", ja sam prije pet dana znao za transfer....tatamata je napisao/la:http://www.****/index.php?op ... 9&Itemid=1MinistaR je napisao/la:Glavni je sportski direktor (nakon što mu je rečeno da je Bojić potpisao za Borac): "Ma kakvi to, Bojić je naš igrač, to su gluposti..."
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Izgleda da ti Knele još uvijek nisi u dobrim odnosima sa Cvišom 

Dragon Town
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nisi upravu, ja i Cvile imamo super odnose, ja sam mu jedini izlaz u medijezmaj_Bosne je napisao/la:Izgleda da ti Knele još uvijek nisi u dobrim odnosima sa Cvišom

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Elvis Ćorić potpisao za Albanskog Flamurtarija. Hvala bogu kada je i on otišao iz Zvijezde, nek mu je sa srećom
Sa njim zajedno je potpisao za Flamurtarij i bivši igrač Slobode Tosunović.

Sa njim zajedno je potpisao za Flamurtarij i bivši igrač Slobode Tosunović.
Dragon Town
Jel neko moze da mi kaze kako je igrao Haris Beslija u dresu Zvijezde ovo vrijeme, jel bio standardni prvotimac i sl??
-
- Kontakt:
brz..niti jedan gol (mislim) u dresu Zvijezde..ima potencijala al previse povreda..slican Mirsadu u njegovim najboljim godinama,brz,prodoran..nime_tm87 je napisao/la:Jel neko moze da mi kaze kako je igrao Haris Beslija u dresu Zvijezde ovo vrijeme, jel bio standardni prvotimac i sl??
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koliko ono godina on ima ?Jel standardni prvotimac?jasko_juve je napisao/la:brz..niti jedan gol (mislim) u dresu Zvijezde..ima potencijala al previse povreda..slican Mirsadu u njegovim najboljim godinama,brz,prodoran..nime_tm87 je napisao/la:Jel neko moze da mi kaze kako je igrao Haris Beslija u dresu Zvijezde ovo vrijeme, jel bio standardni prvotimac i sl??

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Datum rodjenja: 27.09.1986. godinenime_tm87 je napisao/la:Koliko ono godina on ima ?Jel standardni prvotimac?jasko_juve je napisao/la:brz..niti jedan gol (mislim) u dresu Zvijezde..ima potencijala al previse povreda..slican Mirsadu u njegovim najboljim godinama,brz,prodoran..nime_tm87 je napisao/la:Jel neko moze da mi kaze kako je igrao Haris Beslija u dresu Zvijezde ovo vrijeme, jel bio standardni prvotimac i sl??
@nime
Jesi li ga ikad gledao u Zelji? Dovoljno ti je to da znas kakav je igrac jer sumnjam da se nesto promjenilo u ovom periodu dok je bio na posudbi u Zvijezdi.
One igre koje je Mirsad Beslija pruzao u vrijeme kad je imao godina kao Haris sad (2002. god) ovaj drugi, mladji ne pokazuje ni 30% od toga. Hocu da kazem da je Mirso u njegovim godinama bio puno bolji igrac nego sto je ovaj sad.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Haris je genijalan igrač, brz, prodoran, ali očigledno nije u potpunosti zaliječio povrede, ili je u pitanju strah, gledali smo ga u puno boljim izdanjima prije operacije dok je Zvijezda igrala u 1. ligi Federacije.
Govorka se o pregovorima s 4 nova igrača, zna li netko imena?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ja znam samo da su u pitanju muška imenasemko5 je napisao/la:Haris je genijalan igrač, brz, prodoran, ali očigledno nije u potpunosti zaliječio povrede, ili je u pitanju strah, gledali smo ga u puno boljim izdanjima prije operacije dok je Zvijezda igrala u 1. ligi Federacije.

Šalu na stranu, znat će se tačno sve u petak kada će Cvitkušić iznijeti u javnost sve vezano za pojačanja.
Dragon Town
Ivica Babic, spominje se njegov dolazak u Velez, sta je, kako je i to? Unaprijed hvala.
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.