Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma sta ces mu. Napalo me ovih dana na lose da je to katastrofa. Ovo sam bio ubjeden da prolazi, ali gledao sam mec i bar po meni Taylor nije nista bolji bio, mada sam ja laik za ovo. Uglavnom za ovo malo dana sto sam pratio, Lewis ovo osvaja.bevanda4 je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la:Ubi me Taylor za pare bevanda.bevanda4 je napisao/la:mashovd, dalmoš si i ne moš protiv sebe![]()
bravo miky!
EDIT : e grog ja je.., udem s max betom prvi put u zivotu na darts i izgubio kao malo kad, jao sta se desava ovih dana, cccc.
gledam meč i ne vjerujem.. wade gubio 9-2, na kraju taylor jedva izvuce pobjedu 12-16.. Cijelu partiju vodi taylor u 180-kama i zadnja dva lega Wade opali par 180-ki... Nemoguće!
A ja sam uživo uzeo over 25,5 legova i prošlo je.. Sorry druze. Na takve se stvari stvarno ne moze utjecat.
a jbg, ima u svih takvih dana.. Nekad i mjeseci! Nemoj mislit da si jedinimasteRofPoker je napisao/la: Ma sta ces mu. Napalo me ovih dana na lose da je to katastrofa. Ovo sam bio ubjeden da prolazi, ali gledao sam mec i bar po meni Taylor nije nista bolji bio, mada sam ja laik za ovo. Uglavnom za ovo malo dana sto sam pratio, Lewis ovo osvaja.
Ti rasturas nba,sto ne predlozis nestaLenBias je napisao/la:mrzim ove nba noci kada imam 500 mogucnosti i ne mogu izabrati sta mi je udarnokoji su vasi glavni parovi za veceras, izjasnite se
U kojoj to kladionari imaju asistencije ?bevanda4 je napisao/la:Felton over 5,5 asista @1,83
Očekujem lagano prebacivanje ove granice.. 30-ak koševa Mela i 10-ak asistencija druga Raymonda.
Neutral je napisao/la:Traži iznenađenja. Mislim da bi Cavsi mogli dobiti Washington u gostima a kvota je 3.30. Netsi u gostima 3.90 protiv Clippersa. Lijepa kvota na Knickse protiv Hawksa kod kuće, koja je za mene poklon kvota dana, 1.60.
Navijački na Bullse protiv Indiane, kvota 1.90 i Rose over poeni, ma da je 30+
zgmiky je napisao/la:Fuenlabrada-Estudiantes / Fuenlabrada over 79.5 1.85
Canarias-Joventut / Canarias over 80.5 1.85
Obradoiro-Valencia / Valencia over 79.5 1.85
6.33
Fuenlabrada-Estudiantes over 152.5 1.85
Canarias-Joventut over 155.5 1.85
3.42
igokea će syebati tikete pa idem s novim, a i mislio sam da će me oni zeznuti ali opet ih stavim, ništa španjolci će ispoštovati nadam se
ova dva sam ispratio i prosao samo je kod mene bilo ovo fuenlabrada -estudiantes 153.5zgmiky je napisao/la:
Fuenlabrada-Estudiantes over 152.5 1.85
Canarias-Joventut over 155.5 1.85
3.42
igokea će syebati tikete pa idem s novim, a i mislio sam da će me oni zeznuti ali opet ih stavim, ništa španjolci će ispoštovati nadam se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.