Te pare od uefe idu savezu a savez ih uplacuje firmi koja je izvodjac radova.hilmo je napisao/la:Al kao što gledam te će pare, ukoliko se dobiju, biti uplaćene na račun CSR a onda se većini gubi svaki trag..amypitar je napisao/la:
- Trenutno smo u fazi realizacije UEFA-inog projekta u kojem krovna evropska kuća fudbala izdvaja 1.5 milion eura za stadionsku infrastrukturu. FK Sarajevo ima važeći ugovor za korištenje stadiona Koševo za takmičenje u Premijer ligi BiH i UEFA-inim takmičenjima, te su oni i napravili projekat. Njegovim prolaskom, trebali bi dobiti 89.000 eura za ulaganje, kao i 30% učešća od strane Opštine Centar.
![]()
![]()
Jedino ako to neko bude kontrolisao, kao što je bilo sa trening centrom u Zenici. Mutna mi je ova hanuma skroz.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nemam namjeru ulaziti u diskusiju kada nisi u stanju protumaciti recenicu od 5 rijeci na ispravan nacin. Napise covjek da su za rezultate veceg dometa potrebne pare, a on mene citira i govori kako je meni nesto tesko skontat jer se toboze fudbal ne igra za pare.Alsoudani je napisao/la:Fudbal se igra za navijace a navijace zanimaju titule a ne pare i financije. Generalno u zivotu u bilo kojem smislu sad je svima nesto do para ali pare su uopce nebitne za sve. Samo tesko je tebi to skontati. Nemoj biti bukvalan pa misliti da ja mislim da pare nisu bitne za uspjeh u fudbalu, naprotiv.Desole je napisao/la:Ako cemo posteno govoriti, fudbal se ne igra ni za titule nego za navijace. Navijace privlace rezultati, a za rezultate je potreban novac. Prije svega za ona u evropskim okvirima. Na kraju krajeva ona donose dodatnu finansijsku injekciju, povecavaju stabilnost i mogucnosti kluba. U modernom fudbalu jedno ne moze bez drugog, bilo je klubova koji su imali bolje rezultate, pa opet nisu uspjeli napraviti neku ustaljenu dominaciju. Zeljeznicar je to mozda i mog'o postici, igralo se na kartu prodavanja najboljih igraca za solidan novac i nije upalilo. Jednostavno ko god se par sezona nametnuo kao "bosanski Dinamo", pao je upravo zbog nedostatka najvaznijeg resursa u svim segmentima.
Dolazak Tana moze biti presedan za nasu ligu. Sutra ce i Zeljo imati vece sanse privuci nekog investitora, tako ce jacati liga itd. Ja bih licno volio i da Velez privuce nekoga, pa da se tako izdvoji par klubova na vrhu. Profitirala bi liga, reprezentacija, a bgm i fudbal sam po sebi.
Zeljo predhodnih godina nije imao nikakvog Tana, milione i suplje price, a navijaci su na kraju svega bili obradovani prvo s titulom, pa sa kupom, pa tu je dosla i dupla kruna. Kud ces bolje.
Ta cinjenica koju si naveo na pocetku je katastrofa...

- molotovljev
Naravno da će se kontrolisati, ništa više ne prepuštamo slučaju. Ambicije kluba su sada na većem nivou,hilmo je napisao/la:Al kao što gledam te će pare, ukoliko se dobiju, biti uplaćene na račun CSR a onda se većini gubi svaki trag..amypitar je napisao/la:
- Trenutno smo u fazi realizacije UEFA-inog projekta u kojem krovna evropska kuća fudbala izdvaja 1.5 milion eura za stadionsku infrastrukturu. FK Sarajevo ima važeći ugovor za korištenje stadiona Koševo za takmičenje u Premijer ligi BiH i UEFA-inim takmičenjima, te su oni i napravili projekat. Njegovim prolaskom, trebali bi dobiti 89.000 eura za ulaganje, kao i 30% učešća od strane Opštine Centar.
![]()
![]()
Jedino ako to neko bude kontrolisao, kao što je bilo sa trening centrom u Zenici. Mutna mi je ova hanuma skroz.
tako da je izvjesno, ali i neophodno da se krene sa rekonstrukcijom stadiona. U izvještaju je navedeno da će se
uložiti u obnovu mokrih čvorova i ovih pet hiljada stolica na zapadu. Međutim, jasno je da nam je potreban
novi moderan semafor, kao i obnova samog terena, tj. travnata podloga. O natkrivanju tribina neki drugi put.

@Desole, odličan komentar..

neće odgovarati što se da primjetiti, ali ne obraćaj pažnju na to..složiće se kockice...
F.K.SARAJEVO
Dugo najavljivano predstizanje FK. Sarajeva na tabeli se desilo danas od kad krecu "stare" teorije zavjere. Kupili u Travniku, nastimo sudija itd
Neka masala 

- molotovljev
Šta je tebi čovječe, de popusti malo, nek ljudi razmjene mišljenje, moraš li ti na svaku odg. ko kakva tetka..Alsoudani je napisao/la:Dugo najavljivano predstizanje FK. Sarajeva na tabeli se desilo danas od kad krecu "stare" teorije zavjere. Kupili u Travniku, nastimo sudija itdNeka masala
fakat pretjeruješ. Idi ba liječi se ako nisi dobar..Ne, ozbiljno ti govorim !
F.K.SARAJEVO
molotovljev, jesam nesto slagao ili je ovo vas clan.1L8F9C2 je napisao/la:Ma pusti komsije vidis da im nije lako. Poslije danasnje lakrdije u Travniku nema ih puno da pisu o postenju kao prethodni dana

- molotovljev
Ma haveru imate pp pa se tamo prepirite oko nebitnih stvari. To ti je bezveze priča "ne moraš citirati",
šta znači to...ponašaš li se tako u kafani, muzeju, pozorištu i sl. Upadneš ljudima za sto i pričaš im svoju priču,
upadaš u razgovor...šta da očekuješ, da te ljudi tapšu po ramenu..ili da te onesvijeste..budi realan hebemu miša.
šta znači to...ponašaš li se tako u kafani, muzeju, pozorištu i sl. Upadneš ljudima za sto i pričaš im svoju priču,
upadaš u razgovor...šta da očekuješ, da te ljudi tapšu po ramenu..ili da te onesvijeste..budi realan hebemu miša.
F.K.SARAJEVO
Ovo je javni forum ima svako pravo da pise. Nije ovo tvoja kafana i tvoj sto, da jeste tako ja ne bih upadao. Ali ovaj padobranac prvi pocinje naravno da ce se nadovezati na gluposti.molotovljev je napisao/la:Ma haveru imate pp pa se tamo prepirite oko nebitnih stvari. To ti je bezveze priča "ne moraš citirati",

- molotovljev
Dobro, eto ti piši ja neću, važi ? Ako vam je to u interesu,..izolite pišite ko vas ****.
F.K.SARAJEVO
Jesam ali vodim curuhilmo je napisao/la:Tribina sjever "Vedran Puljić" - 5KM,Sabinho je napisao/la:Raja koliko su ulaznice sutra za neclanove
Tribina istok - 7 KM,
Tribina zapad - 8 KM,
Prijedlog: Postani član.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Otjeraše sve što valja samo nastavite tako i treba smarate li smarate eto vam sad pa se sami sa sobom počnite svađati.
Sarajevo ljubavi moja!
- LavMantula
- Kontakt:
Jel to ti molis Husrefa da odlazi jer te je strah ili je nesto drugo u pitanju,priznaj !?1L8F9C2 je napisao/la:Ako nekome nesto das i valjas mu jel ti skidas gace ili on skida gace i moli te za to???terabajt je napisao/la:Ma sve smo mi uradili samo nismo otisli u Trebinje i skinuli gace pred istim da bi ostali u ligi1L8F9C2 je napisao/la: To u vezi legende je zavrseno tako sto su se izvinuli covjeku i uvidjeli da su pogrijesili ,informisi se malo imas google pa se posluzi da ljudi nisu dzaba napravili. A usput insformisi se i o tome koga ste potplatili pa ucijelini da bi ostali u ligi.
husrefe odlazi.
Gace vam se tresu od Augusta ove godine i nastavit ce se tresti dok vas ne ugasimo do kraja,a vjeruj ili ne vjeruj blizu ste toga!!!

Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
Ima li neko kartone od nasih ?
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 17 nov 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Od cega se tresu?
Pojedeni ste u derbiju. Pokazala se vasa nemoc. To nekoga strah reklame na dresu? Ma daj ba uozbilji se. Sta i da imas 30 miliona budzet eto doce ti velika imena da se ganjaju po Travniku, Vitezu, Trebinju, itd?
De smirite se. Ponavljam vam opet. Siroki Brijeg vec 15 godina ima te pare. Nafurali ste se, a najgore je sto mislite da je nekog strah vas. Jeste evo toliko je sviju strah da sve gazite redom.
Kako ce vas brzo realnost otresti da ce to biti stilu klasicnog nokauta. U medjuvremenu nam prokosite sa parama evo mi placemo, svi, cijela liga, svi se boje.
Pojedeni ste u derbiju. Pokazala se vasa nemoc. To nekoga strah reklame na dresu? Ma daj ba uozbilji se. Sta i da imas 30 miliona budzet eto doce ti velika imena da se ganjaju po Travniku, Vitezu, Trebinju, itd?

De smirite se. Ponavljam vam opet. Siroki Brijeg vec 15 godina ima te pare. Nafurali ste se, a najgore je sto mislite da je nekog strah vas. Jeste evo toliko je sviju strah da sve gazite redom.
Kako ce vas brzo realnost otresti da ce to biti stilu klasicnog nokauta. U medjuvremenu nam prokosite sa parama evo mi placemo, svi, cijela liga, svi se boje.

-
- Kontakt:
Nema Siroki te pare prvo provjeri posto si "informisaniji" od svih nas! Reklama nema veze,al nemoze se za godinu dvije klub dici na noge,do juce smo bili u rasulu afera virsle,nisu imali da jedu,nisu imali plate itd! Ja realno nikad nisam napisao da napadamo titulu jer znam da ovoliki broj mladih igraca nece moci to da ostvari,jer njihova forma varira,nisu uigrani itd. al i to ce doci na svoje mjesto! Koliko se ja sjecam ti si najavljivao neki nas raspad u skorije vrijeme,koji ce sve nas da iznenadi? Jesil provjerio kasne li plate nasim igracima? Jesil cuo mozda sa kojim se igracima pregovara,ako jesi mislim da si ostao iznenadjen! Uostalom sto se sponzora tice ovo je tek pocetak,u zimskoj pauzi ce neke stvari da dodju na svoje,imace se vremena da se uigraju igraci koji nisu prosli pripreme,plus Bilbija itd i po meni logicno da je Zeljo bolji bio,uigraniji su i vise vremena su na okupu! Sto se tice Tana vjeruj mi posto ja imam svoje informacije da bi ti sad potpisao da Zelji dodje makar 10 posto tog novca,i tako sposoban i bogat covjek,jer iskreno ni sad nevjerujem i nije mi jasno zasto se odlucio da ulozi kod nas novac,mislim znam da je zbog Kusturice al ipak je to velika stvar,sam podatak da se gradi najmodernija akademija je velika stvar za BH fudbal! I reci nam kakav nakaut kad si upucen,il preformulisi ja se nadam vasem nakautu posto izmisljas stvari! A to sto vam igraci placu i tajno bojkotuju zbog plata to je vec druga stvar,nek nas klub stane na noge a na dobrom smo putu da budemo bez dugova,pa cu onda da te pitam koga ce biti strah!PL BiH -1 je napisao/la:Od cega se tresu?
Pojedeni ste u derbiju. Pokazala se vasa nemoc. To nekoga strah reklame na dresu? Ma daj ba uozbilji se. Sta i da imas 30 miliona budzet eto doce ti velika imena da se ganjaju po Travniku, Vitezu, Trebinju, itd?![]()
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 17 nov 2013, 00:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta I'm ovo radis Zeljo?, godinama se komplexi nakupljli, nek si to izbacio iz sebe, svaka cast.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Jeste dosadni sviju mi tacno kvarite ovu temu. Da vam nesto ne smeta ne bi ni bili ovdje

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- LavMantula
- Kontakt:
Znam,sada ti je jasno za koga navijas i sta si !muXmania je napisao/la:Sta I'm ovo radis Zeljo?, godinama se komplexi nakupljli, nek si to izbacio iz sebe, svaka cast.

Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
hahhahhahahhahahahaahhahaahahahhhh kumaro al sad fakatozbiljno al tebi je Željo dohako joj lika daj drmni jedan apaurin ima i ljepsih stvari u zivotu, pusti se ba Želje ubi te u pojam, idi malo se ispusi napolje popij kafu ohani malo, hahahah i jos jedno pitanje al iskreno : Za koga sada navijas jel za Torpedo, FK Sarajevo, Dynamo Dresden, Cardif CITY hahhaha mnogo ste maliLavMantula je napisao/la:Znam,sada ti je jasno za koga navijas i sta si !muXmania je napisao/la:Sta I'm ovo radis Zeljo?, godinama se komplexi nakupljli, nek si to izbacio iz sebe, svaka cast.

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Volim Sarajevo vise od majke,tate i brate,navijam za Real,Dynamo Dresden,Cardiff i Romu,simpatisem sve one koji se odupiru Tati Osimu,jel ti sada sta jasnije i nevidim kakve to veze ima sa ovom temom !
Brate,temu ste nam razhebali posteno,daj ba malo ohladite,cuo sam da Tann razmislja i vama sta da pomogne,pa mozda sada odete u cosak razmisljati koliko ste jadni kada protiv Travnika morate kontati na koji nacin doci do bodova !
Mali Zeljo - Mala Grbavica,vjecito ce da gore i jedno i drugo !
[/quote]
hahahah lave pravi si Lav. Zivite vi u svom svijetu gdje ste milioneri, gdje ste divovi, gdje vam je svako plijen, jer vi ste kako ono kazete NAJVECI U DRZAVI a i sire, a mi cemo po starom osvajati titule hehehehhe

Brate,temu ste nam razhebali posteno,daj ba malo ohladite,cuo sam da Tann razmislja i vama sta da pomogne,pa mozda sada odete u cosak razmisljati koliko ste jadni kada protiv Travnika morate kontati na koji nacin doci do bodova !
Mali Zeljo - Mala Grbavica,vjecito ce da gore i jedno i drugo !

hahahah lave pravi si Lav. Zivite vi u svom svijetu gdje ste milioneri, gdje ste divovi, gdje vam je svako plijen, jer vi ste kako ono kazete NAJVECI U DRZAVI a i sire, a mi cemo po starom osvajati titule hehehehhe

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Posejdon, skoJaa, Vanja8 i 66 gostiju.