FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2013, 16:31

Schweini pocetkom januara se vraca treninzima. 8-) Taman da prodje zimske pripreme sa ekipom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 nov 2013, 17:05

Geronimo,tako mozemo unazad i unazad :) Kazu da nije bilo Hoenesa,ne bi ni ovakvog jakog Bayerna,neki kazu da nije bilo Cajkovskog i Zebeca,neki da nije bilo te legendarne generacije(Maier,Beckenbauer,Muller)neki poput mene da nije bilo Roland Endlera da bi bankrotirali a neki da nije bilo legenarnog a sada i pocasnog predsjednika Kurta Landauera :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 nov 2013, 17:08

gerdmuller je napisao/la: da nije bilo legenarnog a sada i pocasnog predsjednika Kurta Landauera :)
Da nije bilo njega Bayern bi imao 10tak BL i 2-3 LP više ... Ili da nije bilo Hitlera ...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 nov 2013, 17:56

kakvo je stanje sa Javijem jeli ozbiljnija povreda hoće li se vratiti u minhen ili ostaje sa reprezentacijom :?:

Kako sam ja skonto ovaj google translate nije ozbiljna povreda i samo će preskočiti ovu prvu utakmicu Španije

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 nov 2013, 03:20

Poraz kosarkasa u paklenoj atmosferi protiv Galatasaraya.Nakon 5 kola nasa ekipa se nalazi na trecem mjestu sa tri pobjede i dva poraza.Zasad ide sve po planu.Siguran sam da prolazimo grupu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 nov 2013, 14:05

Robben zabio za Holandiju. Imate prenos na arenasport-u 3. Trenutno vode 2:1 protiv Japana, a Arjen nosi i kapitensku traku.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2013, 16:47

Italijanski mediji prenose informaciju da je Juve zainteresovan za Mandzu. Kako je skoro izvijesno da ce Lewa na ljeto kod nas, nesto su se mnogi zalijepili za Bayernovog prvog napadaca. Prvo Real, pa Juve a siguran sam da ni bogati seici ne bi ostali ravnodusni ako bi namirisali mogucu kupnju.

Ocekujem izjavu Hoenessa da imamo tanku klupu i da moramo imati dva klasna napadaca u timu, pa neka se rotiraju. :mrgreen:

Edit: Neuer i Lahm se vracaju u Minhen, bice postedjeni meca sa Englezima. Pametan Low, dva vrlo vazna igraca salje kuci da se odmaraju pred derbi. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 nov 2013, 16:54

Robben-ova majstorija protiv Japana:

[youtube][/youtube]

71 nastup za Holandiju i 20 gol 8-)

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 nov 2013, 17:02

Znaci Robben priprema tu ljevicu, za Dortmund, opa :)

Samo da nas povredje mimoidju, ne znam kakvo je stanje sa Javijem, jel opasnija povreda

Sto se kosarkasa tice, gledao sam utakmicu, paklena dvorana i pakleni navijaci-turci su to.

mislim da fali tu jos 2 igraca bas klasna da nesto jos vise uradimo, ali i ovo je odlicno, proci cemo grupu sigurno
FC Bayern !!!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 nov 2013, 19:37

Pošto je malo forum opao sa aktivnostima, ajde malo da se vratimo u jednu sasvim običnu sezonu, da vidim koliko vas sjećanja bacaju unazad, koliko se sjećate ove utakmice... Ja se sjećam svojim tankih živaca, brata koji oholo se naslađuje i smije i (po prvi puta) izgrickanih noktiju 8-)
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 nov 2013, 19:47

Sjećam se te utakmice kao da je jučer bila. Prvo Barbarez, pa onda Patrik "Bjärred" Jonas Andersson za 1:1 i titulu. Te sezone smo osvojili i Ligu prvaka. U finalo je baš Patrik promašio jedanaesterac, baš kao i Paolo Sergio, koji je prvi šutirao protiv Valencije. Kod njih su promašili Zahović (Kahn odbranio), Carboni (Kahn odbranio pa je lopta prečku pogodila), Pellegrino (Kahn odbranio). Tada je legendarni Sabahudin Topalbećirević rekao: "Kahn brani, Bayern je novi prvak Evrope poštovani gledaoci. Pogledajte tribine San sira, tu je i Boris Becker koji Bayern prati na svim većim utakmicama...."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 nov 2013, 20:05

Sjećam se dobro te tekme, vjerovatno jedna od najdražih tekmi u mom životu.
Šalke je bio prvak do 90 minute jer su oni završili tekmu ranije bili, i onda indirektan udarac i Anderson daje gol.
Sjećam se da sam gledao na nekom njemačkom kanalu i da je bio kombinovani prijenos, tačnije prikazivali kadrove sa Šalkeovog stadiona tamo baš tuga, svi plaču.

Ako se ne varam, može biti da sam to zamijenio sa sezonom poslije, ali ja mislim da je Bayernu tu Unteraching izašao u susret i uzeo bodove nekom iako je bio ispao u drugu ligu ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 nov 2013, 20:22

ceze je napisao/la: Ako se ne varam, može biti da sam to zamijenio sa sezonom poslije, ali ja mislim da je Bayernu tu Unteraching izašao u susret i uzeo bodove nekom iako je bio ispao u drugu ligu ?
Možda Ballack-ovom Kusenu. :mrgreen:

Edit: Sjeća li se ko meča protiv Zvezde (osim secera :D )?
Riječ je o polufinalu Kupa šampiona ('91).
Vom Jäger zum Gejagten

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 nov 2013, 20:29

Naravno da se ne sjecam direct ali nekad davno na Goldstar recorderu gled'o sam snimak. Inače, Red Star je jedina ekipa koja je Bayu pobijedila u semifinals LP u Minhenu, čini mi se :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 nov 2013, 20:42

geronimo je napisao/la:Edit: Sjeća li se ko meča protiv Zvezde (osim secera :D )?
I nezaboravnih pokušaja mladog i nadobudnog Effenberga :mrgreen: da ufati jednog i jedinog Robija Prosinečkog
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 nov 2013, 20:46

Moguće, ne znam tačno podatak. Inače što se tiče te tekme, Bayern je mnogo bolje odigrao u Belgradu, ali peh, sudbina iliti Aumann nisu dali da to drugačije bude.
Bolan poraz (za mene, velikog hejtera roter sterna :mrgreen: ) mada je bilo i većih.

Kao kroz sjenu se sjećam izgubljenog finala protiv Porta i Mađerovog gola petom. Dobro, tada nisam ni bio Bayernovac. :)
Toxicity je napisao/la: I nezaboravnih pokušaja mladog i nadobudnog Effenberga :mrgreen: da ufati jednog i jedinog Robija Prosinečkog
Sa'će @Pogba doći da klimne glavom. :lol:
Robi je briljir'o, što jes' jes', inače nezapamćena generacija.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2013, 22:24

Kad se samo sjetim reakcije Hasana kad je Barbarez pogodio a bgm i meni je knedla stala u grlu :mrgreen: al' kad je Patrik (noga mu se pozlatila) zakucao onu loptu odvrnuo samo Mitra Mirića do daske zgradom se orilo ne može nam niko ništa jači smo od sudbine. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 16 nov 2013, 23:21

geronimo je napisao/la:
ceze je napisao/la: Ako se ne varam, može biti da sam to zamijenio sa sezonom poslije, ali ja mislim da je Bayernu tu Unteraching izašao u susret i uzeo bodove nekom iako je bio ispao u drugu ligu ?
Možda Ballack-ovom Kusenu. :mrgreen:

Edit: Sjeća li se ko meča protiv Zvezde (osim secera :D )?
Kako da ne. Taj datum stoji mi u potpisu. Iz mržnje prema cz rodila se ljubav prema Istinskoj Fudbalskoj Instituciji koja evo traje preko dvadeset lijepih godina.

Iz nekog čudnog razloga finale protiv Čelzija mi je palo teže od onog 99. Kao da je komadić mene umro te noći, NIKAD se nisam vratio na tu utakmicu više, i od pomisli da pogledam highlightse prevrne mi se želudac i osjetim mučninu.

Juppov šampionski 4-2-3-1 s kraja prošle sezone je za mene vrhunac fudbalskog savršenstva, muška igra, presing, disciplina, kreativnost... Sve.
24.04.1991.
Stern des südens

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 nov 2013, 23:31

10.12. nas petero ide na City, troje iz istre i dvoje iz slavonije,meeting u ljubljani. Ako je jos tko zainteresiran moze nam se pridruziti. Karte, ako ne nabavimo prije,cemo na dan utakmice u minhenu. Rent a car,nafta,cestarina i 1 nocenje oko 500kn po glavi +ulaznica!
- Karl-Heinz Rummenigge

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 16 nov 2013, 23:42

gorstak je napisao/la:Iz nekog čudnog razloga finale protiv Čelzija mi je palo teže od onog 99.
Meni nije. 99 godine nisam spavao nekoliko noci uzastopno. :D
Bio sam u vojsci i dobrovoljno sam se javljao na nocna dezurstva u jedinici. Nikada mi niti jedan poraz nije teze pao. Imam mnogo starih utakmica na DVD-ovima, al tu nisam mogao da sacuvam niti da je odgledam posle :D

Zvijezde se i ja sjecam, imali su dobru generaciju, i slagati cu ako kazem da mi nije bilo drago sto su osvojili Kup prvaka te godine.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 6 gostiju.