Ma ja kad sam bio mladi volio sam jutarnji program jer je bio najvise djeciji. Kontam da je i danas tako pa da skrenem paznju.kralj_je_mrtav je napisao/la:Vidim uzima se Avaz petkom da se pregled programa procita, jbg, vama je zabranjeno gledat ono sa RP, pa valja vidjeti sta ima ujutro kad starci odu na posaomoustapha je napisao/la:Ocito si jako isfrustriran sto ti Djed Mraz nije donio Sergeja za selektora pa si poceo da pljujes Papeta po forumu. Moj ti je savjet da mu obecas da ces biti dobar djecak, a on ti mozda ispuni zelju druge godinekralj_je_mrtav je napisao/la:
Najvecoj legendi bh. fudbala. O cemu ti covjece, taj veze s BiH ima kao i njegov sin, pa covjek nije gledao nasu repku 10 godina. Divim se glupostima Bosanaca i Hercegovaca. Najveca legenda bh. fudbala imala je kapitensku traku na Marakani djecace, a sad aj spavati![]()
A sad lijepo na spavanje da ne bi propustio crtice sto se prikazuju ujutru rano.

I da ne idem previse u off, samo da kazem poentu mojih postova. Razmisli vise puta nego sto bilo sta kazes protiv Susica. Covjek je bio ambasador BiH onoliko koliko se moglo biti, jer je u njegovo vrijeme postojala drzava Jugoslavija. Ako razmisljas u tom pravcu onda mozes isto tako pljuvati po Delibasicu, Bajevicu, Halilhodzicu, Osimu, Bazdarevicu i ostalim.
Za neke druge izjave tipa da nije gledo reprezentaciju nemam komentar dokle god pretpostavljas bez argumenata.