koje u pitanju i zasto ili napisi mi u PPsamocelik je napisao/la:Kafićmolotovljev je napisao/la:Pretpostavljam, negdje u kafani ?samocelik je napisao/la:Jao što je jedan vaš fudbaler popljuvn sinoć u Zenici![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
travancic
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Raja koliko su ulaznice sutra za neclanove 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako cemo posteno govoriti, fudbal se ne igra ni za titule nego za navijace. Navijace privlace rezultati, a za rezultate je potreban novac. Prije svega za ona u evropskim okvirima. Na kraju krajeva ona donose dodatnu finansijsku injekciju, povecavaju stabilnost i mogucnosti kluba. U modernom fudbalu jedno ne moze bez drugog, bilo je klubova koji su imali bolje rezultate, pa opet nisu uspjeli napraviti neku ustaljenu dominaciju. Zeljeznicar je to mozda i mog'o postici, igralo se na kartu prodavanja najboljih igraca za solidan novac i nije upalilo. Jednostavno ko god se par sezona nametnuo kao "bosanski Dinamo", pao je upravo zbog nedostatka najvaznijeg resursa u svim segmentima.
Dolazak Tana moze biti presedan za nasu ligu. Sutra ce i Zeljo imati vece sanse privuci nekog investitora, tako ce jacati liga itd. Ja bih licno volio i da Velez privuce nekoga, pa da se tako izdvoji par klubova na vrhu. Profitirala bi liga, reprezentacija, a bgm i fudbal sam po sebi.
Dolazak Tana moze biti presedan za nasu ligu. Sutra ce i Zeljo imati vece sanse privuci nekog investitora, tako ce jacati liga itd. Ja bih licno volio i da Velez privuce nekoga, pa da se tako izdvoji par klubova na vrhu. Profitirala bi liga, reprezentacija, a bgm i fudbal sam po sebi.
Tribina sjever "Vedran Puljić" - 5KM,Sabinho je napisao/la:Raja koliko su ulaznice sutra za neclanove
Tribina istok - 7 KM,
Tribina zapad - 8 KM,
Prijedlog: Postani član.

Fudbal se igra za navijace a navijace zanimaju titule a ne pare i financije. Generalno u zivotu u bilo kojem smislu sad je svima nesto do para ali pare su uopce nebitne za sve. Samo tesko je tebi to skontati. Nemoj biti bukvalan pa misliti da ja mislim da pare nisu bitne za uspjeh u fudbalu, naprotiv.Desole je napisao/la:Ako cemo posteno govoriti, fudbal se ne igra ni za titule nego za navijace. Navijace privlace rezultati, a za rezultate je potreban novac. Prije svega za ona u evropskim okvirima. Na kraju krajeva ona donose dodatnu finansijsku injekciju, povecavaju stabilnost i mogucnosti kluba. U modernom fudbalu jedno ne moze bez drugog, bilo je klubova koji su imali bolje rezultate, pa opet nisu uspjeli napraviti neku ustaljenu dominaciju. Zeljeznicar je to mozda i mog'o postici, igralo se na kartu prodavanja najboljih igraca za solidan novac i nije upalilo. Jednostavno ko god se par sezona nametnuo kao "bosanski Dinamo", pao je upravo zbog nedostatka najvaznijeg resursa u svim segmentima.
Zeljo predhodnih godina nije imao nikakvog Tana, milione i suplje price, a navijaci su na kraju svega bili obradovani prvo s titulom, pa sa kupom, pa tu je dosla i dupla kruna. Kud ces bolje.
Ta cinjenica koju si naveo na pocetku je katastrofa...
Za sve ostalo tu je Šeki. Ne mozete vi nikoga pljuvati koliko ste popljuvani za sva vremena.samocelik je napisao/la:Jao što je jedan vaš fudbaler popljuvn sinoć u Zenici![]()
meni samo nisu jasni manijaci sta dolaze ovdje i komentarisu, sta ima imate objasnjavati banalne stvari da su 2+2=4
pustite ih da zive u svom imaginarnom svijetu gdje su milioneri, gdje su sampioni svemira, gdje su divovi i gdje im je svako plijen, to mogu samo oni NAJVECI U DRZAVI a i sire
pustite ih da zive u svom imaginarnom svijetu gdje su milioneri, gdje su sampioni svemira, gdje su divovi i gdje im je svako plijen, to mogu samo oni NAJVECI U DRZAVI a i sire

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Ma pusti komsije vidis da im nije lako. Poslije danasnje lakrdije u Travniku nema ih puno da pisu o postenju kao prethodni dana 

To neposteno zato sto je trener to rekao ili mozda ne vjerujes svojim ocima u ono sto si gledao na tv-u hahah. Ove godine ste vi najveci lakrdijasi al bgm ni to vam nece pomoci .1L8F9C2 je napisao/la:Ma pusti komsije vidis da im nije lako. Poslije danasnje lakrdije u Travniku nema ih puno da pisu o postenju kao prethodni dana
Ne ja vjerujem vama koji visite na ovoj temiterabajt je napisao/la:To neposteno zato sto je trener to rekao ili mozda ne vjerujes svojim ocima u ono sto si gledao na tv-u hahah. Ove godine ste vi najveci lakrdijasi al bgm ni to vam nece pomoci .1L8F9C2 je napisao/la:Ma pusti komsije vidis da im nije lako. Poslije danasnje lakrdije u Travniku nema ih puno da pisu o postenju kao prethodni dana

P.S. Mi smo lakrdija ali bar nam nisu priznali pobjedu a da nismo zabili gol

to mogu samo veliki tipa Željo, Juventus itd... a mali su tu da place i kmece pronadji se ovdje1L8F9C2 je napisao/la:Ne ja vjerujem vama koji visite na ovoj temiterabajt je napisao/la:To neposteno zato sto je trener to rekao ili mozda ne vjerujes svojim ocima u ono sto si gledao na tv-u hahah. Ove godine ste vi najveci lakrdijasi al bgm ni to vam nece pomoci .1L8F9C2 je napisao/la:Ma pusti komsije vidis da im nije lako. Poslije danasnje lakrdije u Travniku nema ih puno da pisu o postenju kao prethodni dana
P.S. Mi smo lakrdija ali bar nam nisu priznali pobjedu a da nismo zabili gol

Razumijemo se upravo ti veliki budu izbaceni u seriju B, a prije rata ovi nasi "veliki" budu u najvecem skandalu gdje se njihova najveca legenda suspenduje na neko vrijeme ... ali nema veze sve je to ok !
To u vezi legende je zavrseno tako sto su se izvinuli covjeku i uvidjeli da su pogrijesili ,informisi se malo imas google pa se posluzi da ljudi nisu dzaba napravili. A usput insformisi se i o tome koga ste potplatili pa ucijelini da bi ostali u ligi.1L8F9C2 je napisao/la:Razumijemo se upravo ti veliki budu izbaceni u seriju B, a prije rata ovi nasi "veliki" budu u najvecem skandalu gdje se njihova najveca legenda suspenduje na neko vrijeme ... ali nema veze sve je to ok !
Ma sve smo mi uradili samo nismo otisli u Trebinje i skinuli gace pred istim da bi ostali u ligiterabajt je napisao/la:To u vezi legende je zavrseno tako sto su se izvinuli covjeku i uvidjeli da su pogrijesili ,informisi se malo imas google pa se posluzi da ljudi nisu dzaba napravili. A usput insformisi se i o tome koga ste potplatili pa ucijelini da bi ostali u ligi.1L8F9C2 je napisao/la:Razumijemo se upravo ti veliki budu izbaceni u seriju B, a prije rata ovi nasi "veliki" budu u najvecem skandalu gdje se njihova najveca legenda suspenduje na neko vrijeme ... ali nema veze sve je to ok !

IZVJESTAN POVRATAK NA KOŠEVO
Zmajevi napuštaju Bilino Polje?
Projekat UEFA-e
Ova ustanova ne radi poslove klubova, jer je u pitanju firma koja radi na masovnom bavljenju sporta. Posebno su ponosni na vanjski teren u FIS-u koji je pokriven balonom, gdje podržavaju sve turnire. Pored toga, za bh. javnost, najinteresantniji je stadion Koševo.
- Trenutno smo u fazi realizacije UEFA-inog projekta u kojem krovna evropska kuća fudbala izdvaja 1.5 milion eura za stadionsku infrastrukturu. FK Sarajevo ima važeći ugovor za korištenje stadiona Koševo za takmičenje u Premijer ligi BiH i UEFA-inim takmičenjima, te su oni i napravili projekat. Njegovim prolaskom, trebali bi dobiti 89.000 eura za ulaganje, kao i 30% učešća od strane Opštine Centar.
Na kraju bi došli do cifre od oko 230.000 eura, koja bi nama bila dovoljna da uradimo završne radove, kao što su mokri čvorovi u gledalištu.
Također, s Opštinom Centar imamo investiciju od 100.000 eura za postavljenje završnih 5.000 stolica na zapadnoj tribini. Time bismo konačno zadovolji sve kriterije UEFA-e – konstatuje Polić.
Zmajevi napuštaju Bilino Polje?
Projekat UEFA-e
Ova ustanova ne radi poslove klubova, jer je u pitanju firma koja radi na masovnom bavljenju sporta. Posebno su ponosni na vanjski teren u FIS-u koji je pokriven balonom, gdje podržavaju sve turnire. Pored toga, za bh. javnost, najinteresantniji je stadion Koševo.
- Trenutno smo u fazi realizacije UEFA-inog projekta u kojem krovna evropska kuća fudbala izdvaja 1.5 milion eura za stadionsku infrastrukturu. FK Sarajevo ima važeći ugovor za korištenje stadiona Koševo za takmičenje u Premijer ligi BiH i UEFA-inim takmičenjima, te su oni i napravili projekat. Njegovim prolaskom, trebali bi dobiti 89.000 eura za ulaganje, kao i 30% učešća od strane Opštine Centar.
Na kraju bi došli do cifre od oko 230.000 eura, koja bi nama bila dovoljna da uradimo završne radove, kao što su mokri čvorovi u gledalištu.
Također, s Opštinom Centar imamo investiciju od 100.000 eura za postavljenje završnih 5.000 stolica na zapadnoj tribini. Time bismo konačno zadovolji sve kriterije UEFA-e – konstatuje Polić.
Ako nekome nesto das i valjas mu jel ti skidas gace ili on skida gace i moli te za to???1L8F9C2 je napisao/la:Ma sve smo mi uradili samo nismo otisli u Trebinje i skinuli gace pred istim da bi ostali u ligiterabajt je napisao/la:To u vezi legende je zavrseno tako sto su se izvinuli covjeku i uvidjeli da su pogrijesili ,informisi se malo imas google pa se posluzi da ljudi nisu dzaba napravili. A usput insformisi se i o tome koga ste potplatili pa ucijelini da bi ostali u ligi.1L8F9C2 je napisao/la:Razumijemo se upravo ti veliki budu izbaceni u seriju B, a prije rata ovi nasi "veliki" budu u najvecem skandalu gdje se njihova najveca legenda suspenduje na neko vrijeme ... ali nema veze sve je to ok !
husrefe odlazi

ma dobro ne znas ti to kako je, inace kada si sampion i kad osvojis titulu 3 - 4 kola prije kraja onda mozes da biras od koga ces da izgubis ili pobijedis sasvim svejedno, ONO MOZE TI SE, ali te razumijem u potpunosti ne znas ti sine moj taj osjecaj1L8F9C2 je napisao/la:Ma sve smo mi uradili samo nismo otisli u Trebinje i skinuli gace pred istim da bi ostali u ligiterabajt je napisao/la:To u vezi legende je zavrseno tako sto su se izvinuli covjeku i uvidjeli da su pogrijesili ,informisi se malo imas google pa se posluzi da ljudi nisu dzaba napravili. A usput insformisi se i o tome koga ste potplatili pa ucijelini da bi ostali u ligi.1L8F9C2 je napisao/la:Razumijemo se upravo ti veliki budu izbaceni u seriju B, a prije rata ovi nasi "veliki" budu u najvecem skandalu gdje se njihova najveca legenda suspenduje na neko vrijeme ... ali nema veze sve je to ok !

Al kao što gledam te će pare, ukoliko se dobiju, biti uplaćene na račun CSR a onda se većini gubi svaki trag..amypitar je napisao/la:

Jedino ako to neko bude kontrolisao, kao što je bilo sa trening centrom u Zenici. Mutna mi je ova hanuma skroz.
Musemić: "Pozivam navijače da dođu da nas podrže u ove tri utakmice, a onda dolazi zima, bit će svega..."
U zimskoj pauzi nam dolazi 4-5 pojacanja,ali bas pojacanja.
Bitno je da ostanemo u vrhu do zimske pauze,do dolaska novih igraca.
U zimskoj pauzi nam dolazi 4-5 pojacanja,ali bas pojacanja.
Bitno je da ostanemo u vrhu do zimske pauze,do dolaska novih igraca.

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, gh0stHZ, OzmoodPinglewood, Rule_hz i 46 gostiju.