FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vincenttan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vincenttan » 16 nov 2013, 00:26

Alsoudani je napisao/la:Evo ja cu ti naci bilo koji program treniranja od Ajaxa do Barse skoro sve je dostupno na netu.
A isto ti mogu naci program po kojem Ronaldo trenira pa ako budes imao vremena da odnes Komazecu mozda postane BH Ronaldo.
Ne provaljuj se majke ti :D nasi igraci necu osnove fudbala primanje lopte, pas i sut a da rade po nekim programi. Jak si majke mi ....
ja ti kazem, da NIKO osim ljudi koji trebaju znati ne zna SVE o treninzima najacih ekipa evrope, pa cak i najjacih ekipa boljih liga... a ti ismijavaj koga hoces...
program po kojem radi ronaldO?
znas li ti koliko preparata uzima ronaldo uz ishraanu ? (Dozvoljenih)
znas li da djeca sirom evrope (od 12 pa na dalje) pocinju piti razne preparate i dodatke ishrani da bi vise mogli trenirati i da bi podnosili jake pripreme.... kod nas djeca jedu hambaše kao dodatak ishrani
E sve su to "specijalni tretmani" koje nasi igraci ne prolaze...
messi je vjecito bio ozljeđen pa je dolaskom Pep-a promjenio nekolio stvari u svom zivotu (ishrana, vrste treninga itd) pa nista od toga tacno nije dostopnu, nego iskljucivo ŠTURE informacije, dok se detalji KRIJU... nakon toga messi vise se nije ozljeđivao cesto...
slicna stvar je i sa nasim igracima, rade sa loptom i treniraju po "ajaksovom programu" a onda od 300 omladinaca JEDAN uspije.. doći do prvog tima sarajeva ili zeljeznicara... jasno ti je da to nije cjelokupni program ajaxa i da tu ima i psihoanalize igraca, kulture ponasanja, nacina zivota, ishrane i td...
Ne mozes se pripremati za sezonu a svakodnevno jesti burek i hamburger i pizza.e, nego imas tacno određenu ishranu, vrijeme treninga, itd... e to su stvari koje ti objasnjavam, i ne obracaj mi se tako, nego pisi normalno , bez prozivanja i pokusaja da ispadnes "humoristican"... svoje neznanje prosipaj negdje drugo, kad bi znao samo koliko je jedan porto platio dvojicu skauta Ajaxa, mislio bi da se radi o fudbalerima,... al to je za tebe visa matematika...

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 16 nov 2013, 00:43

moustapha je napisao/la:@1L8F9C2,

Da si protiv Husrefa to i ptice na grani znaju. :mrgreen: Nisi nam rekao koga bi volio vidjeti na klupi Sarajeva. Mozda Jagodica?
Nisam ja protiv Husrefa uopste kao licnosti, samo za razliku od pojedinaca vidim njegove katastrofalne greske. Isti taj Husref neka dokaze da moze nesto promjeniti ja cu promjeniti svoje misljenje. Poenta u tome je da mi ne idemo naprijed vec da se godinu dana od kad nas je preuzeo patimo u nikad slabijoj ligi, a najboljim uslovima kluba.

Ne moze meni niko na ovom svijetu opravdati nespremne igrace ma nema sanse to u danasnje vrijeme nikako ne mogu da skontam da jedan klub koji ima placene pripreme i sve ostalo ima igrace koji fizicki imaju snage za pola sata. To je neprihvatljivo.

Sto se tice Jagodica samo cu ti reci da isti ima rezultate bolje od naseg strucnjaka, sad ne mogu da trazim ali vjerujem da je i trofeja vise osvojio kao trener tako da vi koji dizete u nebesa popaya, treba prvo da "podcjenite" svog strucnjaka na klupi FKS pa onda na Vladu da se okrenete. Razlika u tome je sto Husref moze samo Sarajevo trenirati duze od pola godine i to je to, dok ce Vlado naci posao sigurno. Nece ga iz Olimpika svaka dva tri mjeseca nabijati nogom kao neke ;)
Southboy je napisao/la:Sta fali svako ima pravo na mišljenje..
Mislim da je cak i objektivniji od pola forumaša samo sto je direktan i oni koji se neslazu sa njim ga napadaju..
Tesko je njima objasniti neke stvari, oni nazalost ne zele da vide stanje u ostalim klubovima(vecini) pa da kazu sebi pa ovo Sarajevo ima redovne plate, idu na pripreme tokom svake reprezentativne pauze i opet ispred njih Borac koji nema nista! Vec dodje meni onaj jedan i kaze pa Borac nije mjenjao kostur ekipe, a otisli im glavni igraci, a pripreme poceli 20 dana pred prvenstvo. Ma hajde nebitno ako su oni zadovoljni ovim nastupima FKS onda smo svi sretni i hvala Husrefu !
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 16 nov 2013, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 16 nov 2013, 00:45

Znas o cemu ti pises isto kao sto neko vozi jugu 45 a prica kakva je masina ferrari. Pa sad hoces da od juge napravis ferrari. Ne lupaj majke ti, vrlo dobro ja znam o cemu pisem ali ti skroz slabo kontas. Al eto valjda vam trabzonov program pomogne da osvojite u ovoj jadnoj ligi bar jednu tituli, a dupla kruna je misaona imenica za vas. Mani se ti suplje i prazne price!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 nov 2013, 01:38

Dzakmic pauza do kraja sezone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 nov 2013, 12:00

miky_hz je napisao/la:Dzakmic pauza do kraja sezone
E hebai ga, pa kakva je to povreda kod njeg ili su doktori zavlacili sa pogresnom dijagnozom.. :evil: :evil: :evil:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 nov 2013, 12:08

Alsoudani je napisao/la:Znas o cemu ti pises isto kao sto neko vozi jugu 45 a prica kakva je masina ferrari. Pa sad hoces da od juge napravis ferrari. Ne lupaj majke ti, vrlo dobro ja znam o cemu pisem ali ti skroz slabo kontas. Al eto valjda vam trabzonov program pomogne da osvojite u ovoj jadnoj ligi bar jednu tituli, a dupla kruna je misaona imenica za vas. Mani se ti suplje i prazne price!
Komsije, pustite ovog, smara i na nasoj temi. Mogu misliti koliko je vama dosadio. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 nov 2013, 16:54

Finansijska situacija je ok,bice dobrih pojacanja na zimu to je sto posto,uprava radi punom parom,vidjecemo onda komentare onog sto sve zna tj sto misli da sve zna PL ili kako se vec zove ako dodje neki od igraca sa kojima se pregovara,i kad se potpisu ovi sponzorski ugovori,onda ce neku novu pricu da smisli o nasoj upravi tj da izmisli,i mnogi se prave da sve znaju a pojma nemaju jer uprava nece da iznosi sve planove dok nebudu gotovi,i to je mnogima krivo jer lupetaju samo

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 nov 2013, 17:09

Iskreno zaboli me ali **** cete im majku kad budete treci na kraju sezone 8-)

Fudbal se igra za titule ne za Tana a podsjeti me kad ste titulu vidjeli ;)

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 16 nov 2013, 17:16

PL BiH -1 je napisao/la:Iskreno zaboli me ali **** cete im majku kad budete treci na kraju sezone 8-)

Idi skupljaj pare za plate i račune pusti nas na miru :P
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 nov 2013, 17:21

tello je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Iskreno zaboli me ali **** cete im majku kad budete treci na kraju sezone 8-)

Nek skuplja Dzelo, Amar, Greda, moje je da slavim titule. A vi brojte pare mi cemo brojati titule.

Pusti vas na k.urac. Prozivate pa onda pusti nas. :lol:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 nov 2013, 17:31

Jao što je jedan vaš fudbaler popljuvn sinoć u Zenici ;) :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 16 nov 2013, 17:37

PL BiH -1 je napisao/la:
tello je napisao/la:

Nek skuplja Dzelo, Amar, Greda, moje je da slavim titule. A vi brojte pare mi cemo brojati titule.

Pusti vas na k.urac. Prozivate pa onda pusti nas. :lol:
Sve što imate vi bi dali za ovu upravu, koja hvala Bogu stabilizuje Sarajevo i koja se bori, od nečeg se mora počet, mi imamo sada fenomenalnu financijsku situaciju u klubu. Ma vi što ste brojali brojali ste, imaš svoju temu i tamo piši. I moli Boga da se Džeko proda da dobijete sadake vodu da platite xd
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 nov 2013, 17:38

samocelik je napisao/la:Jao što je jedan vaš fudbaler popljuvn sinoć u Zenici ;) :lol:
Pretpostavljam, negdje u kafani ?
F.K.SARAJEVO

hordezla1987
Kontakt:

Post Postao/la hordezla1987 » 16 nov 2013, 17:54

sutra tri bobe

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 nov 2013, 18:00

@tello
Prozivas, odgovaras i onda pisi tamo :lol:

Ima Siroki te vase pare od formiranja lige. Samo sto vi niste shvatili da pare ne osvajaju titule. Nikad Zeljo nije bio bogat klub, ali novac ne kupuje ni klasu ni titule. I kad se Dzeko proda opet bare-bare sto se para tice. Tan dao 300.000 maraka a vi od toga pravite 3 miliona. Sto se mene ne tice, ali tu upravu ces ti tjerati.

I jos nesto ja ne navijam za uprave ja navijam za Zelju i brojim titule. Mi cemo bez vode uzeti vam titilu pred nosom 8-)

Sto me prije prestanes citirati prije ces skontati zasto se fudbal igra.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 nov 2013, 18:19

disadni ste
Sarajevo ljubavi moja!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 nov 2013, 18:20

Ma nije tebi svejedno za ovo sto se desava sa Tanom. Inace, ne bi toliko postova o njemu napisao.
#divovi

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 nov 2013, 18:22

Znamo mi sve to, ali nije sve ni u titulama u ovoj nasoj ligi, eto Zeljeznicar je ovih zadnjih godina osvajao dosta trofeja i umjesto da se dignu i financijski i igracki itd u odnosu na sve ostale klubove, oni su danas tu sa svim ostalim klubovima gore dole, zato je bitno po meni, ne samo u BIH nego i sire na citavom balkanu, da ti neki milijarder ulaze u klub, po meni to je jedini spas! I abd ovo sa Tanom da uspije, a vrlo je blizu realizacije, onda ce biti i titula i igraca i rezultata jer ces imati PARE!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 nov 2013, 18:23

Vrlo blizu realizacije? Koji od 2 ultimatum uslova je ispunjen ili makar do pola dosao?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 nov 2013, 18:25

molotovljev je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Jao što je jedan vaš fudbaler popljuvn sinoć u Zenici ;) :lol:
Pretpostavljam, negdje u kafani ?
Kafić 8-)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, budzak, perodeformero, sekac i 22 gosta.