Rafa Nadal za sve njegove fanove

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Virtu4l
Kontakt:

Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2013, 02:42

Teško je bilo šta pretpostaviti. Sigurno će Australian Open i Wimbledon donijeti bodove Nadalu, Đoković također brani brdo bodova, mada mislim da će se i Murray nešto pitati i on će biti vrlo važan faktor u njihovoj borbi za prvo mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 nov 2013, 12:33

samosarajvo je napisao/la:Slijedi mu gubljenje bodova pocevsi sa mastersima pred US-a ali zato moze nabiti makar 2k razlike do toga.
Jasno. Dosta zavisi od toga kako će odigrati AO. Ako uđe u finale ili osvoji, mislim da će se dobro odlijepiti od Novaka. Onda idu turniri koje brani kao IW, Madrid, Rim, tako da će izgubiti nešto bodova, pa RG. I dalje ostajem pri stavu da će Novak, ako sve bude prema planu, osvojiti RG i pobijediti Nadala. :mrgreen:

Wimbledon mu može donijeti dosta toga, tu je velika prilika da učvrsti No.1 poziciju ako daleko do gura. Međutim, već dvije godine vrlo slabo igra i ne znam koliko je realno očekivati da sada bude nešto bolje. Naravno, šanse mu se povećavaju svakom rundom, jer se trava pretvara u pijesak, a to njemu godi.

Onda slijedi fast HC, gdje će gotovo sigurno izgubiti bodove i tu je Novakova šansa (možda čak i Murrayjeva :?: ), a onda bi se mogao ponovo približiti ako Nole ne odbrani Shanghai, Paris i WTF (barem jedan će izgubiti, i to od Andyja rekao bih).

Uglavnom, njemu je temelj za sve omiljena podloga i turnir - šljaka i French Open. :mrgreen: Ukoliko odbrani titulu, definitivno da će biti motiviran i ohrabren za dalje, ukoliko ga izravni konkurent pobijedi, neće mu biti svejedno.

Kako god, samo neka igra, to je najvažnije, kao i svi njegovi konkurenti. ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 nov 2013, 16:08

Claus je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Slijedi mu gubljenje bodova pocevsi sa mastersima pred US-a ali zato moze nabiti makar 2k razlike do toga.
Jasno. Dosta zavisi od toga kako će odigrati AO. Ako uđe u finale ili osvoji, mislim da će se dobro odlijepiti od Novaka. Onda idu turniri koje brani kao IW, Madrid, Rim, tako da će izgubiti nešto bodova, pa RG. I dalje ostajem pri stavu da će Novak, ako sve bude prema planu, osvojiti RG i pobijediti Nadala. :mrgreen:

Wimbledon mu može donijeti dosta toga, tu je velika prilika da učvrsti No.1 poziciju ako daleko do gura. Međutim, već dvije godine vrlo slabo igra i ne znam koliko je realno očekivati da sada bude nešto bolje. Naravno, šanse mu se povećavaju svakom rundom, jer se trava pretvara u pijesak, a to njemu godi.

Onda slijedi fast HC, gdje će gotovo sigurno izgubiti bodove i tu je Novakova šansa (možda čak i Murrayjeva :?: ), a onda bi se mogao ponovo približiti ako Nole ne odbrani Shanghai, Paris i WTF (barem jedan će izgubiti, i to od Andyja rekao bih).

Uglavnom, njemu je temelj za sve omiljena podloga i turnir - šljaka i French Open. :mrgreen: Ukoliko odbrani titulu, definitivno da će biti motiviran i ohrabren za dalje, ukoliko ga izravni konkurent pobijedi, neće mu biti svejedno.

Kako god, samo neka igra, to je najvažnije, kao i svi njegovi konkurenti. ;)
Upravo, ako odbrani RG i sljaku bez nekih prevelikih zrtava u bilo kojem smislu moze odraditi dobro i ostatak sezone, ako tu ne uspije svasta ce biti...
ali ne sumnjam ja u njega :D

Sljedece sezone, ako ne bude kakvih povreda, 4 GS-a ce podjeliti 3 igraca.Rafa,Murray i Novak.Sad ko ce uzeti dva pitanje je

edit:
Ali ja mislim da bi on rado zamjenio taj broj 1 za titule.Znam da je to povezano ali moze se desit da npr osvoji nesto jako malo ali uz splet nekih okolnosti (dolaskom do finala na ostalim turnirima i slabijom Djokovicevom sezonom) ostane broj 1.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2013, 16:16

Murray dva, Nadal i Đoković po jedan :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 nov 2013, 17:20

Virtu4l je napisao/la:Murray dva, Nadal i Đoković po jedan :mrgreen:
Ma najvjerovatnij je
AO Djokovic
RG Rafa
WB Andy
i opet ce oko US-a biti krvi.Rafi ko Rafi mozda AO odgovara i vise ali su mu vece sanse za US posto Djokovicu je AO ipak primaran.
Kako god vece sanse dajem Rafi da iznenadi Djokovica na HC-u nego njemu da iznenadi Rafu na sljaci :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2013, 17:39

Endi ako bude zdrav, neće biti ništa manji favorit za US Open od Nadala i Đokovića.
Voli te tvoje Sarajevo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 nov 2013, 18:03

A Federer? :mrgreen: vidjet cete kad on uzme sve 4 gs-a :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 nov 2013, 22:27

Virtu4l je napisao/la:Endi ako bude zdrav, neće biti ništa manji favorit za US Open od Nadala i Đokovića.
Moje misljenje, ipak nesto manji :)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 nov 2013, 12:36

Da nam je dočekati da se ovaj novi Andy sretne s Nadalom. Nisu odigrali ozbiljan, u stvari nikakav meč više od 2 godine.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2013, 19:27

Claus je napisao/la:Da nam je dočekati da se ovaj novi Andy sretne s Nadalom. Nisu odigrali ozbiljan, u stvari nikakav meč više od 2 godine.
Andy se redovno ukaki kad naiđe na Rafu. Međutim kao što kažeš, bilo bi zanimljivo vidjeti Endija vol.2 protiv Rafe...
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 nov 2013, 19:47

Virtu4l je napisao/la:
Claus je napisao/la:Da nam je dočekati da se ovaj novi Andy sretne s Nadalom. Nisu odigrali ozbiljan, u stvari nikakav meč više od 2 godine.
Andy se redovno ukaki kad naiđe na Rafu. Međutim kao što kažeš, bilo bi zanimljivo vidjeti Endija vol.2 protiv Rafe...
To je stari Andy. A i za tog Andyja je to važilo samo na GS-ovima, na Mastersima je već bila druga priča i Nadal je s njim imao ozbiljnih problema. Novi Andy, osvajač Grand Slamova, ne bi se tako lako predao Nadalu, garantujem životom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2013, 21:37

Claus je napisao/la:Novi Andy, osvajač Grand Slamova, ne bi se tako lako predao Nadalu, garantujem životom.
Kad je Andy u pitanju, ne bih garantovao ni sa po' marke, a kamoli životom :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 20 nov 2013, 02:48

[youtube][/youtube]

Dva majstora. 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 nov 2013, 09:27

Barem znam španski pa sam ih razumio šta su pričali. :mrgreen:

Nego, jest Nalbi ostario. :shock: Izgledom može biti otac Nadalu, iako se fino skockao. :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 dec 2013, 15:59

Rafa jučer počeo sa treninzima. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 dec 2013, 20:26

Mancini je napisao/la:Rafa jučer počeo sa treninzima. ;)
Opet prije svih :)

Uh sta bi mu osvajanje AO-a znacilo a ima šansi itekako...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 dec 2013, 22:49

Prvi turnir na kojem treba da nastupi počinje 30. decembra u Dohi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 jan 2014, 18:43

Ej Rafaele,bit cu tvoj fan samo odigraj ovo sa puno gemova :mrgreen:
Keep walking.

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 25 apr 2014, 19:03

Pa ne mogu da vjerujem.Cuj Almagro :(
Manchester United!

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 12 maj 2014, 15:13

Nova meta RIM, prošetat će se Rafa i tu.

Vamos!
Manchester United!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.