Cuj levatastokton je napisao/la:Kažem ti što rijetko idem, zbog levata poput tebe, ljudi su bolji i kraj priče, ti da voliš svoj tim ne bi im **** sve po spisku.

Cuj levatastokton je napisao/la:Kažem ti što rijetko idem, zbog levata poput tebe, ljudi su bolji i kraj priče, ti da voliš svoj tim ne bi im **** sve po spisku.
pa trudili su se i danas. Sasvim je druga stvar što je ekipa limitirana, i što su ovi bilo boljji.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj levatastokton je napisao/la:Kažem ti što rijetko idem, zbog levata poput tebe, ljudi su bolji i kraj priče, ti da voliš svoj tim ne bi im **** sve po spisku.![]()
![]()
bjezi decko nisi se ni rodio kad sam ja skakao po beogradu zagrebu nisu i stotinama gradova i sela. Ja cu im yebat majku svaki put kad se ne trude a isto tako i bit najglasniji kad se trude pa makar i gubili 5:0. Ne mozes ti to skontat zato je i bolje sto te nema na tekmama. Idi prati kosarku
E tu se nebi slozio s tobom kakvih 100 bilo ih pedesetak i nisu se culi od armije,tek kad smo primili 3 go i kad je armija stala culi se malo nesto oj joj sic joj oj jozizu1991 je napisao/la:Nije tifo forum, međutim, moram da iskažem veliko razočarenje koje se tiče momaka iza gola. Brojnost je pokazana, međutim, mene smeta, zovu ljude da ustanu, kontaš sad će se nešto vezano za klub pjevat', a oni da im se deremo svi od reda, kada se gubilo 2 : 0, kada ekipi ne ide ništa od ruke, znači, da svi u jedan glas yebemo mater Širokom. To nije navijanje. Jako lijepo bih ja rastjerao one dečkiće iza gola, i nek' im je na sramotu što su nakon trećeg gola prestali navijat'.
Došlo 100 Škripara, i pokazali im kako se bodri svoj tim. Navija se 90 minuta, a ne dokad ti se nadre qrcu.
Znači ti si jedan od oni starohana što jedva čekaju utakmicu da se isprazne pošto kući ne smiju ženiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj levatastokton je napisao/la:Kažem ti što rijetko idem, zbog levata poput tebe, ljudi su bolji i kraj priče, ti da voliš svoj tim ne bi im **** sve po spisku.![]()
![]()
bjezi decko nisi se ni rodio kad sam ja skakao po beogradu zagrebu nisu i stotinama gradova i sela. Ja cu im yebat majku svaki put kad se ne trude a isto tako i bit najglasniji kad se trude pa makar i gubili 5:0. Ne mozes ti to skontat zato je i bolje sto te nema na tekmama. Idi prati kosarku
Ne mozes ti to rodjak objasniti to ovim sto su na svakoj 35-oj utakmici i koje boli racku jeli velez dobio ili izgubio. Nisu se trudili,igrali su pickasto i zasluzili su salvu uvreda. Onako se ne bori za Rodjene. Joj jesam ludrodjak je napisao/la:slazem se da ne treba igraca napadati indivualno ako napravi neku gresku i odmah ga grubo vrijedjati,ali brate kad slabo igraju kolektivno i vuku se po terenu treba malo zagalamiti na njih.Isto je to ko kad te tvoje dijete nasekira,moras se bola zaderati na njega(pa i mamu mu spomenuti
) inace ce ti zivce sjebati
FORZA VELEZ
Buraz bujrum na trenig KK Student u 6. osnovnu i pitaj ko je ovdje Stokton, obavezno ću ti se javit.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stoktone seljoberu smaras me. Libo me taki gdje si ti bio i sibri od mene. Ako imas nesto pritiv javi se na pp da te upoznam
Ma kakvi navijači. Ona šaka djece iza gola. Pravi derbi navijači, pojave se 3 puta godišnje na utakmici (Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo i eventualno još Željo) Nisu svi nego 80% njih koji su danas bili..zizu1991 je napisao/la:Nije tifo forum, međutim, moram da iskažem veliko razočarenje koje se tiče momaka iza gola. Brojnost je pokazana, međutim, mene smeta, zovu ljude da ustanu, kontaš sad će se nešto vezano za klub pjevat', a oni da im se deremo svi od reda, kada se gubilo 2 : 0, kada ekipi ne ide ništa od ruke, znači, da svi u jedan glas yebemo mater Širokom. To nije navijanje. Jako lijepo bih ja rastjerao one dečkiće iza gola, i nek' im je na sramotu što su nakon trećeg gola prestali navijat'.
Došlo 100 Škripara, i pokazali im kako se bodri svoj tim. Navija se 90 minuta, a ne dokad ti se nadre qrcu.
Stvarno si svjetski čovjekstokton je napisao/la:
PS. Evo ja sam ove godine bio i u Beogradu i u Zagrebu...
Ma normala to druze ali jedno je kad se izgubi borbom a drugo kad se izgubi kao danas. Bez zelje motivacije i preko qurcaanel81m je napisao/la:Mislim da ih je imperativ pobjede sputao i da su zato podbacili tako.Nije moguće da neznaju igrati, pokazali su pod BB da znaju,u I. Saravjevu, itd. ali psihički nisu dorasli borbi za vrh, jednostavno.Neznam čemu **** svega i svačega igračima danas?Musa nas je pročitao i jednostavno su nas iskontrirali.Možda mi i nezaslužujemo ništa sa ovakvom publikom.Klub se bodri i kad gubi i kad vodi!
Da dodjem i pitam ko je stoktonstokton je napisao/la:Buraz bujrum na trenig KK Student u 6. osnovnu i pitaj ko je ovdje Stokton, obavezno ću ti se javit.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stoktone seljoberu smaras me. Libo me taki gdje si ti bio i sibri od mene. Ako imas nesto pritiv javi se na pp da te upoznam
Samo mi nemoj glumit mangupa preko neta
Ne možeš ti to seljacima objasnitanel81m je napisao/la:Mislim da ih je imperativ pobjede sputao i da su zato podbacili tako.Nije moguće da neznaju igrati, pokazali su pod BB da znaju,u I. Saravjevu, itd. ali psihički nisu dorasli borbi za vrh, jednostavno.Neznam čemu **** svega i svačega igračima danas?Musa nas je pročitao i jednostavno su nas iskontrirali.Možda mi i nezaslužujemo ništa sa ovakvom publikom.Klub se bodri i kad gubi i kad vodi!
Poslo sam ti na PP ime pa eto tata javi se dječaku nije ti dalekoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Da dodjem i pitam ko je stoktonstokton je napisao/la:Buraz bujrum na trenig KK Student u 6. osnovnu i pitaj ko je ovdje Stokton, obavezno ću ti se javit.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stoktone seljoberu smaras me. Libo me taki gdje si ti bio i sibri od mene. Ako imas nesto pritiv javi se na pp da te upoznam
Samo mi nemoj glumit mangupa preko neta![]()
![]()
neka djecace smiri se
![]()
Bubam 100 Škripara, nisam ih najbolje zagledao. Rekao sam da su im očitali lekciju zato što su navijali svih 90 minuta, ne misleći na to ko se bolje čuo i slično.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:E tu se nebi slozio s tobom kakvih 100 bilo ih pedesetak i nisu se culi od armije,tek kad smo primili 3 go i kad je armija stala culi se malo nesto oj joj sic joj oj jo![]()
![]()
nije ni bilo ocekivat nastavak navijanja nakon 0:3 i onakve pickaste igre
Ma stari gavrane **** zalaganje. Kad se preko qurca igra ko pizda mora se poludit. Izgubit uz borbu svaka cast ali onako kao danasCrni gavran je napisao/la:Stvarno si svjetski čovjekstokton je napisao/la:
PS. Evo ja sam ove godine bio i u Beogradu i u Zagrebu...
Ne znam sta bi Velezu, 3:0 svaka cast Sirokom Brijegu, ali je previsoko po meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.