Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Lenny previše spamaš u zadnje vrijeme ne valja ti to.Vrati se na temu.
Šta to Khedira donosi Real Madridu,a da to isto ne mogu donijeti Illarra ili Casemiro?Ima najviše minuta ove sezone nakon Ronalda,još ću pomislit da je neki klasan box to box(to igra,za slučaj da nisi zamijetio)veznjak.
Šta to Khedira donosi Real Madridu,a da to isto ne mogu donijeti Illarra ili Casemiro?Ima najviše minuta ove sezone nakon Ronalda,još ću pomislit da je neki klasan box to box(to igra,za slučaj da nisi zamijetio)veznjak.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- RickBlaine
- Kontakt:

:kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Consigliere
- Kontakt:
Jedini klub gdje pojedini 'navijaci' slave tesku povredu svog igraca. Svaka cast!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Iskreno, moj duh obuzda neka dragost, ljepota zbog činjenice da je ovo društvo izrodilo takve psihoanalitičare koji, i da ne upoznaju osobu, mogu shvatiti da je ona zapravo kukavica. Ponosim se, iskreno, i činjenicom da nas takve nadarene osobe iz dana u dan sve više iznenađuju.Sveti je napisao/la:Khedirino mjesto je zacementirano bilo kod murinja jer je murinjo ziheraš, a kod anćelotija igra samo zato jer nema muda da ubaci ofanzivnu ekipu u prvi plan.
Hvala ti od srca što gledaš utakmice da nam sve možeš pojasniti.
+1Consigliere je napisao/la:Jedini klub gdje pojedini 'navijaci' slave tesku povredu svog igraca. Svaka cast!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nedo Bog da se Ronaldo povrijedi!RickBlaine je napisao/la:
:kava:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- RickBlaine
- Kontakt:
To je nemoguce. Ronaldo je tako genetski programiran da je otporan na znacajnije povrede.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
i to bez nekog kljukanja hormonima i dopingovanja
kao što rekoh, utapaš se.Arbeloa17 je napisao/la:Iskreno, moj duh obuzda neka dragost, ljepota zbog činjenice da je ovo društvo izrodilo takve psihoanalitičare koji, i da ne upoznaju osobu, mogu shvatiti da je ona zapravo kukavica. Ponosim se, iskreno, i činjenicom da nas takve nadarene osobe iz dana u dan sve više iznenađuju.Sveti je napisao/la:Khedirino mjesto je zacementirano bilo kod murinja jer je murinjo ziheraš, a kod anćelotija igra samo zato jer nema muda da ubaci ofanzivnu ekipu u prvi plan.
Hvala ti od srca što gledaš utakmice da nam sve možeš pojasniti.
Čovjek koji nema jasnu početnu formaciju je kukavica i ziheraš, što se naravno odnosi na fudbal, a ne na njegov socijalni život.
Khedira je igrač koji je već godinama višak u realu, a sad ćete to i vidjeti.
naprijed rejal
Težak udarac za Real je ova povreda Khedire.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kao što ja rekoh, hvala ti što si nam otvorio oči. Ne, stvarno, da nam nisi iznio svoj stav vjerovatno bih do kraja života živio sa zabludom da je Khedira dobar igrač. Sveti, hvala ti.
- RickBlaine
- Kontakt:
Frisak intervju sa Apolonom2:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Cuj Apolon2
. Mogao si vala' i nesto orginalnije
.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
o kakvom se prelasku inieste u real madrid prica? 

- Centre forward
- Kontakt:
Ako želi da za života zaigra u najvećem klubu na Iberijskom poluostrvu Iniesta će morati napustiti Barcu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Na sta smo spali da nam bavarci sukajuCentre forward je napisao/la:Ako želi da za života zaigra u najvećem klubu na Iberijskom poluostrvu Iniesta će morati napustiti Barcu.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Cautinho
- Kontakt:
Sad znam zašto si omražen kod Topnika.Centre forward je napisao/la:Ako želi da za života zaigra u najvećem klubu na Iberijskom poluostrvu Iniesta će morati napustiti Barcu.
Keep walking.
- Centre forward
- Kontakt:
Pošto su kolovodje u Banovićima i ne mogu da ih pitam, prosvijetli me ti ako nije problem ?Cautinho je napisao/la:Sad znam zašto si omražen kod Topnika.Centre forward je napisao/la:Ako želi da za života zaigra u najvećem klubu na Iberijskom poluostrvu Iniesta će morati napustiti Barcu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
A i ispunio bi zelju iz djetinstva TM*Centre forward je napisao/la:Ako želi da za života zaigra u najvećem klubu na Iberijskom poluostrvu Iniesta će morati napustiti Barcu.
Dakako da ga sljeduje 10 mil. ugovor sa barcom na 4 godine.
Khedira se povrijedio , ako sezona bude bez trofeja
pozvat cemo se na ovu povredu !!!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
@Centre forward. Sjecas se ovog gola kad je Kahn primio?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala masonima sto su jos jednom pokrenuli raspravu ko je veci Madrid ili Barca. Steta sto je subjektna zrtva bio Iniesta :kava:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala masonima sto su jos jednom pokrenuli raspravu ko je veci Madrid ili Barca. Steta sto je subjektna zrtva bio Iniesta :kava:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.