Rios je napisao/la:Izgubismo konacno nevinost u Travniku![]()
![]()
Cestitke Dini i momcima na ova vrlo vazna 3 boda..
BRAVO ROBOTI
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Rios je napisao/la:Izgubismo konacno nevinost u Travniku![]()
![]()
Cestitke Dini i momcima na ova vrlo vazna 3 boda..
Husnija se pjeni al ja mislim oko pogresne situacije, penal je cist ko suza i dobijen je na fazon kako ste Zvijezdi dali gol, al je diskutabilan faul prije penala ono na ivici 16 m, i bezveze onoliko produzivat prvi diohamzaTM87 je napisao/la:Što je Husnija zapjenio![]()
Ista situacija i kod drugog golaRios je napisao/la: P.S. Evo sad gledam reprizu golova i primjetio sam da je onaj djecak sto dohvaca lopte iza gola Travnika skocio od radosti kad ga ja zabio Yani..Znam da imamo dosta navijaca u Travniku,ali eto..
Čuj faul diskutabilan, odnio čovjeka ko bager.Tkanton je napisao/la:Husnija se pjeni al ja mislim oko pogresne situacije, penal je cist ko suza i dobijen je na fazon kako ste Zvijezdi dali gol, al je diskutabilan faul prije penala ono na ivici 16 m, i bezveze onoliko produzivat prvi diohamzaTM87 je napisao/la:Što je Husnija zapjenio![]()
I,tako ,ponovo nigdje streama ,linka ili slicno,ali zna se da je Kerla kriv.Pa stvarno,samo on igra ,kriv je i kad drugi grijese,kriv je jednostavno za svaki gol,on je cjelokupan tim.I kad je kontra i kad je offside,ne morate ni gledati utakmicu ,samo naprijed,imate dezurnog krivca.Ne daj,Boze,greske, koje se svima desavaju,ili pogresan pas,taj je kloc ,nema pojma ,ograjisao ,zalutao u fudbal a drugima se i vece oprastaju.Bravo !TeaM87 je napisao/la:Kerla opet kriv za go, pa dokle vise
E nisam primjetio kod drugog gola..ceze je napisao/la:Ista situacija i kod drugog golaRios je napisao/la: P.S. Evo sad gledam reprizu golova i primjetio sam da je onaj djecak sto dohvaca lopte iza gola Travnika skocio od radosti kad ga ja zabio Yani..Znam da imamo dosta navijaca u Travniku,ali eto..
Ne kazem da nije vec sam samo na izjavu trenera da nije penal rekao na penalu nista nemoze trazit ako ima sta moze jedino faul a penal cist, klsican, ni igraci travnika se ne bunezeljo4life je napisao/la:ako je ono diskutabilan faul onda stvarno nemate pojma o fudbalu,serete da bi srali...frajer ne gleda loptu,gleda u naseg igraca,i to je zadnji pred golmanom,dobro je prosao bez crvenog,slijedeca situacija je penal gdje je igrac travnika takodzer dobro prosao bez crvenog...daleko ruka od tjela,lopta ide u gol...a ovom pitaru sto se prepo i sere nesto...pa bolan nebio vi znate da cemo mi biti ispred vas,dzaba vam raznorazni kurci palci...sisajte ga
Kerla nije kriv za gol, nego vezni red koji nije napravio prekršaj na igraču Travnika još na sredini terena, nego ga je pustio da dođe do 16 metara i stvori višak. Kerla je bio na vjetrometini, aposlutno nemoćan da bilo šta učini.TeaM87 je napisao/la:Kerla opet kriv za go, pa dokle vise
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.