Safet Sušić - Pape

moustapha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la moustapha » 05 jan 2010, 22:55

Susic na BHT1 rekao da zeli Sredojevica i Sliskovica za pomcnike. Ponovo govorio da zeli vratiti Papca i Hasana. Odmah u prvom kolu Njemacke lige nakon pauze ide gledati nasa 4 Zmaja, a zatim u Francuskoj je najavio da ide gledati Spahica.
Reprezentacija bi trebala prvu prijateljsku utakmicu igrati 3. marta, a pozivi nekim savezima su danas upuceni.

Veceras se dalo uociti kolika je Susic velicina. Covjek je pravi profesionalac u svom poslu.
#divovi

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 jan 2010, 22:58

kralj_je_mrtav je napisao/la:Pape je ljakse tezi. Respect karijeri, ali covjek dosao i ova banda mu rekla Borce i Baka i on se slaze. Smijesno Pape, dotakao si dno na samom pocetku, e sad sam vidi zasto te PSG nikad nije zvao za trenera
Nije zato sto u PSG-u ne zele Baku i Borceta :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 05 jan 2010, 22:58

kralj_je_mrtav je napisao/la:Pape je ljakse tezi. Respect karijeri, ali covjek dosao i ova banda mu rekla Borce i Baka i on se slaze. Smijesno Pape, dotakao si dno na samom pocetku, e sad sam vidi zasto te PSG nikad nije zvao za trenera
Isti ti bi bili is sa Sergejom :!:
× Plava krv ispod koze ×

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 05 jan 2010, 22:58

:o ?
NON MOLLARE MAI

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 05 jan 2010, 23:00

moustapha je napisao/la:Susic na BHT1 rekao da zeli Sredojevica i Sliskovica za pomcnike. Ponovo govorio da zeli vratiti Papca i Hasana. Odmah u prvom kolu Njemacke lige nakon pauze ide gledati nasa 4 Zmaja, a zatim u Francuskoj je najavio da ide gledati Spahica.
Reprezentacija bi trebala prvu prijateljsku utakmicu igrati 3. marta, a pozivi nekim savezima su danas upuceni.

Veceras se dalo uociti kolika je Susic velicina. Covjek je pravi profesionalac u svom poslu.
ma vidi se da je covjek ozbiljno shvatio posao... i bice bolji nego sto je ciro bio... mislim na koju je utakmicu ciro otisao da gledao anse igrace.. ni na jednu... a susic ce otici na 4 utakmici u samo jednom mjesecu.. takodjer je rekao da ce posjetiti svaki nas klub u premijer ligi.. jer kaze da je to duznost selektora.. mislim kad je ciro otisao negdje... covjek iako ima manje iskustva od cire po meni je veci profesionalac od cire.. znaci nece dozvoliti vasar na okupljanima kako je ciro to dozvoljavao... sad kad sam poslusao fino papeta mislim da je najbolji izbor.. svaka mu cast... samo kad bi saradnici bili drugi al haj.... mislim da blaz nece biti saradnik kad pape porazgovra sa rahimicem i saphicem.. sto se tice sredojevica on je meni uvijek bio dobar...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 jan 2010, 23:07

Legenda covjek, kao sto neko gore rece, fino je bilo slusati covjeka koji ne laze, ne psuje, i ne izmislja , ne obecava nesto unaprijed. Covjek fino kaze dosao sam da napravimo dobar rezultat, nista ne obecavam, na kraju cemo vidjeti sta se uradilo. Vidi se da je cisti profesionalac, da je pred njim ozbiljan posao, i da se covjek potpuno posvetio poslu od prve sekunde.Gledace svoje igrace, upoznat ce se sa njima, pratit ce moguce potencijalne igrace koji mogu pozluziti repki. Ma nema covjek bas radi ozbiljno i profesionalno. Opet je rekao da ce vidjeti sta je sa Papcem i Hasana, pokusati ih vratiti. Bravo Pape, samo tako nastavi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 05 jan 2010, 23:08

Ciro je bio bolji fudbaler od Sušića, a Sušić bolji trener od Ćire :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Željoman, dana/u 05 jan 2010, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 05 jan 2010, 23:22

Željoman je napisao/la:Ciro je bio bolji fudbaler od Sušića, a Sušić bolji trener od Papeta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
....kako je lepo biti glup....

Fino je bilo gledati i slusati selktora vidi se da je pravi profesionalac,a ne kao onaj coban da hebe mater kome god stigne !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 05 jan 2010, 23:24

SemPer_fi je napisao/la:
Željoman je napisao/la:Ciro je bio bolji fudbaler od Sušića, a Sušić bolji trener od Papeta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
....kako je lepo biti glup....

Fino je bilo gledati i slusati selktora vidi se da je pravi profesionalac,a ne kao onaj coban da hebe mater kome god stigne !!
zaj.ebo se :P
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 jan 2010, 23:38

ja sto pape usra sad sa sliskovicem
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 jan 2010, 23:44

kralj_je_mrtav je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:ja sto pape usra sad sa sliskovicem
Ama ljudi daj se probudite, Pape je nastavak niza, marioneta, jbt trenera kojem je sve jedno ko ce mu asistirati. Ajmo realni biti, covjek ne vodi nikoga ima i taj vakat i sad mu se ukazala prilika da preko repke dodje do transfera, samo me strah da mu PSG ne ponudi posao do septembra, ostali bi bez selektora :mrgreen:
dobro mrtvi haj sad razguli
pljujes po najvecoj legendi bh(balkanskog)fudbala
pljujes po baki legendi hercegovine a Bogami i bosne
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 05 jan 2010, 23:48

Pape pravi profesionalac, samo tako legendo. ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 jan 2010, 23:49

Ama ljudi daj se probudite, Pape je nastavak niza, marioneta, jbt trenera kojem je sve jedno ko ce mu asistirati. Ajmo realni biti, covjek ne vodi nikoga ima i taj vakat i sad mu se ukazala prilika da preko repke dodje do transfera, samo me strah da mu PSG ne ponudi posao do septembra, ostali bi bez selektora :mrgreen:[/quote]
dobro mrtvi haj sad razguli
pljujes po najvecoj legendi bh(balkanskog)fudbala
pljujes po baki legendi hercegovine a Bogami i bosne[/quote]

Najvecoj legendi bh. fudbala. O cemu ti covjece, taj veze s BiH ima kao i njegov sin, pa covjek nije gledao nasu repku 10 godina. Divim se glupostima Bosanaca i Hercegovaca. Najveca legenda bh. fudbala imala je kapitensku traku na Marakani djecace, a sad aj spavati[/quote]
porediti barbareza i papeta smjesno
pitaj ti babu kako je nekad pape igro ili jednostavno ukucaj na youtube safet susic pape
marsej mali tim

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 05 jan 2010, 23:50

Ebem ti mafiju i lopovluk i nacionalni ključ, koja je budala ovo nije skontala. Bices selektro a za pomocnike ces uzet ono sto ti punude Bogdan Čeko i krme Iljo, kakvi oni i njihovo iskustvo, vec su pokazali u prethodnim ciklusima za sta su njih dvojica da ne pisem sad ovdje...Joj Pape tek si dosao vec im ides niz dlaku, trebaju nam pored tebe čovjek koji upoznat s modernim fudbalom, koji ce "studirati" svakog igrača, da ne bude opet kao s Ćirom taktički su nas nadmudrili i sl..daj boze da ovo izadje na dobro
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 jan 2010, 23:51

Ja bi njih radije gledao na terenu, neg na klupi
100% sportski i krajnje opušten potpis

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 jan 2010, 23:53

POJMA TI MRTVI NEMAS I NE OBRACAJ MI SE MOLIM TE
PS:ONDA JE PELE NIKO I NISTA
marsej mali tim

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 jan 2010, 23:58

tax je napisao/la:POJMA TI MRTVI NEMAS I NE OBRACAJ MI SE MOLIM TE
PS:ONDA JE PELE NIKO I NISTA
Ama covjece sta se lozis, nisam rekao da je ovaj veci igrac, ali je igrao u vecim klubovima, to je istina. I naravno, puno vise je uradio za nas fudbal od Papeta, jbg znam da si pitar pa ti smeta, ali...
JA NISAM PITAR JA SAM NAVIJAC ZELJE ALI BRATE DOSO SI DA PLJUJES PO COVJEKU KOJI JOS NIJE NI SELEKTOR
PLJUJES PO NAJBOLJEM IGRACU JUGOSLAVIJE U SVOJE VRIJEME I SVIJETA STVARNO JE TO JADNO
marsej mali tim

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jan 2010, 23:58

Najvecoj legendi bh. fudbala. O cemu ti covjece, taj veze s BiH ima kao i njegov sin, pa covjek nije gledao nasu repku 10 godina. Divim se glupostima Bosanaca i Hercegovaca. Najveca legenda bh. fudbala imala je kapitensku traku na Marakani djecace, a sad aj spavati
Ocito si jako isfrustriran sto ti Djed Mraz nije donio Sergeja za selektora pa si poceo da pljujes Papeta po forumu. Moj ti je savjet da mu obecas da ces biti dobar djecak, a on ti mozda ispuni zelju druge godine :mrgreen:
A sad lijepo na spavanje da ne bi propustio crtice sto se prikazuju ujutru rano.
#divovi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 jan 2010, 00:09

A kome to selktoru krme debelo i drustvo jos do sad nisu odredjivali ko ce im biti saradniti?? Kad si vec poceo nabijati, nisi trebao poceti od Papeta druze, davno si trebao to raditi ha ya.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 06 jan 2010, 00:14

Meni žao onog večerašnjeg voditelja na BHT, jadnik se izgubio, trema na djelu :cry: :oops:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.