Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la Saurman » 15 nov 2013, 17:08

bagrcavi je napisao/la:
Head je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Višću traži Arsenal, šta je slijedeće Vršajevića traži Man Utd jer im propao deal sa Vranješom. :lol:
Sljedece je da tebe trazi City,jer kako sam kazes bolji si od Dzeke.
Njega mogu tražiti samo u Mjedenici.
Prije ćeš ti završiti u Mjedenici sa plasiranjem ovih gluposti po forumu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 nov 2013, 17:57

Iz svakog posta ovde se vidi kolko smo mi jadni i neizivljeni , stoka bjelosvjetska stvarno. Svi vi bolje igrate lopte od visce **** IBB , bolje da igra u krivaji. Il boze ti moj nasim velikanima sarajevu i zelji koji bi od istambula primili 6 komada bilo kad bilo gdje. Jadni ste al stvarno a pored toga i zavidni garantujem da pola od vas bi sad dalo prste da igra fudbal u turskoj 4 toj ligi nego da ovde pazari na trecim smjenama unosenju uglja i cjepanju drva. A stvarno ste mi svi kompetentni da dajete misljenja o eventualnim transferima nasih reprezentativaca , samim time sto znate pisat ne mora znacit da jeste. Jadni smo ti mi , nema nam igraca koji valja. Pjanic nema muda ljajic vodja rome, dzeko propalica panj ganja amru , salihovic vrtoglav pad u igri sad ce u cvajtu, zukanovic nikad hljeba od njega spor, bicakcic talenat al prespor sramota gdje igra , lulic ne zna centrirat , misimovic debel spor beskorista, hajrovic ide u genou **** to nije krema svijeta sporta, medunjanin van der medunjanin izadjica sem toga spor i ne zna igrat defanzivno , begovic krampa brani u stokeu beze izmisljaju da ce ikad igdje prec , spahic skrivio penal mogli smo vec jedno veliko takmicenje igrat , vranjes nema kluba prelos igrac spletom okolnosti pruzao ok partije , vrsajevic ne trebam spominjat , kvrzic spletom okolnosti pruza dobre partije u jako losoj ligi i jako slabom klubu...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 nov 2013, 18:01

Izvini Edine, igracina si strasna na svjetskom ces izdominirati a onda ce te Real ukrasti ispred nosa Arsenalu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

goingblue
Kontakt:

Post Postao/la goingblue » 15 nov 2013, 18:10

Ovdje će neki definitvno crknuti od muke jer je čovjek dio reprezentacije, a izborio se svojim radom za to i prošao sve naše omladinske reprezentativne selekcije.....takvi pljuju i po Džeki, Pjaniću, Ibiševiću ljudima koji su najzaslužniji za plasman na SP ...ni oni im ne valjaju

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 nov 2013, 18:21

Samo nek se iscupa iz Turske pa makar i u Arsenal

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 nov 2013, 18:23

Nije uopce stvar u tome da ja vjerujem da su te spekulacije istinite u to cisto sumnjam. Sem toga clanak je star ima 2 godine 1000 % ... Stvar je u tome sto je momak ok igrac a vi ga pljujete al hajde. Ne da mi se trosit zivce.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 nov 2013, 18:34

robijas_Ri je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Arsene Wenger keeping tabs on Bosnian International Edin Visca
http://www.turkish-football.com/news_re ... s=og.likes" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www2.sporx.com/futbol/birincilig ... Q353959SXQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek se pise ako nista.
Volio bi da je istina al bojim se da je pretjerano. Gervinho je realno dosta bolji od Visce pa nije zadovoljio u Arsenalu.
Prejak si majke mi, i Ibra je beton pa nije zadovoljio u Barsi, a Pedro jeste, da li to znaci da je Pedro bolji od Ibre? :)

Sto Visca ne bi mogao u Arsenal, kad je jedan Dudu mogao, moze i nas Visca. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 nov 2013, 18:36

Iz druge turske u arsenal, to je bas transfer za ginisovu knjigu rekorda :D :D :D
Limvo Likce

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2013, 18:37

Hahhahahahahhahahahahhahahahahah,Bhsport kakva si ti legenda barte hahahahah ,eno Walcott zatrazio transfer kad je cuo za ovo :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 15 nov 2013, 20:17

Stara je vijest ovo za Arsenal to stoji, ali isto tako nisu to nasi mediji izmislili vec prenijeli neke strane a ne znam iz sto bi oni bas uzeli viscu kraj svih igraca obzirom na njegovu (ne)popularnost. Druga stvar, i transfermarkt ga je povezivao sa velikim klubovima kao npr. Lyon i Fenerbahce vi 'strucnjaci' vjerovatno ste culi za tu stranicu i pretpostavljam da znate koliko su te informacije precizne u vecini slucajeva. A na kraju krajeva , ko je pratio ovog momka u Zelji, mladoj repki, pa u A repki je vidio da itekako ima potencijala i ne zasluzuje ovakve odvratne postove ( da se ne izrazim malo zesce). Vidjet cemo sta cete pisati kad predje u neku od liga petice ;) .
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2013, 21:51

calcio je napisao/la:Samo nek se iscupa iz Turske pa makar i u Arsenal
:mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 nov 2013, 21:55

bagra je napisao/la:Iz druge turske u arsenal, to je bas transfer za ginisovu knjigu rekorda :D :D :D
ipak to nece dozvolit real ja mislim da ce oni vise ponudit :lol: :lol:

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 16 nov 2013, 10:01

u redu je pravedno i opravdano kritiziranje igrača . ali ovo nije to , ovo je načisto PLJUVANJE vlastitih igrača kada se dovode u kontekst sa nekim većim klubovima . koji jad , ljubomora , ovo je za plakati . koji smo mi pogan narod u pm. znam i ja da od ovih navoda nema ništa , ali barem ne morate ispoljavati svoj seljakluk u visokoj mjeri . višća nije ništa gori igrač od recimo stevanovića međutim ovaj drugi se smatra kao "mnogo ozbiljnijim" . iako jedan igra u drugoj turskoj spletom okolnosti gdje je vjerovatno i najbolji igrač ekipe , dok drugi grije tribine i klupe u španskom elcheu . i zašto edin zaslužuje ovakvo pljuvanje ? koliko smo mi jadni to je nevjerovatno .

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 nov 2013, 10:07

samoposteno je napisao/la:
bagra je napisao/la:Iz druge turske u arsenal, to je bas transfer za ginisovu knjigu rekorda :D :D :D
ipak to nece dozvolit real ja mislim da ce oni vise ponudit :lol: :lol:
Nema nista tuznije nego kad zenicani satro pocnu pljuvati nekog igraca hahaa e tugo moja...

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 nov 2013, 11:21

niko njega ne pljuje nego se svi radujemo ocekivanom transveru u arsenal.....sad je samo do turskog drugoligasa hocel im ponuda odgovarat :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 nov 2013, 11:24

jbg nekoga gledaju Arsenalovi skauti a neko prdi ispred komjutera i najveći mu je uspjeh otvaranje filtera za zrak i puštanje balona u vazduh :lol:
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 16 nov 2013, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 nov 2013, 11:26

bagrcavi je napisao/la:jbg nekoga gledaju Arsenalovi skauti a neko prdi ispred komjutera i najveći mu je usjeh otvaranje filtera za zrak i puštanje balona u vazduh :lol:
:lol: :lol: ma nema otimaju se skauti za njega nedavno se pobili na tribinama :lol: :lol:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 16 nov 2013, 11:33

Koji je vama cilj?Zašto pljujete igrača koji se uvijek bori i daje 100% kada igra za repku.Jel možda što je igrao za Želju?? :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 16 nov 2013, 11:39

adisice je napisao/la:Koji je vama cilj?Zašto pljujete igrača koji se uvijek bori i daje 100% kada igra za repku.Jel možda što je igrao za Želju?? :roll:
itetako zato što je igrao za želju . paćenici obični .

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 nov 2013, 11:42

JaSamOpet je napisao/la:
adisice je napisao/la:Koji je vama cilj?Zašto pljujete igrača koji se uvijek bori i daje 100% kada igra za repku.Jel možda što je igrao za Želju?? :roll:
itetako zato što je igrao za želju . paćenici obični .
a ko je zeljo :? mi pisemo o igracu druge turske lige

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 13 gostiju.