FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
- champions1921
Re: FK Željezničar
Kod mene je na ignoru tako da sam postedjen njegove "pameti" osim kada ga neko citira.. Toplo preporucujem i ostalima da isto uradestorm_raider je napisao/la:Jedna te ista budala.![]()

BUDI ŽELJO !!!
@alsoudani Ti vrijedjas nas intelekt tim svojim postovima
.

Vrijedanje je strogo zabranjeno na forumu! Nadam se da ce moderacija reagovati na pravi nacin.champions1921 je napisao/la:Kod mene je na ignoru tako da sam postedjen njegove "pameti" osim kada ga neko citira.. Toplo preporucujem i ostalima da isto uradestorm_raider je napisao/la:Jedna te ista budala.![]()

A je li spominjanje Ajle moze li to?Alsoudani je napisao/la:Vrijedanje je strogo zabranjeno na forumu! Nadam se da ce moderacija reagovati na pravi nacin.champions1921 je napisao/la:Kod mene je na ignoru tako da sam postedjen njegove "pameti" osim kada ga neko citira.. Toplo preporucujem i ostalima da isto uradestorm_raider je napisao/la:Jedna te ista budala.![]()
Svraka: Nismo roboti, normalno je da se opustimo uz cigare i alkohol.
Citam i ne vjerujem sta citam.

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
upravo uradjeno, ali uskoro ce biti novi aldin pod novim nickomchampions1921 je napisao/la:Kod mene je na ignoru tako da sam postedjen njegove "pameti" osim kada ga neko citira.. Toplo preporucujem i ostalima da isto uradestorm_raider je napisao/la:Jedna te ista budala.![]()

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- LavMantula
- Kontakt:
Pa daj,ti se kao ne opustas uz cigare i alkohol,pa covjek je popustite ga malo,nije robot !terabajt je napisao/la:Svraka: Nismo roboti, normalno je da se opustimo uz cigare i alkohol.

Sala mala,to ti je dokaz koliko su zapravo profesionalci nasi fudbaleri !

Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
Jos to javno govore,pa znajul oni da cu oni nekome uzor a neka djecica nose njihove dresove i dolaze zbog njihLavMantula je napisao/la:Pa daj,ti se kao ne opustas uz cigare i alkohol,pa covjek je popustite ga malo,nije robot !terabajt je napisao/la:Svraka: Nismo roboti, normalno je da se opustimo uz cigare i alkohol.
Citam i ne vjerujem sta citam.![]()
![]()
Sala mala,to ti je dokaz koliko su zapravo profesionalci nasi fudbaleri !

- LavMantula
- Kontakt:
Ma ista ti je situacija i kod nas Pasa moj. Imas 5-6 fudbalera koji vode pravi sportski profesionalni zivot,a ovi ostali cim se dograbe neke sice od ugovora na ruke,trose na kafane i pi*ke !terabajt je napisao/la:Jos to javno govore,pa znajul oni da cu oni nekome uzor a neka djecica nose njihove dresove i dolaze zbog njihLavMantula je napisao/la:Pa daj,ti se kao ne opustas uz cigare i alkohol,pa covjek je popustite ga malo,nije robot !terabajt je napisao/la:Svraka: Nismo roboti, normalno je da se opustimo uz cigare i alkohol.
Citam i ne vjerujem sta citam.![]()
![]()
Sala mala,to ti je dokaz koliko su zapravo profesionalci nasi fudbaleri !.
Ali polahko ocistit ce se to i kod nas i kod vas jos malo. Usput da vas obradujem,izgleda da je neki Turcin zvao Muharemovica vezano za ulaganje u Zeljeznicar i da covjek ima stvarno jaku volju,ali da nema nacina da ulozi novac !
Izgleda da ce i kod vas isti princip Statuta ubrzo biti usvojen kao i kod nas. A to mi se veoma svidja,jer bez jakog Zelje zaboravi na jako Sarajevo i obrnuto!
Pozz !
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
hoce li biti prenos sutra
Nasi stigli u srednju Bosnu.Amar naravno sa ekipom,sve je super.Hajmo i mi ljudi sutra u Travnik u sto vecem broju.ovdje ce podrska biti od velike vaznosti.
Da, na 'Moja TV'roleeee je napisao/la:hoce li biti prenos sutra
PL-BH
Nisam ti za to spominjanje imena na forumu nikako iz razloga sto rijetko ko koga poznaje pa spominjanje ljudi je bezveze. Ocigledno da ti i jos neki imaju pravo da rade sta zeli pa ti i prozivaj dalje nemam nista protiv. Meni ne smeta cak sta vise smijesno mi je..
Nisam ti za to spominjanje imena na forumu nikako iz razloga sto rijetko ko koga poznaje pa spominjanje ljudi je bezveze. Ocigledno da ti i jos neki imaju pravo da rade sta zeli pa ti i prozivaj dalje nemam nista protiv. Meni ne smeta cak sta vise smijesno mi je..

-
- Kontakt:
Vidim momak iznad je spominjao Turcina.Da vas pitam sta vi mislite o tome? Da nas neko finansira, bude direktor il nesto tako ..? (neko ko ima para, a zna taj pos'o)
Valja poranit gledat Želju 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
zao mi jeInatSilanBosanski je napisao/la:Vidim momak iznad je spominjao Turcina.Da vas pitam sta vi mislite o tome? Da nas neko finansira, bude direktor il nesto tako ..? (neko ko ima para, a zna taj pos'o)

poreed Tana, uzeli smo i Turke pod svoje

Ma vama ne moze pomoci ni Abramovic. Kad vi ne mozete uzeti Viteza kuci, kud ces dalje.vincenttan je napisao/la:zao mi jeInatSilanBosanski je napisao/la:Vidim momak iznad je spominjao Turcina.Da vas pitam sta vi mislite o tome? Da nas neko finansira, bude direktor il nesto tako ..? (neko ko ima para, a zna taj pos'o)![]()
poreed Tana, uzeli smo i Turke pod svoje![]()

- zeljo4life
- Kontakt:
Ma opstepoznato je da vi imate dugogodisnju tradiciju davanja guze ko god da naleti..."Ako ko naidze,**** ga"...vincenttan je napisao/la:zao mi jeInatSilanBosanski je napisao/la:Vidim momak iznad je spominjao Turcina.Da vas pitam sta vi mislite o tome? Da nas neko finansira, bude direktor il nesto tako ..? (neko ko ima para, a zna taj pos'o)![]()
Amare hvala ti...
Ne mozete vi tu nista uzeti pod svoje.Samo vi mozete biti uzeti po necije.vincenttan je napisao/la:zao mi jeInatSilanBosanski je napisao/la:Vidim momak iznad je spominjao Turcina.Da vas pitam sta vi mislite o tome? Da nas neko finansira, bude direktor il nesto tako ..? (neko ko ima para, a zna taj pos'o)![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lokomotifa i 23 gosta.