Baraž - SP 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Baraž - SP 2014
Koja su rumuni **** kad im Grci tri gola zabiju.
I dodje padobranac i kaze da je nasa grupa bila lagana i da Grcka nije nikakva reprezentacija.Lillard je napisao/la:Grci
Kakva ekipa...

Inace,mi smo razbili i te grke i rumune.
1946
Kako bih ja volio vidjeti Island na SP.
Komsije su mi dragi al pretjeruju sa dizanjem svoje repke a Islandjani su mi pravo simpa repka i uz nas bi bili hit prvenstva.
Komsije su mi dragi al pretjeruju sa dizanjem svoje repke a Islandjani su mi pravo simpa repka i uz nas bi bili hit prvenstva.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BluesForever
- Kontakt:
Ali koje su šupcine ovi na OBN prenose Hrvatsku a ja ne pamtim kada su prenosili svoju domovinu BiH. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
ma bas me briga za hrvate nego razmisljam da bi ako prodju islandjani bili u onom potu gdje dobijaju juznoamericku reprezentaciju i jednu evropsku, pa se ne bih bojao te opcije, opet mi bolji oni nego recimo Francuzi iz svedjaniOtelo je napisao/la:Kako bih ja volio vidjeti Island na SP.
Pa nemaju prava....BluesForever je napisao/la:Ali koje su šupcine ovi na OBN prenose Hrvatsku a ja ne pamtim kada su prenosili svoju domovinu BiH.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pa kad ne mogu.BluesForever je napisao/la:Ali koje su šupcine ovi na OBN prenose Hrvatsku a ja ne pamtim kada su prenosili svoju domovinu BiH.
BHT je uvijek uzimao prava pa se evo FACE umijesao al je BHT uzeo opet sve moguce u narednom periodu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Grcka 3:1
Ukrajina vodi 1:0

Ukrajina vodi 1:0

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa ta FACE postoji neke dvije-tri godine, sta je bilo prije 4-5 ili vise godinaOtelo je napisao/la:Pa kad ne mogu.BluesForever je napisao/la:Ali koje su šupcine ovi na OBN prenose Hrvatsku a ja ne pamtim kada su prenosili svoju domovinu BiH.
BHT je uvijek uzimao prava pa se evo FACE umijesao al je BHT uzeo opet sve moguce u narednom periodu.

edit,
najbolji igrac ponovo blista

Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 15 nov 2013, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
uvalise ga gipsi 

pa plate i imat ce pravoPirke je napisao/la:Pa nemaju prava....BluesForever je napisao/la:Ali koje su šupcine ovi na OBN prenose Hrvatsku a ja ne pamtim kada su prenosili svoju domovinu BiH.
-
- Kontakt:
Ronaldoooooo!Hvala ti majstore!Ako ovako ostane do kraja,onda smo u prvom sesiru za kvalifikacije EP-a 2016!

portugal 1:0, gol je dao ko drugi nego najbolji fudbaler svijeta CR7 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Vala je pogodak visio u zraku, sabili su ih Portugalci k'o sudžuku...
I opet ta tri terijera na sredini : Veloso, Moutinho, Meireles... pa mjesto zadnjeg ušao Josue... ne daju oka otvoriti na sredini terena, baš kao protiv nas.
I opet ta tri terijera na sredini : Veloso, Moutinho, Meireles... pa mjesto zadnjeg ušao Josue... ne daju oka otvoriti na sredini terena, baš kao protiv nas.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- skyisthelimit
TheSpecialOne je napisao/la:Ronaldoooooo!Hvala ti majstore!Ako ovako ostane do kraja,onda smo u prvom sesiru za kvalifikacije EP-a 2016!![]()
Jesi siguran? Sta ej sa hrvatima ako pobjede u revansu?
15.10 - 15.06 ...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prenosili su reprezentaciju kad je najgora bila.dr.van nostrand je napisao/la:Pa ta FACE postoji neke dvije-tri godine, sta je bilo prije 4-5 ili vise godinaOtelo je napisao/la:Pa kad ne mogu.BluesForever je napisao/la:Ali koje su šupcine ovi na OBN prenose Hrvatsku a ja ne pamtim kada su prenosili svoju domovinu BiH.
edit,
najbolji igrac ponovo blista
Nismo ako Ukrajina pobjedi u obje, mada tesko je vjerovati da ce izbaciti Francuze.skyisthelimit je napisao/la:TheSpecialOne je napisao/la:Ronaldoooooo!Hvala ti majstore!Ako ovako ostane do kraja,onda smo u prvom sesiru za kvalifikacije EP-a 2016!![]()
- skyisthelimit
- Goalgetter
- Kontakt:
BRAVOO UKRAJINAAAAA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.