Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kako bi ga Wenger isklesao, ubijedjen sam da bi se vratio u staru formu u slucaju prelaska u Arsenal
.

- nemozenamnikonista
- Kontakt:
zacudjuce,,,JaSamOpet je napisao/la:po trenutnoj formi nažalost ne bi ispred girouda bio . giroud je bio žešća krampa prije par godina , ali zaista je začuđujuće koliko je napredovao glede svoje tehnike .
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

- nemozenamnikonista
- Kontakt:
naravno..idol nacije ...pravi klub za njeg a a i za nas...samo nek ide od latinaHariTz je napisao/la:Bio bi ubjedljivo prvi napadač ispred GiroudaGoalgetter je napisao/la:Pjeske bi trebao ici u Arsenal ako se klubovi dogovore. Pravi klub za njega.

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Vjezbo je ovo puno kada je bio na terenu ove sezone.Goalgetter je napisao/la:Pjeske bi trebao ici u Arsenal ako se klubovi dogovore.
vratio bi se on u formu. Wenger bi to sredio.. a u poređenju sa Aguerom i Negredom, Giroud je nikakva konkurencija (i ako dobar napadač)JaSamOpet je napisao/la:po trenutnoj formi nažalost ne bi ispred girouda bio . giroud je bio žešća krampa prije par godina , ali zaista je začuđujuće koliko je napredovao glede svoje tehnike .
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
Samo me zanima, šta će se desiti, ako bude transfer, pa i u drugom klubu bude sjedio na klupi. Hoće li se konačno shvatiti da nije do igrača s kojima igra, nego do njega, i njegovog htjenja.
Samo me zanima, šta će se desiti, ako bude transfer, pa i u drugom klubu bude sjedio na klupi. Hoće li se konačno shvatiti da nije do igrača s kojima igra, nego do njega, i njegovog htjenja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Džeku bi i ja mogao izbaciti iz prvih 11 a da ne pričamo o Negredu.zizu1991 je napisao/la:I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
idola nacije nemoze niko izbaciti pa ni vas dvojica obicnih sljakara..ko vam dade tastaturuSaurman je napisao/la:Džeku bi i ja mogao izbaciti iz prvih 11 a da ne pričamo o Negredu.zizu1991 je napisao/la:I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
ne samo da je kloc brada je obicna panjinazizu1991 je napisao/la:I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Inter mi je jedan od sugavijih vecih klubova u Europi, ali moram priznat da bi mu tamo bilo bolje da ode od Arsenala. Giroud bi imao veliku prednost pored njega, a covjek rastura ove sezone. I oni hoce da igraju svoj tiki-taka stil u Engleskoj, a ni onaj najbolji Dzeko iz Wolfsburga nije za takve igre bio.
- Ozymandias
- Kontakt:
Velika razlika je u tome sto Arsenal nije pun zvijezda i egoista nego prava ekipa te gotovo svaki igrac bi se tu uklopio a o Dzeki da ne govorim. Giroud je borbeniji od Dzeke ali daleko slabiji realizator i to znamo svi koji pratimo Arsenal, liku treba 5 prilika da zabije **** golZgemboAdislic je napisao/la:Inter mi je jedan od sugavijih vecih klubova u Europi, ali moram priznat da bi mu tamo bilo bolje da ode od Arsenala. Giroud bi imao veliku prednost pored njega, a covjek rastura ove sezone. I oni hoce da igraju svoj tiki-taka stil u Engleskoj, a ni onaj najbolji Dzeko iz Wolfsburga nije za takve igre bio.

- Omerbavarac
- Kontakt:
A sad bi da birate gdje ce da ide?
Ja kazem, tamo gdje ce najvise igrati.

Ja kazem, tamo gdje ce najvise igrati.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Reci mu! On ce tebi nema BOsne!nemozenamnikonista je napisao/la:ne samo da je kloc brada je obicna panjinazizu1991 je napisao/la:I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
Samo me zanima, šta će se desiti, ako bude transfer, pa i u drugom klubu bude sjedio na klupi. Hoće li se konačno shvatiti da nije do igrača s kojima igra, nego do njega, i njegovog htjenja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

...
Inace Dzeko do ljeta sigurno ne moze u Arsenal otici. Nece city rivala pojacati u po sezone.
Mislim da nece do ljeta nigdje moc otici
E, brate što tebi nešto Džekson ne sjeda...zizu1991 je napisao/la:I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
soxx je napisao/la:Reci mu! On ce tebi nema BOsne!nemozenamnikonista je napisao/la:ne samo da je kloc brada je obicna panjinazizu1991 je napisao/la:I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
Samo me zanima, šta će se desiti, ako bude transfer, pa i u drugom klubu bude sjedio na klupi. Hoće li se konačno shvatiti da nije do igrača s kojima igra, nego do njega, i njegovog htjenja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...latinolizac![]()
![]()
![]()
![]()
Inace Dzeko do ljeta sigurno ne moze u Arsenal otici. Nece city rivala pojacati u po sezone.
Mislim da nece do ljeta nigdje moc otici
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bolje bi mu bilo u Arsenalu, klupe su sigurno udobnije jer je noviji stadion.
Celik!3,2,2.
Igrao bi on tamo vise, pored onog panjaAllGunsBlazing je napisao/la:Bolje bi mu bilo u Arsenalu, klupe su sigurno udobnije jer je noviji stadion.
Normalno da bi igrao,bio bi prvi napadac.Drugi je par cipela sto je doticni mrzitelj Dzeke.anti_zli je napisao/la:Igrao bi on tamo vise, pored onog panjaAllGunsBlazing je napisao/la:Bolje bi mu bilo u Arsenalu, klupe su sigurno udobnije jer je noviji stadion.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Igrao bi naravno, ima CO kup, mozda koju dobije i u FA kupu. Giroud i ne mroa biti bolji dovoljno je samo vidjeti koliko se on bori, a koliko Dzeko. E tu je medju njima najveca razlika, a i ono sto Dzeko nije za Arsenalovog stila igre.
@Head Nije doticni mrzitelj vec realno poznavatelj fudbala za razliku od tebe.
Celik!3,2,2.
Poznavaoc po kome jeAllGunsBlazing je napisao/la:Igrao bi naravno, ima CO kup, mozda koju dobije i u FA kupu. Giroud i ne mroa biti bolji dovoljno je samo vidjeti koliko se on bori, a koliko Dzeko. E tu je medju njima najveca razlika, a i ono sto Dzeko nije za Arsenalovog stila igre.
Celik na pocetku sezone kandidat za titulu
Po kome je Mesanovic najbolji napadac lige
Po kome je Zahirovic bolji igrac od Besica
Po kome je Giroud bolji od Dzeke
Vodjen tvojom logikom bi dosao do hiper zanimljivih zakljucaka.
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], JackW, MrPink, NazorUso, tutankamon1905 i 32 gosta.