Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Danas vise nego realan tekst u Avazu o Edinu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Primjer pravog kapitalistebagrcavi je napisao/la:Lično bih volio da pređe u Inter iz više razloga.

Inter je sigurno dobra opcija, kao i većina klubova koji se provlače. Jedini problem kod Intera je što im predstoji teška borba za mjesto koje vodi u LP i veoma lako se može desiti da ostanu bez nje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa za Džeku to i nije toliko bitno. Ima slijedeća sezona. A svakako će igrati Ligu evrope. Meni je inter bolja opcija od recimo Rome, kojoj ova sezona može biti bljesak, i onda ponovno povratak u sivilo serie A. A Inter je klub koji ima ambicijuVirtu4l je napisao/la:Primjer pravog kapitalistebagrcavi je napisao/la:Lično bih volio da pređe u Inter iz više razloga.samo ga šolde zanimaju
![]()
Inter je sigurno dobra opcija, kao i većina klubova koji se provlače. Jedini problem kod Intera je što im predstoji teška borba za mjesto koje vodi u LP i veoma lako se može desiti da ostanu bez nje.
Virtu4l je napisao/la:Primjer pravog kapitalistebagrcavi je napisao/la:Lično bih volio da pređe u Inter iz više razloga.samo ga šolde zanimaju
![]()
Ma dobro, i kad taj dio odvojimo na stranu Inter opet izgleda kao najbolja opcija.
Imaju novca da mu daju sličnu platu, imaju novca da plate obeštećenje.
Na kraju sezone ekipa će se sigurno promjeniti. 90 % odlaze Milito, Samuel, Cambiasso koji ne želi da produži ugovor i želi u River, Chivu, Mudingayi, Mariga, kojim ističe ugovor a većina ovih pomenutih ima velike plate, možda čak i najveće u Interu.
Takođe pominje se i odlazak Kuzmanovića u januaru.Što će još značajnije rasteretiti budžet za plate, a i donijeti nekog novca u klub.
Imaju odličnog stručnjaka na klupi, i vjerujem da bi se Edin slagao sa Mazzarri-em.
Suma sumarum, Interu treba napadač tipa Džeke, i nadam se da mu City neće praviti probleme oko toga.
DRUG NEBI TI PUNCA
Plus Milito odlazi na kraju sezonebagrcavi je napisao/la:Inter bi po svemu bio najbolji izbor za Edina.Veliki klub, finansijski jak, potreban im je napadač Edinovih karakteristika, imaju odličnog stručnjaka, a i igraju dobro ove sezone.Lično bih volio da pređe u Inter iz više razloga.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moze dobiti platu maksimalno 3,5 mil(to je nova politika Intera), sto je sa porezom oko 7, znaci to ce ga odmah odbiti(nadam se)...a niti ce novi vlasnik lupati pare kao razni arapi i rusi, vec covjek hoce jedan stabilan projekat sa mladim i talentovanim igracima, i sa jakim mladjim selekcijama sto u Interu i jest slucaj, samo ce se sada posvetiti vise paznje na njih...Dakle i to je jos jedan razlog zasto nece doci...A treci i najvazniji je da je Interu trenutno najmanje potreban napadac, vec kvalitetan centralni vezni i bekovi, a o napadu ce se razmisljati na ljeto kraju sezone kada se vidi sta je sa Militom i Icardiem, hoce li prvi ostati vise u Interu, a drugi dali ce se uklopiti u sistem, a pokazao je da moze samo da ga povrede zaobidju...bagrcavi je napisao/la: Imaju novca da mu daju sličnu platu, imaju novca da plate obeštećenje.
Na kraju sezone ekipa će se sigurno promjeniti. 90 % odlaze Milito, Samuel, Cambiasso koji ne želi da produži ugovor i želi u River, Chivu, Mudingayi, Mariga, kojim ističe ugovor a većina ovih pomenutih ima velike plate, možda čak i najveće u Interu.
Takođe pominje se i odlazak Kuzmanovića u januaru.Što će još značajnije rasteretiti budžet za plate, a i donijeti nekog novca u klub.
Imaju odličnog stručnjaka na klupi, i vjerujem da bi se Edin slagao sa Mazzarri-em.
Suma sumarum, Interu treba napadač tipa Džeke, i nadam se da mu City neće praviti probleme oko toga.
Znači, ovo su samo naklapanja novinara (italijanskih). Pitam, ne pratim ja nešto to.Huska je napisao/la:Moze dobiti platu maksimalno 3,5 mil(to je nova politika Intera), sto je sa porezom oko 7, znaci to ce ga odmah odbiti(nadam se)...a niti ce novi vlasnik lupati pare kao razni arapi i rusi, vec covjek hoce jedan stabilan projekat sa mladim i talentovanim igracima, i sa jakim mladjim selekcijama sto u Interu i jest slucaj, samo ce se sada posvetiti vise paznje na njih...Dakle i to je jos jedan razlog zasto nece doci...A treci i najvazniji je da je Interu trenutno najmanje potreban napadac, vec kvalitetan centralni vezni i bekovi, a o napadu ce se razmisljati na ljeto kraju sezone kada se vidi sta je sa Militom i Icardiem, hoce li prvi ostati vise u Interu, a drugi dali ce se uklopiti u sistem, a pokazao je da moze samo da ga povrede zaobidju...bagrcavi je napisao/la: Imaju novca da mu daju sličnu platu, imaju novca da plate obeštećenje.
-
- Kontakt:
http://uk.eurosport.yahoo.com/news/prem ... --sow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
nabij ga na onu stvarConsigliere je napisao/la:oooooooooo Pellegriniiiiiiiii, ooooooooooo Pellegriniiiiiiiiii![]()
![]()

-
- Kontakt:
Evo i ,,Ogledalo'' britanski portal javlja istu informaciju da je Dzeko na meti ArsenalaMadridista18 je napisao/la:http://uk.eurosport.yahoo.com/news/prem ... --sow.html

- nemozenamnikonista
- Kontakt:
sto bi to dobro bilo za naseg idola nacije....samo ako ga puste konkurencijarobijas_Ri je napisao/la:Evo i ,,Ogledalo'' britanski portal javlja istu informaciju da je Dzeko na meti ArsenalaMadridista18 je napisao/la:http://uk.eurosport.yahoo.com/news/prem ... --sow.html

- invincible1921
- Kontakt:
ma nije sto su mi najdrazi inostrani klub,al inter idealna opcija realno
Bio bi prvi napadac,plus igrace LP iduce sezone ,bit konkurentni juvetu ...sta ti treba vise 

=\_1921_/=
Ukoliko ima imalo mozga u glavi u sto ne sumnjam , otici ce za prvom ponudom ako stvarno bude nekih sranja oko njegove plate posumnjat cu da je glup. Ovo ce biti sigurno za njega najvaznija polusezona mislim da i sam zeli da brazil doceka u sto boljoj formi ali u cityu i onakvom igrom to jednostavno nije moguce. Inter je veliki klub koji se polako vraca sigurno bi bio veliko pojacanje, ukoliko uopce ima istine u ovim spekulacijama. Ja sam za to da ide bilo gdje samo da ne ostaje u cityu , drago mi je sto je stalno na klupi samo da ode. Kad bi potpisao novi ugovor sa idiotima ja bi prestao pratit fudbal...
Ja bih lično volio da pređe u Arsenal.
Arsenal ili Inter su dobri klubovi.. ali čisto sumnjam da ce biti transfer.. Čak mislim da ce Edin odraditi jos ovih 17-18 mjeseci koliko mu je ostalo ugovora 

- Goalgetter
- Kontakt:
Pjeske bi trebao ici u Arsenal ako se klubovi dogovore. Pravi klub za njega.
Bio bi ubjedljivo prvi napadač ispred GiroudaGoalgetter je napisao/la:Pjeske bi trebao ici u Arsenal ako se klubovi dogovore. Pravi klub za njega.

Minimalno 20 golova po sezoni u Arsenalu.
po trenutnoj formi nažalost ne bi ispred girouda bio . giroud je bio žešća krampa prije par godina , ali zaista je začuđujuće koliko je napredovao glede svoje tehnike .
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 25 gostiju.