Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Sto se tice odbrane, mislim da cemo tu biti dobri samo da ih zdravlje sluzi naravno. Kad se Spaha oprosti od repke imat cemo Mujdzu, Bicakcica, Vranjesa, Kolasinca i Zukanovica i mislim da ce do tad biti dobro uigrani aBd. Sa Kolasincom smo dobili broj igraca da se ne moramo bas bojati ako se neki povrijedi mozda. Trebaju samo Vranjes, Mujdza i Zuka da se oporave 100%.
Mozda se raja nece samnom slagati, ali mislim da nama treba neko ko ce Rahimica jednog dana da zamjeni, a da se ne moramo bojati kako ce odradjivati posao. Treba nam mladi general jedan. To je to sto se tice defanzivne igre i mog nekog misljenja. Za naprijed nebih da pricam jer je tema Kolasinac.
Steta za viKK-a, imao je dobrih postova, valjda ce doci nazad.
Mozda se raja nece samnom slagati, ali mislim da nama treba neko ko ce Rahimica jednog dana da zamjeni, a da se ne moramo bojati kako ce odradjivati posao. Treba nam mladi general jedan. To je to sto se tice defanzivne igre i mog nekog misljenja. Za naprijed nebih da pricam jer je tema Kolasinac.
Steta za viKK-a, imao je dobrih postova, valjda ce doci nazad.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
pa pogledaj klubove gdje igraju ! strasno19risha88 je napisao/la: Seo će biti naš dinamit u odbrani... Ja čekam ovu postavu nekad,valjda ako Bog da dočekam![]()
------------------------------------------------------------------Begović---------------------------------------------------------------------
----Mujdža---------------------------Bičakčić-----------------------------------Spahić-------------------------Kolašinac-----
------------------------------------------------------------------Salihović----------------------------------------------------------------
---Pjanić---------------------------------------------------------------------------------------------------------Lulić-----------
------------------------------------------------------------------Misimović---------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------Ibišević------------------Džeko------------------------------------------------

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
----------------------------------------------------------------Burić--------------------------------------------------------------------------
--Dilaver----------------------------Cocalić----------------------------------------Arslanagić---------------------Merzić----------------
---------------------------------------------------------Bešić-------------Hadžić------------------------------------------------------------
---------------------------------------Prcić--------------------Ljevaković-----------------Graovac---------------------------------------
-------------------------------------------------------------------Hrgota--------------------------------------------------------------------- Napadam Safeta
--Dilaver----------------------------Cocalić----------------------------------------Arslanagić---------------------Merzić----------------
---------------------------------------------------------Bešić-------------Hadžić------------------------------------------------------------
---------------------------------------Prcić--------------------Ljevaković-----------------Graovac---------------------------------------
-------------------------------------------------------------------Hrgota--------------------------------------------------------------------- Napadam Safeta

Stvarno ljudi bez zeze,ovaj Kolašinac će nadmašiti i Džeku i Barbareza,mislim da će biti najomiljeniji igrač koji je ikad igrao za BIH
Vidjet cete dresove poslije njegovog prvog nastupa,računam 90% raje će kupovat njegov dres 

Čvrsto obećavam da ću svakoga ko ovu temu ponovo bude okretao u šprdnju, selamio majstora, pričao o sudžukama i međedima trajno poslati u banoviće, bez ikakvih dodatnih upozorenja. To će se desiti svakome kod koga u postu "namirišem" bilo šta od navedenog, pa makar se radilo i o forumašu sa 10.000 postova ili moderatoru.
svaka ti cast jarane, samo tako, unistise ljudi cijeli forum sa sudzukama i medjedima. dosta ih je bilo vise.admin je napisao/la:Čvrsto obećavam da ću svakoga ko ovu temu ponovo bude okretao u šprdnju, selamio majstora, pričao o sudžukama i međedima trajno poslati u banoviće, bez ikakvih dodatnih upozorenja. To će se desiti svakome kod koga u postu "namirišem" bilo šta od navedenog, pa makar se radilo i o forumašu sa 10.000 postova ili moderatoru.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Podržavam 

- Centre forward
- Kontakt:
Trajni ban je baš rješenje kakvim ga admin ovdje predstavlja, nekih par minuta dok ne naprave novi profil,pa opet cirkus.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
pa i ne mora to baš tako biti.Centre forward je napisao/la:Trajni ban je baš rješenje kakvim ga admin ovdje predstavlja, nekih par minuta dok ne naprave novi profil,pa opet cirkus.
U svakom slučaju, ostavimo podršku i rješenja za neka druga mjesta. Ovdje se raspravlja o Seadu Kolašincu i njegovim igrama. Dopustimo ljudima koji žele konkretno diskutovati na ovu temu da imaju svoj prostor.
A što brate ne otvorite posebnu temu u Ostalo "Sead Kolašinac - za*ebancija", pa se tamo izdrkavate do mile volje sa čim god mislite da je tako duhovito, a ovu temu ostavite za razgovor o njegovim igrama, nastupima, pljuvanje trenera kad ga ne ubaci i sve ostalo o čemu pričamo na temama ostalih reprezentativaca?
Re: Odg: Sead Kolašinac
Tako je.teferič je napisao/la:A što brate ne otvorite posebnu temu u Ostalo "Sead Kolašinac - za*ebancija", pa se tamo izdrkavate do mile volje sa čim god mislite da je tako duhovito, a ovu temu ostavite za razgovor o njegovim igrama, nastupima, pljuvanje trenera kad ga ne ubaci i sve ostalo o čemu pričamo na temama ostalih reprezentativaca?
Neka ovo bude tema o Seadu Kolasincu,reprezentativcu BiH.
Neka se ovdje pise kao i na ostalim temama reprezentativaca.
Ako vam je vec do ove vase furke,neka netko od vas nadje neku staru temu sa malo postova,promjenite naziv i opletite.
!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Sad sam primijetio da je nalog već izbrisan i neka je. Ne da je prelazilu u bezobrzluk, nego je već bezobrzluk najveće vrste. Što je previše, previše je. Ono što je nakad Majstor radio je možd i imalo smisla da se skrene pažnja na talentovanog igrača. Ovo sa twitterom je bila čista šprdancija, kakvu ne zaslužuje ni Haris Seferović, a kamoli naš novi zmaj. Podrška adminu 100%, a Seada jedva čeakmo na terenu u zmajevom dresu.legenda reala je napisao/la:Ovo već prelazi u bezobrazluk
izgleda ovdje neki jako zele da posjete Banovice vise nego da gledaju Bosnu u Brazilu 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ja sam igrač za narednih 15 godina
Vijest da je Sead Kolašinac stekao pravo nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine selektor Safet Sušić dočekao je s odobravanjem i riječima da smo dobili igrača za narednih deset godina.
A kako to komentira odbrambeni igrač Šalkea? Simpatičnom izjavom koja dosta govori i o njegovim ambicijama i samopouzdanju:
- Meni je tek 20. Dakle, ako bude zdravlja i sreće, možda i za 15 godina - kaže raspoloženi Sead u razgovoru za "Dnevni avaz" prije polaska na put u Sent Luis, gdje bi protiv Argentine u noći sa ponedjeljka na utorak trebao debitirati za našu reprezentaciju.
Kolašinac je na spisak igrača za meč u Sent Luisu uvršten naknadno, nakon što je dobio dozvolu FIFA-e. Nada se da će zaigrati.
- Trudit ću se da opravdam Sušićevo povjerenje. Ako zaigram protiv Argentine, bit će to za mene velika motivacija. Igrati za svoju zemlju protiv jedne od najjačih ekipa na planeti nije mala stvar - ističe naš sagovornik pa dodaje:
- Radujem se što ću imati priliku da upoznam igrače, Džeku, Misimovića, Pjanića... Sa Spahićem se već znam, on je blizu mene i viđamo se često.
Trenutak kada mu je javljeno da je stekao pravo igranja za BiH, opisuje kao najdraži u fudbalskoj karijeri.
- Bio je to super osjećaj,, nešto što se nikada ne zaboravlja. Bili smo u Londonu, pred utakmicu s Čelzijem u Ligi prvaka, a kada sam se nakon treninga vratio u svlačionicu, vidio sam više od 20 propuštenih telefonskih poziva. Najviše ih je bilo od babe pa sam ga odmah nazvao da vidim šta je, a on mi je onda prenio vijest.
Povrede su prošlost
Kolašinac je zbog povrede zabilježio samo tri nastupa za Šalke u Bundesligi ove sezone (dvaput ušao s klupe) te još tri u Ligi prvaka. Kako se sada osjeća?
- Hvala Bogu, sada je sve uredu i nema nikakvih problema. Počeo sam ponovo da treniram punim intenzitetom i nadam se da ću vrlo brzo ponovo biti standardan u ekipi. Upravo kada sam trebao da se dokazujem, naišle su povrede, koje su, srećom, iza mene.
Otvoren razgovor s Nijemcima
Kolašinac je igrao za omladinske selekcije Njemačke, zemlje u kojoj je rođen (Karlsrue). Kakvi su bili odjeci njegovog izbora da igra za BiH? Je li bilo pritisaka Saveza Njemačke?
- U klubu su mi svi odreda čestitali, igrači, naravno i menadžer, trener i ostali iz uprave. Ljudi iz Njemačkog saveza ranije su dolazili i imali smo jedan otvoren razgovor tokom kojeg su nastojali da me uvjere da i dalje igram za Njemačku. Rekao sam im da su moje srce i moja krv bosanski i da ću igrati za Bosnu i Hercegovinu. Ostavili su mi nekoliko dana da razmislim i odlučim te da im javim. Nakon dva dana, poslao sam im poruku da ostajem pri stavu da igram za Bosnu i Hercegovinu.
Vijest da je Sead Kolašinac stekao pravo nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine selektor Safet Sušić dočekao je s odobravanjem i riječima da smo dobili igrača za narednih deset godina.
A kako to komentira odbrambeni igrač Šalkea? Simpatičnom izjavom koja dosta govori i o njegovim ambicijama i samopouzdanju:
- Meni je tek 20. Dakle, ako bude zdravlja i sreće, možda i za 15 godina - kaže raspoloženi Sead u razgovoru za "Dnevni avaz" prije polaska na put u Sent Luis, gdje bi protiv Argentine u noći sa ponedjeljka na utorak trebao debitirati za našu reprezentaciju.
Kolašinac je na spisak igrača za meč u Sent Luisu uvršten naknadno, nakon što je dobio dozvolu FIFA-e. Nada se da će zaigrati.
- Trudit ću se da opravdam Sušićevo povjerenje. Ako zaigram protiv Argentine, bit će to za mene velika motivacija. Igrati za svoju zemlju protiv jedne od najjačih ekipa na planeti nije mala stvar - ističe naš sagovornik pa dodaje:
- Radujem se što ću imati priliku da upoznam igrače, Džeku, Misimovića, Pjanića... Sa Spahićem se već znam, on je blizu mene i viđamo se često.
Trenutak kada mu je javljeno da je stekao pravo igranja za BiH, opisuje kao najdraži u fudbalskoj karijeri.
- Bio je to super osjećaj,, nešto što se nikada ne zaboravlja. Bili smo u Londonu, pred utakmicu s Čelzijem u Ligi prvaka, a kada sam se nakon treninga vratio u svlačionicu, vidio sam više od 20 propuštenih telefonskih poziva. Najviše ih je bilo od babe pa sam ga odmah nazvao da vidim šta je, a on mi je onda prenio vijest.
Povrede su prošlost
Kolašinac je zbog povrede zabilježio samo tri nastupa za Šalke u Bundesligi ove sezone (dvaput ušao s klupe) te još tri u Ligi prvaka. Kako se sada osjeća?
- Hvala Bogu, sada je sve uredu i nema nikakvih problema. Počeo sam ponovo da treniram punim intenzitetom i nadam se da ću vrlo brzo ponovo biti standardan u ekipi. Upravo kada sam trebao da se dokazujem, naišle su povrede, koje su, srećom, iza mene.
Otvoren razgovor s Nijemcima
Kolašinac je igrao za omladinske selekcije Njemačke, zemlje u kojoj je rođen (Karlsrue). Kakvi su bili odjeci njegovog izbora da igra za BiH? Je li bilo pritisaka Saveza Njemačke?
- U klubu su mi svi odreda čestitali, igrači, naravno i menadžer, trener i ostali iz uprave. Ljudi iz Njemačkog saveza ranije su dolazili i imali smo jedan otvoren razgovor tokom kojeg su nastojali da me uvjere da i dalje igram za Njemačku. Rekao sam im da su moje srce i moja krv bosanski i da ću igrati za Bosnu i Hercegovinu. Ostavili su mi nekoliko dana da razmislim i odlučim te da im javim. Nakon dva dana, poslao sam im poruku da ostajem pri stavu da igram za Bosnu i Hercegovinu.
1946
valterboy je bivši član foruma.
-
- Kontakt:
mislim da je ovo pocelo liciti na policiju misli iz Orwellovog romana. covjek je samo stavio link jednog twitter profila koji je napravljen i zbog toga ban zasluzio? onda bi po tom principu svi spameri sto valjaju 200 postova dnevno bez sadrzaja samo da napune prostor trebali biti strijeljani.admin je napisao/la:valterboy je bivši član foruma.
svaka cast za Seu za ovo, prava ljudina odbija i Njemacku da igra za svoju malu i ponosnu drzavu.
Zadnja izmjena: HerrOberst, dana/u 15 nov 2013, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ma hajd zanimljivo bude s vremean na vrijeme na tu zajebanciju,al sad svaki post da se cita od medvjedima,sandzaku,sudjuki i ostalom je glupo.HerrOberst je napisao/la:mislim da je ovo pocelo liciti na policiju misli iz Orwellovog romana. covjek je samo stavio link jednog twitter profila koji je napravljen i zbog toga ban zasluzio?admin je napisao/la:valterboy je bivši član foruma.
svaka cast za Seu za ovo, prava ljudina odbija i Njemacku da igra za svoju malu i ponosnu drzavu.
1946
-
- Kontakt:
covjek je samo postavio link o nekom twitter profilu, bezbeli neki fan napravio, pod nazivom "Seo Rusilac" i zbog toga zasluzio ban. mislim da je malo pretjerano u ovom slucaju..Head je napisao/la:Ma hajd zanimljivo bude s vremean na vrijeme na tu zajebanciju,al sad svaki post da se cita od medvjedima,sandzaku,sudjuki i ostalom je glupo.HerrOberst je napisao/la:mislim da je ovo pocelo liciti na policiju misli iz Orwellovog romana. covjek je samo stavio link jednog twitter profila koji je napravljen i zbog toga ban zasluzio?admin je napisao/la:valterboy je bivši član foruma.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 28 gostiju.