Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ovo nigdje nisam procitaoeffe_sa je napisao/la:Uli je dobio podršku Rummeniggea te velikog broja članova kluba prisutnih na skupštini. Samo se po neki zvižduk mogao ćuti i negodovanje, a prevladavali su dugi, dugi aplauzi i ovacije za Ulinatora.
gerdmuller je napisao/la:Jucer na godisnjoj skupstini Bayerna:"Vi svi ovdje, vi ste svjedoci! Ja se kunem sve i jednom navijacu na svijetu, kunem se dat cu Bayernu sve do zadnjeg, ali bas do svog zadnjeg daha, sluziti..: Svi vi, svi ste moja obitelj, a Bayern je zivot moj! Sve je prolazno osim ove ljubavi prema Bayernu!"Naravno,rijeci je o Uli Hoenessu.
Svakako. Ali uvijek treba spomenuti i ove veličine bez kojih klub ne bi bio ovo što jeste.PEP je napisao/la:Neka si ti nama uli ziv i zdrav
geronimo je napisao/la:Svakako. Ali uvijek treba spomenuti i ove veličine bez kojih klub ne bi bio ovo što jeste.
koliko je to "mizerno"?Saurman je napisao/la:Što se tiče prihoda oni su odlični ali i dalje kaskamo na polju tv prava, tu se dobija mizeran novac kad pogledaš koliko uzimaju druge ekipe.
Idu vise u pm.Omerbavarac je napisao/la:Javi zadobio povredu koljena na treningu Spanske reprezentacije.![]()
Povucen je sa treninga radi opreza, nadam se samo da nije nista opasno.
Oko 80 mil računajući sva tamičenja.sonik24 je napisao/la:koliko je to "mizerno"?Saurman je napisao/la:Što se tiče prihoda oni su odlični ali i dalje kaskamo na polju tv prava, tu se dobija mizeran novac kad pogledaš koliko uzimaju druge ekipe.
Omerbavarac je napisao/la:Shaqiri poceo sa treninzima ali onim kondicionim. Trcanje i samo trcanje a lopta ce doci kasnije.![]()
Imam i sliku koja to dokazuje ali je prevelika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.