Johny je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:S ovom statistikom (bez da si, kao sto rekoh, uopce pogledao sve te utakmice koje komentiras, ali naravno ''zakljucujes'' kako ''sigurno'' po statistici nije bilo nesto) si sve rekao. Kao i utjecajem i ulogom jednog i drugog u onome sto su postigli te godine sa klubom I za razliku od Messia, reprezentacijom.
Ajde ti prati box score, nije nogomet evidentno za tebe, sramotis se samo svodjenjem ovoga gore na obicnu statistiku.
Imas raspravu o ''zlatnoj lopti'' na drugoj temi da ne smaras ljudima ovdje kako i zasto Messi zasluzuje prethodnih 5 i iducih 5 zlatnih lopti.
Pricas o utjecaju
Pa ako je ko utjecajan na svoju ekipu to je Messi.
Pricas sine dragi o Sneijderu kao o igracu koji uistinu vrijedi nesta.Covjek koji je imao jednu dobru sezonu u karijeri i tu se prica zavrsava.Dakle prije svega njegove mogucnosti na terenu mu ne dozvoljavaju da osovji tu nagradu.On nije u stanju konstatno zabijati,
konstantno praviti visak na terenu , konstatno biti igrac kojeg ce cuvati 2 ili vise protivnickih.Ja se nemam s'tobom sta raspravljati jer o Sneijderu pises kako o monstruozno dobrom igracu.
Statistika nije parametar koji ja inace volim iznositi kao dokaz ko je bolji ali ovolika razlika u statistici je vise nego li dovoljna.Prije svega tu se vidi da je Sneidjer veliki dio sezone propusti.Dakle ubiljezio 25 nastupa u Seriji A sto automatski implicira da nije bio najvazniji igrac Intera sto se Serije A tice.
Pored zivog Etooa koji je odigrao sezonu zivota i Milita uopste ne vidim zasto se spominje Sneijder...
Jel to on rjesavao neke velike utakmice ? U kojim utakmicama je bio najbolji na terenu ?
Ovdje se iskljucivo hejta Messi jer je dodijao i Boqu i narodu.
Ista stvar ce biti sa Ronaldom u koliko osvoji ove godine.Pisat ce se kako je Ribery imao sezonu iz snova , uzeo sve titule a Portugalsko smece zabijalo Almeriji o ostaloj buraniji po 3 gola na utakmici

Covjek je alfa i omega bio u ekipi bolan, a ovo boldano daje na znanje da TI, znaci ti osobno nisi 5 utakmica pogledao Intera te sezone, odnosno Sneijdera, a uzimas za pravo da o tome pricas i svodis sve na nekakve brojke i tko je zabio koliko.
I jos kazes covjek imao jednu pravu godinu u karijeru, pa za sta se daje ta nagrada nego za postignuce u jednoj godini, da nije nagrada za zivotno djelo mozda?
Bolan, halo...
Odakle mi motiv da ti diseciram njegovu sezonu kad pises nebuloze totalne, znaci samo ovo boldano (ali i ovo italic) je jasno pokazalo da evidentno lupas i da si se zestoko zaj.ebao, da sve svodis iskljucivo na nekakvu statistiku i to sto se ti osobno sjecas tko je na kraju zavrsio akciju, tj. zabio i kad (.ebo to tko je apsolutno svaki iole smisleni i koherentni napad zapoceo i orkestrirao KOMPLETNU igru momcadi, sto u klubu, sto u reprezentaciji te godine i bez premca bio najbolji playmaker na svijetu u tom razdoblju, i zasto) i automatski mi se ne gubi vrijeme na bespotrebnu i uzaludnu raspravu kad ti NE mozes pricati o necemu sto ocito NISI gledao, a opet si uzimas za pravo da to radis. Koliko je tebi godina? Da me j.ebes s ovakvim razmisljanjem ne mozes imati preko 20.
Tebi je bitnije sto Messi, kao fakticki napadac, moze predriblati dva igraca i zabiti direktno gol, atraktivnost u istoj takvoj momcadi imati, to je sasvim dovoljno, taman kao da ne igraju ostali igraci i pozicije uopce, nikako drugacije netko ne moze imati ucinak na momcad, visak na terenu se ostvaruje iskljucivo brzinom, driblingom, niposto lucidnoscu, kreativnosti, dodavanjima, itd., itd.
Lako je meni za Messia, nit me zanima, nit hateam il sta vec, isto kao i Ronalda ili Ribery-a i bilo koga vec, al Sneijder je te godine za svoja postignuca i za svoje igre i utjecaj (glavni igrac, odnosno glavni orkestrator svog kluba i reprezentacije) zasluzio tu nagradu. Znaci, TE godine, ponavljam, za sto se uostalom nagrada i dijeli stoga prestani usporedjivati njega prije ili poslije jer je to apsolutno nebitno za cijelu pricu.
A sad, zaista, kvaris/mo ljudima Real Madrid temu, kao sto rekoh, imas temu Zlatne Lopte pa slobodno nastavi tamo, ali kao sto rekoh grijesis itekako u ovom slucaju.
OUT.
...Život za Široki...