Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

madridist
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la madridist » 15 nov 2013, 10:56

Siguran sam da svatko ko nije slijep ili glup i vidi simuliranje magarca alvesa mora da se zapita zašto Pepe dobi crveni te nakon toga barsa pobijedi i prodje dalje .
Crveni za RVP-a :lol: i barsa prodje dalje.
Ona lakrdija sa Chelsea prije par godina i 3 čista penala za londončane te produžetak koji se igrao sve dok barsa nije dala gol i barsa prodje :lol:
Ali boli te qrac bitno da se osvaja :lol:
Glede rasprave o midgetovim loptama ,niko ne spori da se radi o wc fudbaleru ali lp koje je osvojio te na osnovu njih i zlatne lopte uz svu ovu sudijsku smijuriju i javnu podršku čelnika fudbalskih organizacija je onako ,malo smrduckavo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 nov 2013, 10:57

madridist je napisao/la:Siguran sam da svatko ko nije slijep ili glup i vidi simuliranje magarca alvesa mora da se zapita zašto Pepe dobi crveni te nakon toga barsa pobijedi i prodje dalje .
Ona lakrdija sa Chelsea prije par godina i 3 čista penala za londončane te produžetak koji se igrao sve dok barsa nije dala gol i barsa prodje :lol:
Glede rasprave o midgetovim loptama ,niko ne spori da se radi o wc fudbaleru ali lp koje je osvojio te na osnovu njih i zlatne lopte uz svu ovu sudijsku smijuriju i javnu podršku čelnika fudbalskih organizacija je onako ,malo smrduckavo.
+1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 nov 2013, 11:02

madridist je napisao/la:Siguran sam da svatko ko nije slijep ili glup i vidi simuliranje magarca alvesa mora da se zapita zašto Pepe dobi crveni te nakon toga barsa pobijedi i prodje dalje .
de se jos istresi bgt,vidim da ti mnogo tesko ...
nabrajaj jos ,propustio si jos nekih detalja :|
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 15 nov 2013, 11:04

a kad je barca pokradena protiv intera, kad ih je pokrao u prvoj utakmici protiv chelsea ili možda ono kad je terry dal gol za 4:2 nakon faula na valdesu.

Najbolji su mi ovi koji samo spominju tu drugu utakmicu, jasno je da nisu gledali cijeli dvoboj.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 nov 2013, 11:06

ma pusti ih nek istresaju svoje frustracije ,nek nabrajaju jos sto se mene tice ,
madrida nigdje vec deceniju pa hajmo pljuvat po barci i messiju

barca ovo messi ono barca ovo messi ono ,sve u nedogled
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 nov 2013, 11:07

Vidiš,ja ništa slagao nisam.
To što neki imaju superhuman sposobnost filtriranja stvari koje vide ili pročitaju nije moj problem.
I da, naravno da mi nije namjera nikoga ubjedjivati ni u šta,mene što se tiče vjeruj u priču milana tarota i one kašikare meni to nije problem ali ako ti napišem da su prevaranti nemoj mi dede ti pisati o istresanju ;) .
Don Alfredo Di Stefano

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 nov 2013, 11:12

bparena je napisao/la:
madridist je napisao/la:Selektivno pamćenje,ko one ribe,da pojasnim,mene što se tiče može Madrid čekati još 30 godina na finale ali kad ga dočeka neka osvoji bez repova.
To što je barsa sa onakvim timom morala imati pomoć sudija da dodje do ona dva finala je barsina sramota i prljavština koju nikad ni jedan spin doktor neće moći saprati.Yebo titulu koju pokloni sudija.
To je misljenje madridista koje samo oni vide. Isto tako se "ne sjecate i ne vidite" da je "greskom sudija" gol Mijatovica 98'e postignut iz ofsajda. " onclick="window.open(this.href);return false; Ili mozda nije bio ofsajd. Sve je to iz ugla ili tabora kluba iz kojeg gledas. Naravno da ti rijeci mnogih (Ferguson i sl.) da je onaj Barsin najbolji tim ikad - nista ne znace jer ti ne hrane dusu. Ali ponavljam mozete ubijediti sebe za te nase titule ali u onojm periodu niste mogli jedno.... pobijediti ni na vidiku .... to nesto govori.... I slazem se o selektivnosti ..... samo onaj gore post je covjek pisao o Realu a ne o 7up i petici u cijeloj...
Nije to samo mišljenje madridista, nego svih ljudi koji imaju oči i koef inteligencije veći od sobne temperature.
Ferguson da kaže takvo nešto, alo Škot :D , čovjek koji je vjerovatno gledao iživljavanje Milana nad Barcom 90-ih, dominacije Juvea i Liverpoola 80-ih, Baye 70-ih, ranije Reala i da ne davim :? .Poenta je da je ta njegova izjava vjerovatno pokušaj da skine pritisak sa svojih igrača ili ness slicno. Ne može ti najbolja ekipa na svijetu bit' koja Chelseu prvi šut uputi u 93 min i nesretno postigne gol, ne moRe pobro nikako ;) :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 nov 2013, 11:17

Centre forward je napisao/la:
bparena je napisao/la:
madridist je napisao/la:Selektivno pamćenje,ko one ribe,da pojasnim,mene što se tiče može Madrid čekati još 30 godina na finale ali kad ga dočeka neka osvoji bez repova.
To što je barsa sa onakvim timom morala imati pomoć sudija da dodje do ona dva finala je barsina sramota i prljavština koju nikad ni jedan spin doktor neće moći saprati.Yebo titulu koju pokloni sudija.
To je misljenje madridista koje samo oni vide. Isto tako se "ne sjecate i ne vidite" da je "greskom sudija" gol Mijatovica 98'e postignut iz ofsajda. " onclick="window.open(this.href);return false; Ili mozda nije bio ofsajd. Sve je to iz ugla ili tabora kluba iz kojeg gledas. Naravno da ti rijeci mnogih (Ferguson i sl.) da je onaj Barsin najbolji tim ikad - nista ne znace jer ti ne hrane dusu. Ali ponavljam mozete ubijediti sebe za te nase titule ali u onojm periodu niste mogli jedno.... pobijediti ni na vidiku .... to nesto govori.... I slazem se o selektivnosti ..... samo onaj gore post je covjek pisao o Realu a ne o 7up i petici u cijeloj...
Nije to samo mišljenje madridista, nego svih ljudi koji imaju oči i koef inteligencije veći od sobne temperature.
Ferguson da kaže takvo nešto, alo Škot :D , čovjek koji je vjerovatno gledao iživljavanje Milana nad Barcom 90-ih, dominacije Juvea i Liverpoola 80-ih, Baye 70-ih, ranije Reala i da ne davim :? .Poenta je da je ta njegova izjava vjerovatno pokušaj da skine pritisak sa svojih igrača ili ness slicno. Ne može ti najbolja ekipa na svijetu bit' koja Chelseu prvi šut uputi u 93 min i nesretno postigne gol, ne moRe pobro nikako ;) :)
sta ce skinut teret sa svojih igraca de ne provaljuj se ,ne izmisljaj nesto nidje veze ,sta im ima skidat bgt :lol:
al hajde ferguson je naspram tebe niko jel tako veliki strucnjace :lol: :lol: :lol:

MES QUE UN CLUB !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 nov 2013, 11:25

Sad će ti trideset a ni čitat' ne znaš, ne shvataš poentu posta, sad vidim kako je madridistima kad za diskusiju imaju nekoga ( aferim za stat podatke i danonoćno praćenje medija sa Pirinejskog poluotoka i finansijska izvještavanja naroda i narodnosti zapadnog Balkana o tome koliko je koštala koševina Nou Campa) ko ima mozak stegosaurusa. :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 nov 2013, 11:31

Centre forward je napisao/la:Sad će ti trideset a ni čitat' ne znaš, ne shvataš poentu posta, sad vidim kako je madridistima kad za diskusiju imaju nekoga ( aferim za stat podatke i danonoćno praćenje medija sa Pirinejskog poluotoka i finansijska izvještavanja naroda i narodnosti zapadnog Balkana o tome koliko je koštala koševina Nou Campa) ko ima mozak stegosaurusa. :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 nov 2013, 11:33

Centre forward je napisao/la:Sad će ti trideset a ni čitat' ne znaš, ne shvataš poentu posta, sad vidim kako je madridistima kad za diskusiju imaju nekoga ( aferim za stat podatke i danonoćno praćenje medija sa Pirinejskog poluotoka i finansijska izvještavanja naroda i narodnosti zapadnog Balkana o tome koliko je koštala koševina Nou Campa) ko ima mozak stegosaurusa. :?
ma ja ba hajd odma vrijedjaj ,
ti si haman neupucen lice ,znas li gdje je i kad je ferguson rekao za barcu ,napisao skoro u svojoj biografskoj knjizi o tome da je najbolja ekipa ikad protiv koje je igrao je barca iz 2011. godine a ti pises nesto ,neke nebuloze da skine teret sa svoih igraca,chelsea spominjes ?? :?
nezz ko se ovdje izvaljuje

slika

MES QUE UN CLUB !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 nov 2013, 11:40

Mozda sam u onom gore postu zaboravio napisati osim "vi madridisti ne vidite" - trebao sam dopisati jos i "svi oni ostali zavidni" pa prepravite to plz.

p.s. inace bez psovki i uvreda kako se stvarno ovo ne bi pretvorilo u umobolnicu. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 nov 2013, 11:45

Yebiga ljudi ti prave da se osjećaš ko kod kuće a ti tako.
Inače samo malo obratiti pažnju kako tip gore napisa prvo da je SAF rekao najbolji tim ikad a onda u drugom postu sam sebe negira ovom slikom ispod koje piše nešto sasvim drugo :lol: .
U laži su kratke noge.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 15 nov 2013, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 nov 2013, 11:50

Očekiv'o sam lično Fergusona za tastaturom/tipkovnicom il' neki multimedijalni izvor da me demantuje ali eto dovoljna je i slika :D , da, postoji razlika između najboljeg tima protiv kojeg je Ferguson igr'o i najboljeg tima uopšte, mislim da to tvoji ahbabi nekad zamijene, pogrešno tumače ili nešto treće, uglavnom vuku vodu na svoj mlin pa me to tangira. Mislim da ozbiljan momak k'o što si ti ne bi treb'o da upotrebljava dječije fraze "neupućen si liče", moguće da mi od tog složenog izraza odmah prijeti hipertenzija. Spominjajući Chelsea nadovezao sam na neku od teza ovdje , odnosno na onu lakrdiju od utakmice u Moskvi, pardon Londonu gdje je cijeli svijet vidio jedan veliki ciganluk koji na već postojeći čini jedno teško breme. NeJma potrebe za razvodnjavanjem diskusije svakako žurim,a nit sam Španac, a frendski savjet mojne bit' ni ti, bar ne veći od Portilla ili Rickija, svejedno :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 nov 2013, 23:05

Sjeća li se neko one utakmice protiv Milana i ona dva penala :lol: :lol:
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 nov 2013, 23:39

+1

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 nov 2013, 21:48

[youtube][/youtube] :lol:
Don Alfredo Di Stefano

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 16 nov 2013, 23:07

Kako je samo skinuo Maradonu tu i ovdje.

[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 nov 2013, 14:32

Getafe i Engleska repka,ma ja jedno te isto :lol:
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 nov 2013, 11:36

"I didn’t like what Blatter did with Cristiano Ronaldo"

Pedro has become a key member of Vicente del Bosque’s team. Upon his arrival in South Africa, the forward relived everything had he felt when he won the World Cup.

Question: Four years on and nobody can deny that Spain is favourite to win the World Cup.
Answer: We are the reigning champions, it’s true, but there are some great teams, starting, as we saw at the Confederations Cup, with Brazil.

Q: During those four years Pedro has gone from being a super sub to becoming a key member of Del Bosque’s team.
A: I don’t know if I’m first-choice, although it is true that I’ve had more opportunities and that Vicente has more faith in me now. My goal is to continue progressing and helping the national team.

Q: What can Diego Costa bring to the Spanish national team?
A: He’s a player who runs well into space, scores goals, brings the ball down well and holds it up until his teammates arrive from deep... All of that could be good for us.

Q: How do you explain that Pedro is more important for Spain than for Barça?
A: I really don’t know. That’s just the way things are. I have to remain patient at Barça until I find my place in the side.

Q: That won’t be easy with Neymar, Messi, Alexis, Cesc and co. in the team.
A: Of course not, but that’s what I train for, to find my place in the team.

Q: Have you ever considered leaving Barcelona for fear of missing out on the World Cup?
A: I’ve never thought about leaving. Right now, my head is fully focussed on Barcelona. It’s true that you sometimes worry because there’s a World Cup on the horizon and you want to arrive in tip-top condition

Q: So we can rule out you leaving in January?
A: I’m very happy at Barcelona and I don’t intend to leave, especially right now. I want to help out and stay for many years.

Q: Who do you see winning the Ballon d’Or?
A: I don’t know. It’s a tough one, but hopefully Messi will win because he’s my teammate and because, in my opinion, he’s the best in the world.

Q: As a footballer: were you annoyed by what Blatter did?
A: I didn’t like what he did, his behaviour was uncalled for. You have to be respectful. I understand that he has his preferences, which must also be respected, but what he did wasn’t right.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.