Postao/la gambleSarajevo » 15 nov 2013, 11:29
ev par prijedloga za danas,dobro dosli bi neki dodatni prijedlozi ako neko ima zanimljiv par...danas ide all in od mene na 3-4 para,pokusati zaobici ofirne parove mada je hebeno ga upariti i dobiti...
h1p/-5.5/Milano - Strasbourg kv: 1.85 ovo s hendikepima na poluvrijeme me ide u zadnje vrijeme,jaca ekipa dobra im je forma,koliko sam pratio ovaj Srasbourg ima ova Ajinca mrcina,ne znam ko jos moze za njiih povuci...
(14.5)Olympiakos - Spanoulis V. Tip:MANJE ovdje ocekujem manju minutazu Spanulisa protiv ovih kloceva,mada me osjecaj nesto i ne vuce da ovo odigram..
ZŽUT/4.5/Island - Hrvatska Tip:VIŠE
SP/Island - Hrvatska Tip:1X mislim da je najrealnija opcija od 0-2 gola,ali kvota me vuce da odigram dvoznak na Island prvenstveno zbog Lagerbacka,nisu toliko optereceni i imaju pozitivnu atmosferu u timu,po meni su potencijalno iznenadjenje ovog baraza,cak i da se plasiraju na SP,trebala bi biti zestoka borba pa sam stavio i preko 4 kartona,nisam ni gledao ko je sudija,samo nek se udaraju..
Nedovyesov O. - Ungur A. Tip:1 Jucer me je oborio ovaj ugur protiv Clezara,ko pobijedi danas ide dalje,jednostavno moram odigrati protiv Ungura..
Od ostalih parova grci 1:0 da dobiju ili do 3 gola,francuzi kp2,potencijalno iznenadjenje Martin protiv Gonzaleza (Gonzalez se vec plasirao dalje),nijemci protiv italijana iako je prijateljska odlicna kvota...portugal-svedska tu nemam ideje sta odigrati mada portugal je baraz ekipa,tesko zlatan sam moze realno puno jaca ekipa je portugal..
sretno svima koji upare i uzmu pare danas
1921