Elvir Rahimic

Sabinho
Kontakt:

Re: Elvir Rahimic

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2013, 01:24

harishp je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Razumijem da neko ko ima 37 godina ne igra u timu koji je uzastopni sampion seste najjace evropske lige,da su mu konkurencija igraci koji kostaju po 10 ili 12m eura,ali ne razumijem da jedan igrac od 23 godine sjedi na klupi u ekipi koja se nalazi u sredini tabele a i jako je blizu dnu i to u drugoj ligi,a konkurencija su mu igraci kojima je na vrhuncu karijere cijena 500 000 ili 600 000eura. Ko je ovdje lud?
Izbacis obojicu,a posto alternative pa skoro i da nemas,stavis Medunjanina kao def veznog koji usput u zadnjih par tekmi faula nije napravio.I svi pametni.
Nema se sirine druze,bar jedan tu mora biti,jer ako smo ozbiljni necemo valjda racunati na onog Hadzica ili takvog nekog igraca. A mag Pap(k)e je radio taj eksperiment sa Medom protiv Slovaka,tako da to ne bi bilo nista novo :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2013, 01:54

Pozvati Besica i Rahimica da ga dovede u red,kao i ostale koji konkurisu za DMF poziciju ;) :) Kolasinac i Besic od njega mogu mnogo nauciti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2013, 02:52

Očajnički pokušaji pojedinaca da nastave svoju smiješnu borbu protiv Sušića. Shvatite ih, ponestaje im 'argumenata', ostao je još samo Rahimić.

Čuj osramotit ćemo se ako povedemo Rahimića u Brazil :lol: plus ako voli reprezentaciju i državu, sam će priznat da nije za SP :lol: iznenadna moralna osviješćenja forumaša :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 nov 2013, 12:01

velez_mostar je napisao/la:Procitah u dnevnim novinama da bi se Rahimic razocarao ako ne bi isao u Brazil, hahaha...kao malo dijete, "naljuticu se ako me ne povedete".

Rahimić je najbolji kad se naljuti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 15 nov 2013, 18:04

Cartman je napisao/la:Ako zaista voli repku i drzavu, i sam ce priznat da ne zasluzuje ni poziv ni SP. Rahimic je penzioner koji ne bi igrao ni za Albaniju, ali u Susica je sve moguce.
Još jedan pametan komentar ! Svaka čast,kratko i jasno.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 nov 2013, 00:11

Realist je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ako zaista voli repku i drzavu, i sam ce priznat da ne zasluzuje ni poziv ni SP. Rahimic je penzioner koji ne bi igrao ni za Albaniju, ali u Susica je sve moguce.
Još jedan pametan komentar ! Svaka čast,kratko i jasno.
upravo to! ali Susic nije rekao da ce ici u Brazil,samo da nije otpisan,do njega je....lijepo je rekao danas u Avazu,u posljednih pola godine je odigrao jedno poluvrijeme,i na njemu je da popravi minutazu,a to je moguce jedino prelaskom u bilo koji klub u Evropi,pa makar i u nekog treceligasa....inace on Brazil samo moze sanjati!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 nov 2013, 00:23

Gdje je brat Mozambik da objasni sicuejsn :D:D:D

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 nov 2013, 01:16

Sabinho je napisao/la:Gdje je brat Mozambik da objasni sicuejsn :D:D:D
Ovo je opasno, kakvih sve ljudi ima u ovoj nasoj drzavi. Pa oni bi svoje roditelje popljuvali ako bi Pape rekao da ne valjaju. To je bolest moj Sabinho.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2013, 01:26

Mozambik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Gdje je brat Mozambik da objasni sicuejsn :D:D:D
Ovo je opasno, kakvih sve ljudi ima u ovoj nasoj drzavi. Pa oni bi svoje roditelje popljuvali ako bi Pape rekao da ne valjaju. To je bolest moj Sabinho.
Pa Susic je rekao da Rahimic ne valja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 nov 2013, 01:37

Cartman je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Ovo je opasno, kakvih sve ljudi ima u ovoj nasoj drzavi. Pa oni bi svoje roditelje popljuvali ako bi Pape rekao da ne valjaju. To je bolest moj Sabinho.
Daj izjavu koja to dokazuje :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2013, 01:42

Mozambik je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Ovo je opasno, kakvih sve ljudi ima u ovoj nasoj drzavi. Pa oni bi svoje roditelje popljuvali ako bi Pape rekao da ne valjaju. To je bolest moj Sabinho.
Daj izjavu koja to dokazuje :D
Ne treba mi izjava. Nije ga pozvao i to je valjda dovoljno. Samo se postavlja pitanje koji je qurac bio na spisku u kvalifikacijama. I jos je vrlo moguce da bude na spisku za Brazil, sto je sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 nov 2013, 01:45

Brate objasni im na koji je nacic Rahimic izgubio mjesto na spisku!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 nov 2013, 02:03

Hehe pa to se zna, samo na jedan nacin mozes izgubit mjesto u ekipi Safeta Susica - pocet igrat :lol: :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 nov 2013, 11:23

Pa stvar je jednostavna, samo besic moze "izbiti" poziv rahimicu..ukoliko se safet ne spametuje i stavi ga na spisak, general je u brazilu..a i nije da je nelogicno, elvir je i u ovim godinama i sa ovim statusom u cska maestro za zahirovica, vrancica, sesara, hadzica itd..i to je to..to bi vi samo sa zahirovicem isli tamo ? :oops::lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 nov 2013, 02:15

nemam ja staprovjeravati Rahimica u dvije godine odigrao je jedno poluvrijeme za cska

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 18 nov 2013, 08:11

slazem se sa vama... ali rahimic treba ici u brazil ako nista kao neka podrska za nase igrace... besic-u treba poziv

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 nov 2013, 08:12

besic neka ide umjesto zahirovica, pape ako ne povede rahimica u brazil je nevidjena papcina
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 nov 2013, 09:57

LenBias je napisao/la:besic neka ide umjesto zahirovica, pape ako ne povede rahimica u brazil je nevidjena papcina
Ma ja , ako ne povede Rahimića , za kojeg su po vama Viera , Makelele i Yaya Toure male mace , ispašće papčina , a ako ubaci Bešića umjesto Zahirovića , biće legenda ... ?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 nov 2013, 09:59

bavarian_bk je napisao/la:
LenBias je napisao/la:besic neka ide umjesto zahirovica, pape ako ne povede rahimica u brazil je nevidjena papcina
Ma ja , ako ne povede Rahimića , za kojeg su po vama Viera , Makelele i Yaya Toure male mace , ispašće papčina , a ako ubaci Bešića umjesto Zahirovića , biće legenda ... ?
sve osim podvucenog apsolutno da, podvuceno niko, nikad i nigdje nije izjavio (osim tebe u tom postu)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 nov 2013, 10:03

LenBias je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
sve osim podvucenog apsolutno da, podvuceno niko, nikad i nigdje nije izjavio (osim tebe u tom postu)
Pa koliko lika dižete u nebesa , čovjek bi rek'o da je Rahimić jedan od navedenih gore , a ne da sjedi gotovo 3 godine na klupi CSKA , da se gotovo zgrbio , kad ga ljudi vide , prvo pomisle da je jedan od Papetovih pomoćnika a ne igrač , i to po vama glavni :)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.