Rahimic, koji u zadnjih 6 godina odigra 30 utakmica je trenutno bolji od vecine nasih zadnjih veznih, e to je za plakat jarane, a ne plakat zbog Rahimica. Protiv USA se pokazalo da je i sad bolji od Zahirovica, eto to je problem, nije problem Rahimic, svako zna da na njega mozemo racunati eventualno 15-ak minuta, da zatvorimo tekmu, problem je onaj DM koji treba biti u prvoj postavi, tog nemamo, to je trebao biti Zahirovic, al se ispostavilo da je Rahimic i dan danas bolji.bosnas_ je napisao/la: Daj molim te, budi realan covjece. Kdje ces bolan por
pa bolan gdje ces uporediti Susica kojeg je Osim vodio na SP kao 35-godisnjaka kad je on u to vrijeme igrao standardno za PSG,i u isti kostac stavljas 38-godisnjeg Rahimica koji je u zadnjih 6 sezona ukupno odigrao 13 utakmica!? totalno nerealno..ili Totija koji je kao sto ovaj gore rece zadnjih 20 godina glavni igrac Rome!? zaista suludo je trositi rijeci na ovu temu,pametnom dosta!
Elvir Rahimic
Re: Elvir Rahimic
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 13 nov 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
drag mi je,al jbg godine i klupa il tribina mu ne idu u prilog...
glupo je porediti igrače prema dobi . to je isto kao da porediš džeku i messija jer pobogu igraju istu poziciju na terenu . sušić i totti kao što ih ovdje spominju u toj dobi su igrali na visokom nivou , imali top fizičku spremu što je najbitnije , a baratali su loptom kao i u mladosti . rahimić je poslije 30-te u vječnom padu . mislim da je nerealno očekivati da on igra više od 45 minuta za reprezentaciju , a i sušić sam zna da on nije ozbiljan igrač , iz tog razloga ga i ne viđamo na terenu kada su ozbiljne utakmice u pitanju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Posto nemamo desnog beka, treba Brazzu vratiti iz mirovine. 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa vi od Elvira napraviste starca na stakama, a covjek je standardni clan trupe svoje ekipe u ligi prvaka, eto i neki dan protiv Citija je sjedio na klupi. Sto znaci da je fizicki spreman, jer je CSKA ozbiljan klub koji nebi nespremnog igraca stavio na klupu u tako vaznim utakmicama. Takav Rahimic, koji je jos uvijek profesionalni fudbaler, treba da bude u opcijama za prvenstvo... da ne pominjem njegovo iskustvo i sta znaci ekipi van terena. Kao sto je rekao Prandelli za Tottija, da sutra pocinje SP, Elvir bi po meni trebao biti tamo.bosnas_ je napisao/la: pa bolan gdje ces uporediti Susica kojeg je Osim vodio na SP kao 35-godisnjaka kad je on u to vrijeme igrao standardno za PSG,i u isti kostac stavljas 38-godisnjeg Rahimica koji je u zadnjih 6 sezona ukupno odigrao 13 utakmica!? totalno nerealno..ili Totija koji je kao sto ovaj gore rece zadnjih 20 godina glavni igrac Rome!? zaista suludo je trositi rijeci na ovu temu,pametnom dosta!
Pretpostavljam da se zadnje tri, četiri stranice ne bi ni ispisale da se Elvir našao na spisku za Ameriku. Tad se kod vas nikakva sumnja ne bi pojavila. On bi bio General, Gazda, Kralj, kao što će biti već za narednu prijateljsku, kad se Elvir opet nađe među izabranicima.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Svaka čast za komentar ! Ne osvrći se na provokacije i bezvezna švrljanja po forumu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne mogu nikako da svatim kako je ovaj postao velikom broju nasih navijaca naj drazi i najveci igrac svih vremena ove repke, (citajuci ovaj forum, dosta ljudi tako o njemu pise) da i pored totalnog neigranja u klubu 2.5 godine zasluzuje da ide sa ovom reprezentacijom u Brazil. Evo moje jedno miseljenje o takozvanom "Generalu".
Pod prvo njegov talent. On u svojim najboljim godinama, (iz kojih je vec izasao prije jedno 6-7 godina i u kojima nije uopste igrao za reprezentaciju, njemu je sad 37) on, po kvalitetu, nije bio pola igraca kao sto su recimo, Salihamidzic, Barbarez, Misimovic bili u svojim najboljim danima. Ne moj te me svatit krivo, ne kazem da nije bio dobar ali nije bio toliko dobar kao naprimjer ta 3 sto sam spomenuo. Njegov njaveci uspjeh je osvajanje ruske lige(2003, 2005, 2006) i UEFA Cup(danasnja liga evrope 2005). To me vodi u drug "point"
On u svojim najboljim godinama 2001-2006 uopste nije igrao za repku. Kad citas na ovom forum pomislio bi covjek da je on neka legenda koji ima preko 100 nastupa za BiH i radi toga zasluzuje da ide u Brazil, ali to je samo 40-tak nastupa jer on se prvi put odazvao u repku sa 31 godinu kad je izgubio mjesto u CSKA-u u kojem igra od 2001-e godine. Njegova minutaza u Ruskoj premijer ligi za CSKA ide ovako
2002 - 2610 min
2003 - 2389 min
2004 - 2340 min
2005 - 2700 min
2006 - 1710 min
2007 - 954 min
2008 - 252 min
2009 - 243 min
2010 - 327 min
2011-12 585 min
2012-14 44 min
Znaci, tek kad je poceo da pada i gubi mjesto u klubu Rahimic se prvi put pojavljuje u reprezentaciji kad je imao 31-u godinu. Nije bio to kad je bilo naj teze igrati za repku i kad je sve islo fino u klupskoj karijeri. Ljudi njega fale po forumu kao da je u svojim najboljim godinama gino za repku i skupio stotinak nastupa. Halo ba ljudi covjek je tek tu sa 31 godinu od kako karijera pada i gubi mjesto u klubu!
Kao zadnje njegov zasluzak za plasman u Brazil u ovim kvalifikacijama je minimalan. Odigrao je 80 minuta ulazkom sa klupe u dvije tekme, tako da je vrlo malo igrom u kvalifikacijama zasluzio poziv. Tako da sam ja misljenja da za njega nema mjesta na spisku u Brazilu.
Nemoj te me krivo svatit, ja protiv njega licno nemam nista, ali mi smeta ovo njegovo dizanje kao najvazniji ili jedam od najvaznijih reprezentativaca u historiji ove repke, posto, po meni on to nije.
Ako zaista voli repku i drzavu, i sam ce priznat da ne zasluzuje ni poziv ni SP. Rahimic je penzioner koji ne bi igrao ni za Albaniju, ali u Susica je sve moguce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo gledam maloprije Belgiju i Kolumbiju kad na golu Kolimbijaca Mondragon, čoek u cvijetu starosti sa 42 g.
Rahimić je za njega pjetlić.
Rahimić je za njega pjetlić.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izvini druze,ali ako Pape ima imalo ljudskosti i obraza,pozvace ga! I to ne samo njega,jos jedan covjek zasluzuje da ide,jer je jako mnogo dao nasem nacionalnom timu:Cartman je napisao/la:Ako zaista voli repku i drzavu, i sam ce priznat da ne zasluzuje ni poziv ni SP. Rahimic je penzioner koji ne bi igrao ni za Albaniju, ali u Susica je sve moguce.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zasluzio je i Barbarez, pa sta? Likovi koji nisu standardni niti odskacu u Kini ili koji dvije godine sjede na klupi u Rusiji nemaju sta trazit na SP-u.To jest ako zelimo nesto napravit, ako se idemo sramotit i na odmor, onda bujrum.Sabinho je napisao/la:Izvini druze,ali ako Pape ima imalo ljudskosti i obraza,pozvace ga! I to ne samo njega,jos jedan covjek zasluzuje da ide,jer je jako mnogo dao nasem nacionalnom timu:Cartman je napisao/la:Ako zaista voli repku i drzavu, i sam ce priznat da ne zasluzuje ni poziv ni SP. Rahimic je penzioner koji ne bi igrao ni za Albaniju, ali u Susica je sve moguce.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 nov 2013, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- velez_mostar
- Kontakt:
Procitah u dnevnim novinama da bi se Rahimic razocarao ako ne bi isao u Brazil, hahaha...kao malo dijete, "naljuticu se ako me ne povedete".
Pa, nasa reprezentacija ispada privatno vlasnistvo koje sluzi za ispunjavanje zelja, na kraju ce se pozvati neki nespremni igraci samo zato sto su bili tu prije.
Bitan je rezultat, i bitno je da igraju najbolji i najspremniji, a po meni Rahimic to nije.
Ne brini Elvire, lako ces se ti sa Susicem dogovorit'...on je sklon mjenjanju misljenja, i demantu samog sebe "nece biti pozvani oni koji ne igraju u svojim klubovima",...koja sprdacina!
Pa, nasa reprezentacija ispada privatno vlasnistvo koje sluzi za ispunjavanje zelja, na kraju ce se pozvati neki nespremni igraci samo zato sto su bili tu prije.
Bitan je rezultat, i bitno je da igraju najbolji i najspremniji, a po meni Rahimic to nije.
Ne brini Elvire, lako ces se ti sa Susicem dogovorit'...on je sklon mjenjanju misljenja, i demantu samog sebe "nece biti pozvani oni koji ne igraju u svojim klubovima",...koja sprdacina!
Rahimic jeste i mora biti presedan sto se tice pozivanja igraca koji ne igraju.
- velez_mostar
- Kontakt:
Najbitnije je da se neko ne naljutiSabinho je napisao/la:Rahimic jeste i mora biti presedan sto se tice pozivanja igraca koji ne igraju.

Ovako,od svih igraca koji trenutno ne igraju u svojim klubovima a nasi su najvise je dao ovoj reprezentaciji.Zatim,on u svom klubu ne igra od vremena kad je Pape dosao za selektora i citavo vrijeme je dobijao poziv,i ucestvovao u ovome svemu,te je na kraju odgodio oprostaj zbog Brazila,a 1000% je to ruadio u dogovoru sa selektorom i strucnim stabom. Takodje,i pored toga sto ne igra najiskusniji je i igrac u repci i najbolji DMF. O minutazi se moze raspravljati,ali o pozivuvelez_mostar je napisao/la:Zasto?Sabinho je napisao/la:Rahimic jeste i mora biti presedan sto se tice pozivanja igraca koji ne igraju.

- velez_mostar
- Kontakt:
Vidi, mi smo deficitarni jako na poziciji dmf-a, on ima iskustvo, i to je ono sto ide u prilog pozivanju Rahimica, ali u situaciji da se pojavi kvalitetnije rjesenje, i da se ovaj duri, to je neprihvatljivo.Sabinho je napisao/la:Ovako,od svih igraca koji trenutno ne igraju u svojim klubovima a nasi su najvise je dao ovoj reprezentaciji.Zatim,on u svom klubu ne igra od vremena kad je Pape dosao za selektora i citavo vrijeme je dobijao poziv,i ucestvovao u ovome svemu,te je na kraju odgodio oprostaj zbog Brazila,a 1000% je to ruadio u dogovoru sa selektorom i strucnim stabom. Takodje,i pored toga sto ne igra najiskusniji je i igrac u repci i najbolji DMF. O minutazi se moze raspravljati,ali o pozivuvelez_mostar je napisao/la:Zasto?Sabinho je napisao/la:Rahimic jeste i mora biti presedan sto se tice pozivanja igraca koji ne igraju.
Na kraju krajeva, ako on misli da vrijedi za Brazil, zasto u svom klubu nema minutazu?
- Goalgetter
- Kontakt:
Da imamo nekog boljeg na toj poziciji, i da Rahimaga uzima nepravedno njegovo mjesto, onda ne bi dolazilo u obzir, a za koliko nam je glavna opcija Zahirovic koji nije standardan ni u cvajti, Rahimaga ima mjesta u ovoj reprezentaciji.
-
- Kontakt:
Rahimic gotovo 5 godina nije igrao (kada se pogleda minutaza od 2008.)Realist je napisao/la:Svaka čast za komentar ! Ne osvrći se na provokacije i bezvezna švrljanja po forumu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne mogu nikako da svatim kako je ovaj postao velikom broju nasih navijaca naj drazi i najveci igrac svih vremena ove repke, (citajuci ovaj forum, dosta ljudi tako o njemu pise) da i pored totalnog neigranja u klubu 2.5 godine zasluzuje da ide sa ovom reprezentacijom u Brazil. Evo moje jedno miseljenje o takozvanom "Generalu".
Pod prvo njegov talent. On u svojim najboljim godinama, (iz kojih je vec izasao prije jedno 6-7 godina i u kojima nije uopste igrao za reprezentaciju, njemu je sad 37) on, po kvalitetu, nije bio pola igraca kao sto su recimo, Salihamidzic, Barbarez, Misimovic bili u svojim najboljim danima. Ne moj te me svatit krivo, ne kazem da nije bio dobar ali nije bio toliko dobar kao naprimjer ta 3 sto sam spomenuo. Njegov njaveci uspjeh je osvajanje ruske lige(2003, 2005, 2006) i UEFA Cup(danasnja liga evrope 2005). To me vodi u drug "point"
On u svojim najboljim godinama 2001-2006 uopste nije igrao za repku. Kad citas na ovom forum pomislio bi covjek da je on neka legenda koji ima preko 100 nastupa za BiH i radi toga zasluzuje da ide u Brazil, ali to je samo 40-tak nastupa jer on se prvi put odazvao u repku sa 31 godinu kad je izgubio mjesto u CSKA-u u kojem igra od 2001-e godine. Njegova minutaza u Ruskoj premijer ligi za CSKA ide ovako
2002 - 2610 min
2003 - 2389 min
2004 - 2340 min
2005 - 2700 min
2006 - 1710 min
2007 - 954 min
2008 - 252 min
2009 - 243 min
2010 - 327 min
2011-12 585 min
2012-14 44 min
Znaci, tek kad je poceo da pada i gubi mjesto u klubu Rahimic se prvi put pojavljuje u reprezentaciji kad je imao 31-u godinu. Nije bio to kad je bilo naj teze igrati za repku i kad je sve islo fino u klupskoj karijeri. Ljudi njega fale po forumu kao da je u svojim najboljim godinama gino za repku i skupio stotinak nastupa. Halo ba ljudi covjek je tek tu sa 31 godinu od kako karijera pada i gubi mjesto u klubu!
Kao zadnje njegov zasluzak za plasman u Brazil u ovim kvalifikacijama je minimalan. Odigrao je 80 minuta ulazkom sa klupe u dvije tekme, tako da je vrlo malo igrom u kvalifikacijama zasluzio poziv. Tako da sam ja misljenja da za njega nema mjesta na spisku u Brazilu.
Nemoj te me krivo svatit, ja protiv njega licno nemam nista, ali mi smeta ovo njegovo dizanje kao najvazniji ili jedam od najvaznijih reprezentativaca u historiji ove repke, posto, po meni on to nije.
Razumijem da neko ko ima 37 godina ne igra u timu koji je uzastopni sampion seste najjace evropske lige,da su mu konkurencija igraci koji kostaju po 10 ili 12m eura,ali ne razumijem da jedan igrac od 23 godine sjedi na klupi u ekipi koja se nalazi u sredini tabele a i jako je blizu dnu i to u drugoj ligi,a konkurencija su mu igraci kojima je na vrhuncu karijere cijena 500 000 ili 600 000eura. Ko je ovdje lud?
Izbacis obojicu,a posto alternative pa skoro i da nemas,stavis Medunjanina kao def veznog koji usput u zadnjih par tekmi faula nije napravio.I svi pametni.Sabinho je napisao/la:Razumijem da neko ko ima 37 godina ne igra u timu koji je uzastopni sampion seste najjace evropske lige,da su mu konkurencija igraci koji kostaju po 10 ili 12m eura,ali ne razumijem da jedan igrac od 23 godine sjedi na klupi u ekipi koja se nalazi u sredini tabele a i jako je blizu dnu i to u drugoj ligi,a konkurencija su mu igraci kojima je na vrhuncu karijere cijena 500 000 ili 600 000eura. Ko je ovdje lud?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.