Safet Sušić - Pape

HazardEden
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la HazardEden » 14 nov 2013, 14:25

Ova mu je na mjestu, dosta ima zasluga Ciro za sadasnju repku, on je ovo sve zapoceo a Pape dovrsio ;)

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 14 nov 2013, 15:21

HazardEden je napisao/la:Ova mu je na mjestu, dosta ima zasluga Ciro za sadasnju repku, on je ovo sve zapoceo a Pape dovrsio ;)

Ima vala onda i Muzurovic i Sliskovic :) :) :) ZEZA

Kao sto je Spahic u svojoj izjavi i rekao, Ciro ih je izvuko iz pepela a Pape digu na jedan nivo vise.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 nov 2013, 15:29

MaksuzBaksuz je napisao/la:
HazardEden je napisao/la:Ova mu je na mjestu, dosta ima zasluga Ciro za sadasnju repku, on je ovo sve zapoceo a Pape dovrsio ;)

Ima vala onda i Muzurovic i Sliskovic :) :) :) ZEZA

Kao sto je Spahic u svojoj izjavi i rekao, Ciro ih je izvuko iz pepela a Pape digu na jedan nivo vise.
Pa, nije ti to nikakva zeza. Svi ljudi koji su od rođenja našeg nogometnog saveza do danas djelovali da budemo svakim danom bolji (na stranu oni koji su radili suprotno), su zaslužni za ovaj odlazak u svijet. Od Slavice koja nastoji voditi pressice, preko vozača, Bake, Papeta, igrača, do Osima i njegovih iskrenih riječi. Tako da svakako ide i hvala Dajdži i Baki.

Ali, za trenutnu situaciju, za ove kvalifikacije, za mir i skromnost, ljepotu trenutne igre, manjak euforije, najzaslužniji je Safet i to je to.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 nov 2013, 15:30

Jok. Sve zasluge pripadaju jednom i jedinom, neponovljivom Safetu Sušiću Papetu. Pape je prvo morao dosta vremena provesti čisteći njegov prljavi veš. Kada god bi izgubili, tj. jednom u kvalifikacijama ili remizirali, tj. jednom, svi bi napadali Papeta i nikog drugog. Niko nije krivio Ćiru za poraze, zato ni zasluge ne pripadaju Ćiri. Šampanjac u Brazilu pije samo Pape, kao i krv svojim protivnicima.
Ćiro je imao dobru priču, psovke, bio je zabava za masu ali bez rezultata. Pape je, sa druge strane, recept za dobar život.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2013, 22:37

Virtu4l je napisao/la:Nije on baš tako plitak kako ti misliš.
Na koga mislis?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2013, 22:59

gringobih je napisao/la:Emir Spahić: Ćiro nas je digao s dna, a Pape donio mir i samopouzdanje :lol: :lol:
Napokon jedna izjava Spahića sa kojom se slažem u potpunosti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 23:37

"Elvir već dugo ne igra u svom klubu i to je razlog što nije pozvan. Odlučio sam u Sent Luis povesti fudbalere koji uglavnom igraju u svojim klubovima. " Dragi Bog da sacuva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2013, 23:42

Sabinho je napisao/la:"Elvir već dugo ne igra u svom klubu i to je razlog što nije pozvan. Odlučio sam u Sent Luis povesti fudbalere koji uglavnom igraju u svojim klubovima. " Dragi Bog da sacuva.
''Dugo ne igra-uglavnom igraju''.Ne treba ti Lazo Goluza i Kviskoteka da odnonetnes,ili mozda treba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2013, 23:44

Otkad je to Rahimic izgubio mjesto? Inace je uvijek bio standardan kad je bio na spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 23:45

harishp je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:"Elvir već dugo ne igra u svom klubu i to je razlog što nije pozvan. Odlučio sam u Sent Luis povesti fudbalere koji uglavnom igraju u svojim klubovima. " Dragi Bog da sacuva.
''Dugo-uglavnom''.Ne treba ti Lazo Goluza i Kviskoteka da odnonetnes,ili mozda treba.
Kad si gladan nisi svoj ;)

@Cartman, sve ok ali covjek ne igra u CSKA otkako je Pape na funkciji i citavo vrijeme je pozivan,i sad je ovaj dosao do tog zakljucka.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2013, 23:46

Sabinho je napisao/la:
harishp je napisao/la:
''Dugo-uglavnom''.Ne treba ti Lazo Goluza i Kviskoteka da odnonetnes,ili mozda treba.
Kad si gladan nisi svoj ;)

@Cartman, sve ok ali covjek ne igra u CSKA otkako je Pape na funkciji i citavo vrijeme je pozivan,i sad je ovaj dosao do tog zakljucka.
Ma znam, zato i kazem. Svaka izjava Susica je za glavobolje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 23:47

Pa bolje mu je da nista ne prica ili da ima prevodioca kao u Latviji,pa da ispadne na kraju da je nebitno sta je htio reci.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2013, 23:50

Sabinho je napisao/la:Pa bolje mu je da nista ne prica ili da ima prevodioca kao u Latviji,pa da ispadne na kraju da je nebitno sta je htio reci.
Rezultati su ti koji pricaju,dokle vise ta preseravanja.
Mozda ti pase yebavanje majke protivnicima u tim pricama,pa na kraju ispade obrnuto
P.S idi rucaj.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 23:53

harishp je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pa bolje mu je da nista ne prica ili da ima prevodioca kao u Latviji,pa da ispadne na kraju da je nebitno sta je htio reci.
Rezultati su ti koji pricaju,dokle vise ta preservanja.
Mozda ti pase yebavanje majke protivnicima u tim pricama,pa na kraju ispade obrnuto
Ne govorim nista o rezultatima,svaka mu cast i jedva cekam utakmice natjecateljskog karaktera sa velikim reprezentacijama,nego o tome da covjek ponekad nije jasan u najmanju ruku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2013, 00:18

Sabinho je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Rezultati su ti koji pricaju,dokle vise ta preservanja.
Ne govorim nista o rezultatima,svaka mu cast i jedva cekam utakmice natjecateljskog karaktera sa velikim reprezentacijama,nego o tome da covjek ponekad nije jasan u najmanju ruku.
U cemu u tome da Rahimic nije dugo igrao(jedino ako ne racunas ono poluvrijeme nakon dvije godine)
Zbog toga uostalom nije ni Stevanovic pozvan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 nov 2013, 01:05

Al zato se Zahirovic naigro, ne moze da stoji na nogama kolko je umoran od igranja ovaj mjesec.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2013, 01:06

Mozambik je napisao/la:Al zato se Zahirovic naigro, ne moze da stoji na nogama kolko je umoran od igranja ovaj mjesec.
Hahahhahahahhahahahhahahahha kakav si kralj sviju mi :P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2013, 01:10

Mozambik je napisao/la:Al zato se Zahirovic naigro, ne moze da stoji na nogama kolko je umoran od igranja ovaj mjesec.
Mjesec- godina,razlika nebitna.
Igrat ce Zahirovic ne brini,ti ga i zazivas. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 nov 2013, 01:18

Sabinho je napisao/la:
Hahahhahahahhahahahhahahahha kakav si kralj sviju mi :P
Al znas sta je nevjerovatno, Rahimic 3 godine sjedi na klupi, nikad nije usao i redovno je dobijao poziv. Prije dvije sedmice prvi put usao nakon 3 godine, odigrao poluvrijeme, i onda nakon toga nije dobio poziv. :lol:

Nevjerovatan je nas Pape :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2013, 01:20

Nek ubaci Dilavera :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.