FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NE MOGU DA VJERUJEM " ALMEDIN HOTA" se spominje kao pojačanje, pa koliko je njemu uopšte godina
34ditalix je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM " ALMEDIN HOTA" se spominje kao pojačanje, pa koliko je njemu uopšte godina
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- jalehordas
- Kontakt:
jeli ima istina za ovog lika iz Ruande ili je to opet neka lovacka pricazorz je napisao/la:Ma taj iz Ruande je dobar pravohorde zla 87 je napisao/la:sjedio sam sa jednim likom(nije suplja)koji je dobar sa sumanom i kaze da ce 95% potpisati ugovor sa vuletom da dolazi nekakav igrac iz 3 hnl(kaze da je dobar pravo) i nekaka lik iz ruande inace najbolji strijelac njihovog prvenstva a ima samo 23 godine a sad sta ce biti od toga vidjecemo
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Ma kakav crni iz Ruande, ne mislim da je to ozbiljno, mada ne bi se bunio ako bi dosao na probujalehordas je napisao/la:jeli ima istina za ovog lika iz Ruande ili je to opet neka lovacka pricazorz je napisao/la:Ma taj iz Ruande je dobar pravohorde zla 87 je napisao/la:sjedio sam sa jednim likom(nije suplja)koji je dobar sa sumanom i kaze da ce 95% potpisati ugovor sa vuletom da dolazi nekakav igrac iz 3 hnl(kaze da je dobar pravo) i nekaka lik iz ruande inace najbolji strijelac njihovog prvenstva a ima samo 23 godine a sad sta ce biti od toga vidjecemo
Al vidim ovi na duplom sportu pominju Nikolu Šafarića, taj bi nam lego ko budali šamar
A i Hota bi nam dobro lego na klupi, da udje ponekad 10-15 minuta (svakako ne moze vise) i zabije pokoji pobjednicki go
- jalehordas
- Kontakt:
dobar ovaj safaric ima 29g cak ima i 3 nastupa za hrvatsku selekciju tu u vezi malo da rastereti ihrijarevica
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Ne da ga rastereti, vec da mu uzme mjesto u prvih 11 a da pape njemu bude zamjena, i da postane drugi najbolji igrac ekipe. Mada nesto sam sumnjicav glede njegovog dolaskajalehordas je napisao/la:
dobar ovaj safaric ima 29g cak ima i 3 nastupa za hrvatsku selekciju tu u vezi malo da rastereti ihrijarevica
ma nije to lovavcka....jalehordas je napisao/la:jeli ima istina za ovog lika iz Ruande ili je to opet neka lovacka pricazorz je napisao/la:Ma taj iz Ruande je dobar pravohorde zla 87 je napisao/la:sjedio sam sa jednim likom(nije suplja)koji je dobar sa sumanom i kaze da ce 95% potpisati ugovor sa vuletom da dolazi nekakav igrac iz 3 hnl(kaze da je dobar pravo) i nekaka lik iz ruande inace najbolji strijelac njihovog prvenstva a ima samo 23 godine a sad sta ce biti od toga vidjecemo

To je tolika patka da se nemoze ni sacmarom skinut.
Ako mene pitaju ja nipošto nebih dao škoru,džakmića,muminovića,torlaka a od ostalih može otići jedan dva ili tri igrača maksimalno i to mogu otići ako će se dovesti adekvatne zamjene.
Npr. otišao je janjoš i ako još ode Ale i hadžija mislim da bismo to dovođenjem vuleta i majstora hote nadoknadili a još ako bi došao ovaj nikola to je gratis.
Kaže mi hadžija nude mu mjesečnu platu u azrebejdžanu preko 10 000 dolara ali bi volio ostat do kraja godine pa onda otići i kaže mi da će se pojviti na pripremama.
Da nam hoce doci Vule i ovaj Safaric bilo bi odlicno, al' dok ih ne vidim u bordo dresu ja nista ne vjerujem.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ja sam zgrozen nakon mogucnosti da hota dodje.Pa ljudi nije golman pa da po stare dane moze pomoci klubu,on je vezni igrac odnosno tip igraca koji po pravilu treba i mora najvise da trci u ekipi.Ma nek sve ide u PM.ditalix je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM " ALMEDIN HOTA" se spominje kao pojačanje, pa koliko je njemu uopšte godina
I Zeka je bio star pa je bio najbolji, samo steta ce biti ako nam Hadzija ode jer je bio medju 3-4 nasa najbolja igraca u prvom dijelu sezone.alibi je napisao/la:Ja sam zgrozen nakon mogucnosti da hota dodje.Pa ljudi nije golman pa da po stare dane moze pomoci klubu,on je vezni igrac odnosno tip igraca koji po pravilu treba i mora najvise da trci u ekipi.Ma nek sve ide u PM.ditalix je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM " ALMEDIN HOTA" se spominje kao pojačanje, pa koliko je njemu uopšte godina
Nema to apsolutno nikakve veze,u nasoj ligi se i onako ne trci tako da nece biti problem sto nece moci da pretrci 10 kilometara lupam,Zeka sad da se skine on bi bio najbolje igrac lige 100% ...tako da bi i Hota dobro dosao ako je bar u pola dobar ko sto je nekad bioalibi je napisao/la:Ja sam zgrozen nakon mogucnosti da hota dodje.Pa ljudi nije golman pa da po stare dane moze pomoci klubu,on je vezni igrac odnosno tip igraca koji po pravilu treba i mora najvise da trci u ekipi.Ma nek sve ide u PM.ditalix je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM " ALMEDIN HOTA" se spominje kao pojačanje, pa koliko je njemu uopšte godina
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TheManiacs
- Kontakt:
Eh j.ebiga miky kapa dole zeki ali stvarno previse ..miky_hz je napisao/la:Nema to apsolutno nikakve veze,u nasoj ligi se i onako ne trci tako da nece biti problem sto nece moci da pretrci 10 kilometara lupam,Zeka sad da se skine on bi bio najbolje igrac lige 100% ...tako da bi i Hota dobro dosao ako je bar u pola dobar ko sto je nekad bioalibi je napisao/la:Ja sam zgrozen nakon mogucnosti da hota dodje.Pa ljudi nije golman pa da po stare dane moze pomoci klubu,on je vezni igrac odnosno tip igraca koji po pravilu treba i mora najvise da trci u ekipi.Ma nek sve ide u PM.ditalix je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM " ALMEDIN HOTA" se spominje kao pojačanje, pa koliko je njemu uopšte godina
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Pa reci da nebi,pa i zadnju godinu kad je igrao jedva se kretao imao stomak metar ispred sebe pa je opet najbolji bio...ko kaze da nije laze...kad neko zna igrat zna godine nisu bitne bar ne kod nas,jel nema potrebe za neku trku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Al zeka je trcao 1.5 km po utakmici.Jedan je zeka,on i nije trebao da trci jer je bio u vrhu napada,ali hota koji je klasicni veznjak pa jos po stare dane.Bojim se da ce masu puta ispadati,odnosno siguran sam da ce ispadati ali jbg uprava nasa zna "najbolje".dado83 je napisao/la:I Zeka je bio star pa je bio najbolji, samo steta ce biti ako nam Hadzija ode jer je bio medju 3-4 nasa najbolja igraca u prvom dijelu sezone.alibi je napisao/la:Ja sam zgrozen nakon mogucnosti da hota dodje.Pa ljudi nije golman pa da po stare dane moze pomoci klubu,on je vezni igrac odnosno tip igraca koji po pravilu treba i mora najvise da trci u ekipi.Ma nek sve ide u PM.ditalix je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM " ALMEDIN HOTA" se spominje kao pojačanje, pa koliko je njemu uopšte godina
- jalehordas
- Kontakt:
evo ovaj igrac olimpika raskino ugovor.kaze Armin Lulic da ima neku konkretnu ponudu nekog bh tima pa sta vi mislite jeli moguce da je nasa uprava zainteresovana za njega
Volio bih jedino da Hadzija ode, fakat je zasluzio da nesto konkretno zaradi.
A kada bi doveli ova 2-3 igraca , odlazak Hadzije se nebih puno primjetio
Naravno uz ostanak ove mislim petorice
A kada bi doveli ova 2-3 igraca , odlazak Hadzije se nebih puno primjetio

"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
- jalehordas
- Kontakt:
ma neka nama hadjie volim ja njega vise od svihZike_HzSa je napisao/la:Volio bih jedino da Hadzija ode, fakat je zasluzio da nesto konkretno zaradi.
A kada bi doveli ova 2-3 igraca , odlazak Hadzije se nebih puno primjetio![]()
Husso97 je napisao/la:
BRISI OVU SLIKU !
jalehordas je napisao/la:ma neka nama hadjie volim ja njega vise od svihZike_HzSa je napisao/la:Volio bih jedino da Hadzija ode, fakat je zasluzio da nesto konkretno zaradi.
A kada bi doveli ova 2-3 igraca , odlazak Hadzije se nebih puno primjetio![]()
Al` mislim da mu je ovo posljednja sansa da nesto nekad zaradi !
Sretno mu bilo gdje god da ode , jer je on to zasluzio !
Samo se sjeti golova u Evropi , sve ce ti bit` jasno

Golova koji si puno znacili F.K.Sarajevu i golovi koji su mozda i donjeli para u upravu i malo popravili
finansisko stanje u klubu , sto je i rekao jednom prilikom mislim Hadzic