Trazili ste gledajte ili na bosanskom prevodu ''zaiskaliste evo vam ga''neko_iz_mase je napisao/la:Ja. I ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Trazili ste gledajte ili na bosanskom prevodu ''zaiskaliste evo vam ga''neko_iz_mase je napisao/la:Ja. I ?
tako nekako.harishp je napisao/la:Trazili ste gledajte ili na bosanskom prevodu ''zaiskaliste evo vam ga''neko_iz_mase je napisao/la:Ja. I ?
da drug moj...razlika je neke dvije godine...mozda nijr ni toliko...al Begovic moze igrati na vrhunskom nivou do neke 36-39 godine zivota, dok Dzeko do neke 32 i slijedi mu klupa, ako i do tad bude vodja svog tima...ovo mislim na jace timove, poput Manchesteraa i Chelsea...ja nisam reko da je Begovic sad bolji igrac, ni pomislio na to nisam, vec sam reko da ce Begovic dostici veci, odnosno kvalitetniji nivo igre u svojoj karijeri, nebito bilo to za dvije, tri, pet, deset ili petnaest godina...harishp je napisao/la:Razlika izmedju godina nije cestito ni godina tako talenti i ti folovi.......jedan vrijedi 40 miliona drugi 400,000.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa majstore Begovic je veci talenat nego Dzeko...harishp je napisao/la:Kakva je galama![]()
Porediti Dzeku sa Begovicem nigdje veze
samo Begovic treba da izraste u golmana svjetske klase, dok Dzeki je po meni vrhunac dobar napadac...kojih ima vrlo malo...
To nije deset puta vec sto puta razlika.
Te cijene su postavljene po svim transferima,pogotovo Dzekin prema sluzbenom od Wolfsburga tako da je svakome jasno da je uopste smijesno i porediti.
I Ibisevic je jadnik bio naj-ebo u Hoffy na pocetku.Pauk je napisao/la:Nema potrebe jer sigurno i sa roditeljima prica engleski i njegova cura je iz Engleske i imaju malu kcerku Taylor, tako da...a u reprezentaciji moze naci prevodioca kod Ibisevica
ili PjanicaPauk je napisao/la:Nema potrebe jer sigurno i sa roditeljima prica engleski i njegova cura je iz Engleske i imaju malu kcerku Taylor, tako da...a u reprezentaciji moze naci prevodioca kod Ibisevica
Izvor ???Pauk je napisao/la:Evo Begovic izjavio da nije nikad cuo za Susica dok nije on imenovan za novog selektora pa je onda Asmir pitao svog oca o Susicu i on je rekao da je Susic bio veliki fudbaler.
To Begane
dnevni avazAdinjo je napisao/la:Izvor ???Pauk je napisao/la:Evo Begovic izjavio da nije nikad cuo za Susica dok nije on imenovan za novog selektora pa je onda Asmir pitao svog oca o Susicu i on je rekao da je Susic bio veliki fudbaler.
To Begane
Hvala.Pauk je napisao/la:dnevni avazAdinjo je napisao/la:Izvor ???Pauk je napisao/la:Evo Begovic izjavio da nije nikad cuo za Susica dok nije on imenovan za novog selektora pa je onda Asmir pitao svog oca o Susicu i on je rekao da je Susic bio veliki fudbaler.
To Begane
Palac gore. Miske se najbolje snalazi, i izgleda nekako najinteligentniji.Cartman je napisao/la:Begovic ne prica nista gore od Dzeke. U njega je svaka druga "ovaj, onaj, dakle". Misimovic najbolje prica od svih igraca iako je rodjen u Minhenu. A cini mi se i kao najpametniji.
Nadarevic se u Bosni rodio,i dobro prica,jedino ga naglasak jeb.e,mozda si ga pomjes'o s nekimZELJO DO GROBA je napisao/la:pjanic i nadarevic nemogu dvije recenice posteno sastaviti...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.