MisteryGunnerS je napisao/la:Negdje sam proćitao, moguće i na ovom portalu, da je Ribery opet povrijeđen ?! Sve više vjerujem da je ovo šuplja i da momak samo hoče da ide iz Bayerna

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
MisteryGunnerS je napisao/la:Negdje sam proćitao, moguće i na ovom portalu, da je Ribery opet povrijeđen ?! Sve više vjerujem da je ovo šuplja i da momak samo hoče da ide iz Bayerna
Stara vijest, izašla 04.01.2010 godine...to je jarane jučermoustapha je napisao/la:Pisalo se i na ovoj temi da je povrijedjen i to je vec stara vijest. Ribery se danas ponovo vratio treninzima.
Ballack star ,Joe Cole star,aurelio trahana,maxi nece namatax je napisao/la:bavarci ima jakoi nteresantnih slobonih igraca za sljedecu godinu
ballack joe cole aurelio maxi
Ma nema teorije da Joe ode u Bayern.On ce ionako najvrjerovatnije produziti ugovor sa ChelseamGunnerS je napisao/la:Joe Cole ima 28 godina mislim, pa i nije toliko star...
Joe Cole bi bio prejako pojacanje. Inace odlican igrac. Takodjer ja bih zelio i Maxija, naravno ako mislis na onog iz Atletica. Aurelio, e njega bas i ne bih, ali ako dodje besplatno moze nekako proci.tax je napisao/la:bavarci ima jakoi nteresantnih slobonih igraca za sljedecu godinu
ballack joe cole aurelio maxi
Ma nek ide ,bolje da ode ,negoi da povrijeđen zaraduje platuGunnerS je napisao/la:Ribery ode, jarane koliko god ti to nećeš da shvatiš tako je![]()
Nemoj lagati,to nije istina-neeeeeeeGunnerS je napisao/la:Ribery ode, jarane koliko god ti to nećeš da shvatiš tako je![]()
Gero hajde daj neke slikice, ako nije bad!!!!geronimo je napisao/la:Necemo tax ni jednog od tih, mi upravo vrsimo cistku...znaci, samo "prava" imena dolaze u obzir.![]()
Nista ozbiljno oko Ribery-eve povrede, valjda su mu probusili oba nokta, da mu odtece krv iz otecenog prsta.![]()
Bol se malo smirila, danas se vratio treninzima, doduse ne u kopackama.
Robben istice kako jos nije pokazao pravo lice u Bayernu, sto zbog losih priprema u Realu, sto zbog povrede koja je uslijedila na prvom mecu protiv Juvea. Raduje se proljetnom dijelu sezone. Upravo gledam neke slike iz Dubai-a, izabrao je fluorescentno zelene kopacke, nesto slicno kao nekadasnji Borussijini dresovi.
Trenutno korisnika/ca: Huske, JayCatwright i 14 gostiju.