FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 05 jan 2010, 17:48

Daj ba cuj 800000 milja za Bekrica, ako 200000 uzmemo mozemo se lupat nogom u guz*cu :?
Volim te Zeljo!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 jan 2010, 17:59

Ako možemo šta da uzmemo za Bekrića, neka brate **** lagano u skokovima. Lik je igrao sa voljnim momentom -2; Niđe veze. Odigrao je derbi i utakmice poslije derbija dobro, što će reći da je kalkulisao i čuvao noge. Šta će nam takav igrač u drugom dijelu prvenstva. Realno nam ne treba. Također imamo zamjenu za njega, može ga mijenjati Selimovič, Čolić koji je zapravo veznjak, Šimić također, Serdarević ako se malo uhaviza. Također otvara se mjesto u timu za Višću, imamo Stanića. Svraka nije loš :mrgreen: Ćulum. Većina navedenih(dobro, nisu baš svi :roll: ) su bolji tehničari od Bekrića koji ne zna uštopati lopte. Nije loš igrač da hoće kao što neće. Takvi nam ne trebaju. Amar je na kraju pustio Cocu što će reći da je "došao pameti" i ne inati se više kao što je radio sa Hasagićem od kojeg na kraju nismo uzeli ni feninga. Na kraju smo morali isplatiti meni se čini 80.000 KM. Hoće da ide, neka ide brate, sretno. Ima mahanje od mene. Pa-pa, da ne lanem nešto.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 05 jan 2010, 18:11

Jeste svjesni vi koliko ste smiješni kad pričate o bilo kakvom novcu i kojekakvim ciframa kad je naš klub i liga općenito u pitanju...? Ima stvarno puno pametnijih tema za diskusiju...Još onaj gore pravi nakve finansijske konstrukcije...Da nije smiješno, bilo bi žalosno...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 jan 2010, 18:24

edotm87 je napisao/la:
tax je napisao/la:finansijska konstrukcia
bekric +800 000 eura(minimum)
grad +100 000 eura
opstina +25000 eura
coca +75000 eura
fifa +125000eura
ukupno 1.125 000 ura

rashodi
pojacanja 100 000 eura
dialiba 150000 eura
tribina 700 000 ura
ukupno 950000 eura

u plusu 175 000 eura
a plate igracima sto trenutno igraju... :roll: da gladuju???

treba prodati bekrica, sad dosta vrijedi, a i nema vise motiva da igra, vidjelo se ovu polusezonu... nesto kao mandzukic iz dinama... ;)

a ovaj sto hoce da dodje na probu, ne vjerujem da ce amar odbiti i jednog igraca prije nego sto ga vidi kakav je, treba probati nikad se nezna... ;) nema veze sto je iz nizeligasa, dolazili su nama igraci iz schalkea i man utd, pa smo vidjeli kako igraju... :D
Plate redovne. ;)A sto je najgore svi ljudi koji navijaju za Zelju imaju pogresnu sliku u klubu ne cvijetaju ruze kao sto vi zamisljate.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 jan 2010, 18:33

pa ovo je strasno cuj bekric nije dobar najbolji nas igrac ubjedljivo mlad borben brz i da vrijedi 80
a ova finansijska konstrukacija je samo za trenutno stane tj nisam racuno karte i plate
i ona je jak orealna
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 05 jan 2010, 18:36

tax je napisao/la:pa ovo je strasno cuj bekric nije dobar najbolji nas igrac ubjedljivo mlad borben brz i da vrijedi 80
a ova finansijska konstrukacija je samo za trenutno stane tj nisam racuno karte i plate
i ona je jak orealna
To svakako :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 jan 2010, 18:38

tax je napisao/la:pa ovo je strasno cuj bekric nije dobar najbolji nas igrac ubjedljivo mlad borben brz i da vrijedi 80
i ona je jak orealna
Realna? :roll: Nikad mi necemo biti u plusu sve dok se ne rijesi porez i dug prema drzavi.I kako biti u plusu ?Dzelo veli da je prihod od karata veoma tanak i da se od tih para nemogu pokriti struja od ref. i ostali detalji koji dodju uz organizaciju tekme ..

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 jan 2010, 18:41

nime_tm87 je napisao/la:
i ona je jak orealna
Realna? :roll: Nikad mi necemo biti u plusu sve dok se ne rijesi porez i dug prema drzavi.I kako biti u plusu ?Dzelo kaze da je prihod od karata veoma tanak i da se od tih para nemogu pokriti struja od ref. i ostali detalji koji dodju uz organizaciju tekme ..
cista laz
struja po tekmi 300 KM plus organizacija maximala 10 000
a karte prosjek 5000 *7km=35000KM
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 jan 2010, 18:47

tax je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
i ona je jak orealna
Realna? :roll: Nikad mi necemo biti u plusu sve dok se ne rijesi porez i dug prema drzavi.I kako biti u plusu ?Dzelo kaze da je prihod od karata veoma tanak i da se od tih para nemogu pokriti struja od ref. i ostali detalji koji dodju uz organizaciju tekme ..
cista laz
Hajd' nek' bude, al' tvoja cifra u "plusu" i tvoja cijela finasijska kontrukcija je mizerna .. :|

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 05 jan 2010, 18:48

nime_tm87 je napisao/la:
i ona je jak orealna
Realna? :roll: Nikad mi necemo biti u plusu sve dok se ne rijesi porez i dug prema drzavi.I kako biti u plusu ?Dzelo veli da je prihod od karata veoma tanak i da se od tih para nemogu pokriti struja od ref. i ostali detalji koji dodju uz organizaciju tekme ..
nabroj 5 europskih klubova koji nemaju dugove... :roll:
BRAVE HEART 1979-2005

ultracimanija
Kontakt:

Post Postao/la ultracimanija » 05 jan 2010, 19:50

tax je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
i ona je jak orealna
cista laz
Uzmi u obzir godisnje karte ;)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 jan 2010, 20:02

Ostavimo se tih finansija, nije to nas posao vec uprave. Nas zadatak je da bodrimo Želju i dajemo moralnu podrsku.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jan 2010, 20:03

Mogu mislit' kako dekan Ekonomskog fakulteta citajuci ovo trlja dlanovima...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 05 jan 2010, 20:17

bistrikboy je napisao/la:Mogu mislit' kako dekan Ekonomskog fakulteta citajuci ovo trlja dlanovima...

Dekan ekonomskog fakulteta je pravnik :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 jan 2010, 20:18

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ako Bekric ode,onda bi trebao da ode pod uslovima da vec uprava ima rjesenje da nadomjesti tu poziciju i to kvalitetno,sumnjam da bi se samo tako kockali sa evropskim obecanjima,a da prodaju nekog igraca bez nadoknade drugog,najmanje iste kvalitete...problem je samo sto bi taj drugi igrac koji bi dosao bio neuigran sa ostatkom ekipe...nasa ekipa bez ijednog pojacanja bi svakako trebala biti za jedan solidan postotak bolja u odnosu na proslu polusezonu,jer bi prvi put odradili zajednicke pripreme u cjelini i igraci se vec malo bolje poznaju na terenu...odlaskom Bekrica a dolaskom nekog novog igraca na to mjesto,bez obzira na kvalitet tog novajlije,bili bi u situaciji da se ponovo moraju uigravati linije...a to je veoma vazna pozicija u timu,nadam se da imaju neko dobro rjesenje u steku ukoliko Bekric ode,a ne da po njegovom odlasku tek pocnu traziti
Pa prosli put ga je Amar zaustavio da ne ide, e sad covjeka mozes voliti ili ne ali ostao je za razliku od nase djece koja nam guzicom zatvaraju vrata tipa Coca i to treba cjeniti.Nije iskljuceno da ga nagovori da opet ostane kao bice mu na kraju sezone veca cijena ako se plasiramo u evropu mada kao sad su ponude konkretnije nego ikad...
Stvarno je Bekrić divan! Ostao je, a mogao je fino godinu i po presjediti na klupi i otići kao slobodan igrač. Sad me stid kad skontam da sam govorio protiv njega. Neka nastavi šetati po terenu, za mene je legenda, jer je pokazao ogromnu ljubav prema ŽELJI svojim ostankom. Divan! A ova naša djeca iz svog džepa daju klubu 100.000 KM, sram da ih bude!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 05 jan 2010, 20:20

hahah i ova konstrukcija bi trebala biti tacna ?? ? ispade da cemo prodajom bekrica koji realno igra toplo hladno dobit tolike pare , pa necemo dobit ni trecinu od toga :? i ne trebamo se mi brinut za finansije , mi na jug i lagano :D:D

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 05 jan 2010, 20:21

Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ako Bekric ode,onda bi trebao da ode pod uslovima da vec uprava ima rjesenje da nadomjesti tu poziciju i to kvalitetno,sumnjam da bi se samo tako kockali sa evropskim obecanjima,a da prodaju nekog igraca bez nadoknade drugog,najmanje iste kvalitete...problem je samo sto bi taj drugi igrac koji bi dosao bio neuigran sa ostatkom ekipe...nasa ekipa bez ijednog pojacanja bi svakako trebala biti za jedan solidan postotak bolja u odnosu na proslu polusezonu,jer bi prvi put odradili zajednicke pripreme u cjelini i igraci se vec malo bolje poznaju na terenu...odlaskom Bekrica a dolaskom nekog novog igraca na to mjesto,bez obzira na kvalitet tog novajlije,bili bi u situaciji da se ponovo moraju uigravati linije...a to je veoma vazna pozicija u timu,nadam se da imaju neko dobro rjesenje u steku ukoliko Bekric ode,a ne da po njegovom odlasku tek pocnu traziti
Pa prosli put ga je Amar zaustavio da ne ide, e sad covjeka mozes voliti ili ne ali ostao je za razliku od nase djece koja nam guzicom zatvaraju vrata tipa Coca i to treba cjeniti.Nije iskljuceno da ga nagovori da opet ostane kao bice mu na kraju sezone veca cijena ako se plasiramo u evropu mada kao sad su ponude konkretnije nego ikad...
Stvarno je Bekrić divan! Ostao je, a mogao je fino godinu i po presjediti na klupi i otići kao slobodan igrač. Sad me stid kad skontam da sam govorio protiv njega. Neka nastavi šetati po terenu, za mene je legenda, jer je pokazao ogromnu ljubav prema ŽELJI svojim ostankom. Divan! A ova naša djeca iz svog džepa daju klubu 100.000 KM, sram da ih bude!!!

Jbg. Covjek jednu polusezonu nije u formi, i sada mu treba skinuti glavu sa ramena? Jel' ti trebam govoriti da su bas njega prosle sezone navijaci izabrali za najboljeg igraca zelje?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 jan 2010, 20:23

Manijakk je napisao/la: Jbg. Covjek jednu polusezonu nije u formi, i sada mu treba skinuti glavu sa ramena? Jel' ti trebam govoriti da su bas njega prosle sezone navijaci izabrali za najboljeg igraca zelje?
Bio je u superformi na derbiju, kad dođe dovoljno menadžera... Kasnije sve po starom. Nema to veze s formom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 05 jan 2010, 20:25

tax je napisao/la:finansijska konstrukcia
bekric +800 000 eura(minimum)
grad +100 000 eura
opstina +25000 eura
coca +75000 eura
fifa +125000eura
ukupno 1.125 000 ura

rashodi
pojacanja 100 000 eura
dialiba 150000 eura
tribina 700 000 ura
ukupno 950000 eura

u plusu 175 000 eura
Bekric 800 000 eura ..hahahahaha U kakvoj ti iluziji zivis prijatelju ?? :D :D :D :D :D

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 05 jan 2010, 20:26

Željovac je napisao/la:
Manijakk je napisao/la: Jbg. Covjek jednu polusezonu nije u formi, i sada mu treba skinuti glavu sa ramena? Jel' ti trebam govoriti da su bas njega prosle sezone navijaci izabrali za najboljeg igraca zelje?
Bio je u superformi na derbiju, kad dođe dovoljno menadžera... Kasnije sve po starom. Nema to veze s formom.

Ima veze! Prosle sezone je citavu sezonu igrao kako treba! Na derbiju, da nije dao gol niko ziv ne bi rekao da je bio dobar... a realno dao je gol zahvaljujuci tome sto pitari nisu znali da iznesu loptu. Nemam fakat nista protiv njega, jedan je od najboljih trenutno i to je to...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 13 gostiju.