Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Rasprava je o folijama i kondomima, niko nikog ne nagovara koji telefon da kupi, ajd se vrati pa procitaj postove opet.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja ih ne koristim niti sam ikad koristio, niti cu. Mobitel mi je potrosna roba, uzitak, cuvam u nekim razumnim granicama po mom osobnom shvacanju, a shvacam i one koji zele poduzeti apsolutno sve sto mogu da mu maksimalno produze vijek trajanja i ocuvanost.
...Život za Široki...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da mi posudis na par dana da ja isprobamhodža je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:
Ma k'o da se ti i razumijes u telefone
..
3 puta sam ti rek'o da valja...šta hoćeš više ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jos jedno pitanje. Jaran uzeo lg i7 i prvo mu je nesto 'pojelo' kredita 5-6 KM.sad kad ima oko 2 km ne moze obavit poziv, kaze mu da je dostigao limit. Nisu mu bili iskljuceni mobilni podaci, to je sad iskljuceno al i dalje ne može zvat!?
Prvi put čujem za to. Neka ga ugasi pa opet upali.
Telecom je danas u doba kad si pisao post imao problema s mrežom, nisu radili ni pozivi ni internet, sad je kod mene sve OK, pa bi trebalo biti tako i kod tvog druga...marcelo12 je napisao/la:Jos jedno pitanje. Jaran uzeo lg i7 i prvo mu je nesto 'pojelo' kredita 5-6 KM.sad kad ima oko 2 km ne moze obavit poziv, kaze mu da je dostigao limit. Nisu mu bili iskljuceni mobilni podaci, to je sad iskljuceno al i dalje ne može zvat!?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Radi sad.ok je..al eto kredit mu je vjerovatno otišao zato što nije bio isključio one mobilne podatke
Jeste, to se isključi čim se telefon prvi put upali (a vjerovatno mu je to mobitel sam nudio, ali nije znao šta je), samo bezveze updateuje vrijeme, Facebook itd., valjda je naučio lekciju 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
može li se uzeti više telefona u telekomu u isto vrijeme, na jedan fiksni broj ?
FORZA MARŠAL !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne vrijedi ni marke, ovaj telefon zaobidji komotno
moze li pomoc, treba se imati neki racun za skidanje onih xbox igara na mobitelu lumia 920, o cemu se radi? ukucao sam onaj hotmail koji mi sluzi za skidanje aplikacija ali to ocito nije to jer ne radi, gdje se treba registrovati, sta, kako?
ne planiram instalirati one igrice uz placanje ali ima dosta igara i koje su besplatne pa steta je ne isprobati 
edit: pardon, ukuca se datum i drzava ali izbacuje stalno neku gresku :S

edit: pardon, ukuca se datum i drzava ali izbacuje stalno neku gresku :S
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gdje je onaj anonimni, on zna garanthodža je napisao/la:može li se uzeti više telefona u telekomu u isto vrijeme, na jedan fiksni broj ?

FORZA MARŠAL !!!
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Da zna, rekao bi ti ranije 
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma nemam pojma, fiksni je ionako ogranicen sam po sebi, pa cisto sumnjam, ali nisam 100% siguran 
Sent from my ST23i using Tapatalk

Sent from my ST23i using Tapatalk
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mozes uzeti 2 telefona na fiksni, uzeo ja jucer.
Ima li neko Alcatel One Touch Idol, stavio sam Micro SD, l nece da ocita, pise stavite karticu. Pa ako moze pomoc?
Ima li neko Alcatel One Touch Idol, stavio sam Micro SD, l nece da ocita, pise stavite karticu. Pa ako moze pomoc?
ajde pomagajte posto ja nisam bas previse upucen u te stvari...ima mi rodjak xperiu T i hoce da gleda moja TV preko njega i sve uredno, al' trazi flash player i trazili mi po netu, al valjda toga vise nema ili sta vec, pa sta sada imal sta drugo, prekuco sam google uzduz i poprijeko a nista kako treba nisam nasao...
Android 4.xx ne podrzava flash player. Moze se skinuti i radi ali na onom starom browseru, na Chrome ne radi. Ja sam skinuo sa njihove stranice, bilo je u starijim verzijama. ( http://www.download.macromedia.com" onclick="window.open(this.href);return false; ili http://www.macromedia.com" onclick="window.open(this.href);return false; a u zadnje vrijeme je oficijelna adresa http://www.adobe.com" onclick="window.open(this.href);return false; )
Ako vise nema kod njih na sajtu, probaj naci negdje drugo, kod mene na mobitelu je verizja 11.1. Znaci, trazi na google Adobe Flash Player 11.1 i pazi da skines sa provjerene stranice. Da ti ko sta ne uvali.
Sto se tice mojaTV ne znam, nisam upucen, mozda moze i na neki drugi nacin. Uglavnom, meni Flash Player radi ali dokle ce? Google navodno ima planove da izbaci onaj stari browser sa Androida i ostavi samo Chrome. (ako budu smjeli zbog monopola)
Ako vise nema kod njih na sajtu, probaj naci negdje drugo, kod mene na mobitelu je verizja 11.1. Znaci, trazi na google Adobe Flash Player 11.1 i pazi da skines sa provjerene stranice. Da ti ko sta ne uvali.

Sto se tice mojaTV ne znam, nisam upucen, mozda moze i na neki drugi nacin. Uglavnom, meni Flash Player radi ali dokle ce? Google navodno ima planove da izbaci onaj stari browser sa Androida i ostavi samo Chrome. (ako budu smjeli zbog monopola)
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 27 gostiju.