Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Eto,po meni ovo su ekipe koje bi eventualno mogle dovesti Dzeku i u koje bi Dzeko eventualno pristao otici..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svaki transfer do kraja karijere.Virtu4l je napisao/la:Da, Željo još uvijek dobija procenat od transfera? Ima li neka granica, ili je to do kraja karijere?bagrcavi je napisao/la:A Boga mi i za Želju win win win win win situacija
- Alen Škoro
- Kontakt:
I Edine prestani vise omalovazavati pojedine klubove, kao sto si Napoli ljetos! Budes li tako nastavio razmisljati svraka ti je saigrac za 2-3 godine.
To mislim jer nevjerujem da ce city ici po novog napadaca sad na zimu a uz to da moze igraati i LP, jer ukoliko bi ga prodaali morali bi uzeti nekog napadaca.
Daj Boze da ode negdje.
A kako to ide sa tim, on odluči ? K'o biva on odluči, i onda kupi kartu za autobus i ode iz Manchestera. Ako City odluči da mu je interes da do kraja sezone ima Džeko kao rezervnu opciju, ništa tu Edin ne može. Plus im ide u prilog svjetsko prvenstvo i Edinova želja da bude spremna za svjetsko, što u prevodu znači , ne može tankirati.JaSamOpet je napisao/la:kako god , edinu je otići kad - tad , na zimu ili prije/poslije SP . mislim da su vjerovatnoće produženja ugovora ravne onima da će vršajević napraviti transfer u inter . sada , ukoliko odluči ostati u cityju do SP , onda će se stvarno morat potruditi da odigra dobro SP ako hoće privući pažnju boljih klubova .
Dakle, da sumiram, hoće li Džekson otići u janurau, ne zavisi od njega nego od Citija, Na ljeto će sasvim sigruno ići....ali u januaru, to nije do Džeksona.
I da dodam, kad već svi izražavate želje gdje da ode

- HazardEden
- Kontakt:

Neka radi sta hoce i kako hoce...sto se mene tice njegova karijera je sjajna bila dvije sezone u Wolfsburgu..kad su bili pravaci i sledece godine kada je bio prvo strijelac..a od tada je srednja zalost, a danas je katastrofa.
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Jel se zezas ili si ozbiljan?Pauk je napisao/la:Ne interesuje me uopste, pratim Dzeku od 2008. godine i njegovu karijeru, ali ne vise.
Neka radi sta hoce i kako hoce...sto se mene tice njegova karijera je sjajna bila dvije sezone u Wolfsburgu..kad su bili pravaci i sledece godine kada je bio prvo strijelac..a od tada je srednja zalost, a danas je katastrofa.
goingblue je napisao/la:Jel se zezas ili si ozbiljan?Pauk je napisao/la:Ne interesuje me uopste, pratim Dzeku od 2008. godine i njegovu karijeru, ali ne vise.
Ne pokusavaj da ga shvatis sta je napisao

Edinu je stvarno karijera propala tj upropastio je mislim za 3 godine u Cityu osvojiti 4 trofeja je katastrofa nevidenih razmjera Ttiula,2 supercupa i FA cup
EDINE SRAMI I STIDI SE SVOJE PROPALE KRIJERE

Ima i tog', da se ne lažemo.HazardEden je napisao/la:Navalili manijaci da ide gdje, da dobiju koju marku da klub stane na noge

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Brilijantna strategija: Vikat svaki put kada bude Edin na klupi "Dabogda izgubili!" za City, cak i onu utakmicu protiv QPR kada su Premiership osvojili, ali na kraju ako City nesto pobjede onda to upotrebljavat kao argument da je Edin u Citiju uspjeh.Yucca je napisao/la:goingblue je napisao/la:Jel se zezas ili si ozbiljan?Pauk je napisao/la:Ne interesuje me uopste, pratim Dzeku od 2008. godine i njegovu karijeru, ali ne vise.
Ne pokusavaj da ga shvatis sta je napisao![]()
Edinu je stvarno karijera propala tj upropastio je mislim za 3 godine u Cityu osvojiti 4 trofeja je katastrofa nevidenih razmjera Ttiula,2 supercupa i FA cup
EDINE SRAMI I STIDI SE SVOJE PROPALE KRIJERE
Ne moze se reci da Edin nije nista uradio u Citiju, ali isto tako kada bi se vratili u Januar 2011., taman prije nego sto je preso u City i pitali nase navijace gdje misle ce Edin biti za tri godine, siguran sam da bi vecina mislili da ce on zabit daleko vise od 50 golova za City u svim mogucim takmicenjima, ukljucujuci mene. On trenutno ima 46 golova u City dresu u svim mogucim takmicenjima, u 118 utakmica. A samo 2008-09 sezone u Wolfsburgu je on imao 36 golova. Ljudi su mislili da ce on fakat postat mega zvijezda koja ce se spominjat u recenici sa Messijem i Ronaldom samo da se onih "ubleha" iz Wolfsburga moze otarasit. Onda je bilo samo da se Mancinija moze otarasit i "ne gine mu" da ce biti prvi strijelac Premiershipa kao sto su ljudi govorili pred ovu sezonu citajuci Pellegrinijeve komentare kako vjeruje u Edina i kako mu je prvi napadac. Na kraju nije bas tako bilo i sada treba da bude svakom jasno da on treba da ide - radi njegove BUDUCNOSTI. A ne ga slijepo braniti i nabrajat njegove uspjehe iz PROSLOSTI kao opravdanje. Njemu je jos uvjek 27 godina i ima jos puno buducnosti pred sobom, u glavnom bi trebo da ima.
Mozda nije Engleska iz pocetka nije bila za njega. I mozda je njegovo setanje po terenu zato jer ima manje energije da trci posto se nabildo da bi se nosio u duelima u Engleskoj ligi koja je najvise fizicka liga u Europi. Ali onda se pitam kako moze onako trcat kao prvu igru protiv Newcastela. Ja mislim da mu je ovo trenutak istine i da ako sada ne ode, ovaj prelazni rok ce se gledat kao prilika gdje je mogao karijeru preokrenut. Mogao je otic u Bayern na ljeto 2012. da je bas htio ali smo na kraju morali ovo gledat:

Sada u Januaru ce pokazat sta mu vise znaci: Karijera/repka ili pare. Mada bi i pare i novi kontrakti automatski dosli kada bi karijeru uspio da preokrene.
najbolje bi mu bilo da ode negdje na posudbu, gdje ce igrat.
onda svjetsko i ako to dobro uradi, moze ga city dobro unovciti a i on moze potpisati jos jedan dobar ugovor i to je to.
Kako će to pokazati ? To kao on odlučuje ide li u januaru?ZgemboAdislic je napisao/la:
Sada u Januaru ce pokazat sta mu vise znaci: Karijera/repka ili pare. Mada bi i pare i novi kontrakti automatski dosli kada bi karijeru uspio da preokrene.
I kolikii samo trol moraš biti da napišeš, Džeko treba da pokaže da limu je bitna reprezentacija Bosne i Hercegovine.
P.S
Istina, vjerujem da mu repka nije nešto bitna, kao ni meni. Ne znam hoću li sutra i gledati utakmicu
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jok eto, on nema ni malo uticaja hocel otic ili nece.gost je napisao/la:Kako će to pokazati ? To kao on odlučuje ide li u januaru?ZgemboAdislic je napisao/la:
I kolikii samo trol moraš biti da napišeš, Džeko treba da pokaže da limu je bitna reprezentacija Bosne i Hercegovine.
P.S
Istina, vjerujem da mu repka nije nešto bitna, kao ni meni. Ne znam hoću li sutra i gledati utakmicu

I nisam reko da mu repka nije bitna, ali pitanje kolko mu je bitna. Jedno je vjecno govorit kako mu je igrat za BiH najvaznije, a drugo je iza scene sprijecit prelazak u drugi klub koji bi mu vjecito dao da igra i bude u dobroj formi za Brazil zato jer mu nebi bilo dovoljno hiljada Eura na kontu mjesecno.
I šta kažeš, pitanje je koliko mu je bitna........'ebo te život.....ZgemboAdislic je napisao/la:
Jok eto, on nema ni malo uticaja hocel otic ili nece.![]()
I nisam reko da mu repka nije bitna, ali pitanje kolko mu je bitna. Jedno je vjecno govorit kako mu je igrat za BiH najvaznije, a drugo je iza scene sprijecit prelazak u drugi klub koji bi mu vjecito dao da igra i bude u dobroj formi za Brazil zato jer mu nebi bilo dovoljno hiljada Eura na kontu mjesecno.
Tanak je njegov utjecaj na to hoće li otići ili neće.....
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Alucard, AmirBvB, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, bavarian_bk, Beli98, boki86, Confiance, denza, Dontusodmendie, emir79, Fudo, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, Imamkarbarum, invincible1921, jasmin10, Jegres, Kaunas, KimJongEsmer, kolezeljovac, legendarnadruga, pama, PeppermintSA, rishovski, ristagrad, s4mke, SanaBosna, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, tuitamo, Varijantas8, Venom, VolimBiH96, zastitaIdentiteta, zgembo89 i 219 gostiju.