Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sutra ovo malo prijateljskih sto ima izbjeć u sto sirem luku haa raja ?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Orlando 1
Denver-LA 20 over 205
Vucevic over
Walker under
Nesto za veceras

Denver-LA 20 over 205
Vucevic over
Walker under
Nesto za veceras

ZZ
Sto smo aktivni u prijedlozima za NBA nocas, ovako nije bilo dugo

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- masteRofPoker
- Kontakt:
E takav nam je trebao, koji je kase kladionica ispraznio. Decko, uclani se u neku stranku pa drzi govore, ako imas kakav par, onda ga i napisi, s za sve ostalo postoji PP, posto si govornik sigurno znas.Alsoudani je napisao/la:Pratim ovu temu ali nisam nikad nista objavljivao ali sam pratio. Zapazio sam na koji ti nacin igras i puno ostavljas komentare na ovoj temi. Pa bih samo da se osvrnem na nacin na koji igras a to su vecinom zboj koseva, zbroj golova i tako slicne stvari a bas sto ti objavljujes je cisto lupanje i igranje na srecu jer ne postoji ni jedna statistika koja moze odrediti koliko ce ko dati golova, kako je bilo prije i slicne stvari.zgmiky je napisao/la:Gremio P.A.-Vasco da Gama / Vasco daje gol 1.60
mislim da će Vasco ovo rješiti već do odmora, prevelik koef mislim a prolazan, Gremio zadnje dvije doma nije primio gol i vrijeme je da ga prime
probao bih i
Gremio P.A.-Vasco da Gama X2 1.90, 2 4.35
mislim da neće izgubiti, mogu barem do 1-1 ako ne i sva tri boda nekih 0-1 ili 0-2
Necu da ti pametujem kao ja pametan ali mozda da promjenis stil igranja ono samo kec ili dvica, ili s dvoznakom bez ovih zbroj golova, i koliko ce dati koseva ili koliko ce ukupni zbroj koseva biti. Pa to baba vanga ne moze pogoditi a ti bas navalis na nesto i ne odustajes. Padas po tri para, onda opet tri, pa dva padnes jedan pogodis i sve tako....
Dobronamjerna kritika nemoj shvatiti ovo kao neki napad. Poz
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ja cu staviti Denver-LAL under 205,5
Cisto na osjecaj...Ne igra McGee a bez njega su ofanzivno slabiji ali i defanzivno jaci. Plus tome dodati da LAL u gostima i nije nesta pucacki raspolozen...
Cisto na osjecaj...Ne igra McGee a bez njega su ofanzivno slabiji ali i defanzivno jaci. Plus tome dodati da LAL u gostima i nije nesta pucacki raspolozen...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Posto vidim da pisete o NBA-a a misljenja sam da ce San Antonio uzeti i Philadelphia, a prva kvota je mala, a druga velika predlozit cu vam ove dvije utakmice hendikep.
-9,5 / San Antonio Washington 1 1.85
+7,5 / Philadelphisa - Houston 1 1.65
-9,5 / San Antonio Washington 1 1.85
+7,5 / Philadelphisa - Houston 1 1.65
Zadnja izmjena: Alsoudani, dana/u 14 nov 2013, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
nakon sinocnje katatrofe, usput se i izvinjavam onima koji su pratili moje parove, evo nesto za vcrs:
Listic 1(wwin manje granice na ove igrace)
Cousins 20,5 over
Melo 25,5 over
Aldridge 20,5 over
Listic 2(Premier)
Lawson 20,5 over
Cousins 21,5 over
Aldridge 21,5 over
Listic 3
Melo 26,5 over
Horford 18,5 over
Martin 22,5 over
Listic 4
Westbrook 21,5 over
Durant 29,5 over
Griffin 21,5 over
Lawson 20,5 over
LA Clippers-Oklahoma 1. pol (104,5) over
valjda ce biti veceras sta. sretno svima
Listic 1(wwin manje granice na ove igrace)
Cousins 20,5 over
Melo 25,5 over
Aldridge 20,5 over
Listic 2(Premier)
Lawson 20,5 over
Cousins 21,5 over
Aldridge 21,5 over
Listic 3
Melo 26,5 over
Horford 18,5 over
Martin 22,5 over
Listic 4
Westbrook 21,5 over
Durant 29,5 over
Griffin 21,5 over
Lawson 20,5 over
LA Clippers-Oklahoma 1. pol (104,5) over
valjda ce biti veceras sta. sretno svima

*La Roma non si tifa, si AMA!*
brate... nadam se da si pročitao i poslušao me..bevanda4 je napisao/la:fordinjo, baci neku siću na hankeya.. trenutno je kvota 9, ja sam je uhvatio na 13... Rekao sam ti da je whitlock zajeban par, vodio je 5-1, a sad su na pauzu isli sa samo 6-4 za Simona..
Hankey je stara mustra, bojim se da ne okrene ovaj meč u svoju korist! Pobijedio je zadnja 3 lega zaredom.
A ako netko ne vjeruje:

U desetom selu živi Antuntun!
Cekam samo lawsona i a.davisa 20,5 preko,posto mi se tesko potkovati moze li mi neko reci sta ocekujete za ovaj dvojac? hvala
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
-
- Kontakt:
Ja očekujem Lawsona preko.
Kevin Love Najsgiruniji over
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- masteRofPoker
- Kontakt:
Harden ne igra sigurno, to je zadnji info.
EDIT : Meni to onda govori da je Parsons over ( 15,5 ) jer on je treca opcija u napadu, uzima 15-ak suteva i posto nema Hardena, on ce dobiti jos 5 ili 6 suteva, sto je dovoljno da prede granicu, bar se nadam da hoce.
EDIT : Meni to onda govori da je Parsons over ( 15,5 ) jer on je treca opcija u napadu, uzima 15-ak suteva i posto nema Hardena, on ce dobiti jos 5 ili 6 suteva, sto je dovoljno da prede granicu, bar se nadam da hoce.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 14 nov 2013, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
jos nesto za veceras da pokusam:
listic 1
Griffin OVER
Vucevic OVER
Green OVER
Horford OVER
Gasol OVER
San Antonio 1
Boston 1x
Brooklyn x2
Kvota 51,25
listic 2
Vucevic OVER
Howard OVER
Walker UNDER
Orlando 1x
San Antonio 1
Memphis 1x
Brooklyn x2
Boston 1x
Kvota 24,91
Sretno nam svima
listic 1
Griffin OVER
Vucevic OVER
Green OVER
Horford OVER
Gasol OVER
San Antonio 1
Boston 1x
Brooklyn x2
Kvota 51,25
listic 2
Vucevic OVER
Howard OVER
Walker UNDER
Orlando 1x
San Antonio 1
Memphis 1x
Brooklyn x2
Boston 1x
Kvota 24,91
Sretno nam svima

-
- Kontakt:
Jesil siguran da neće ni malo igrati, da mi se ne računa kvota 1masteRofPoker je napisao/la:Harden ne igra sigurno, to je zadnji info.

- masteRofPoker
- Kontakt:
Tako sam procitao zadnji info, mada sada citam da i Parsons ima problema s povredom, ali da ce igrati. Ma ne mozes biti pametan ovdje nikako.gojzerica je napisao/la:Jesil siguran da neće ni malo igrati, da mi se ne računa kvota 1masteRofPoker je napisao/la:Harden ne igra sigurno, to je zadnji info.
Howard over
Vucevic over
Henderson over
I eto para
Vucevic over
Henderson over
I eto para
Ma ima Howard, njemu nije nista, kad bi tenk preso preko njega osto bi citavmasteRofPoker je napisao/la:Tako sam procitao zadnji info, mada sada citam da i Parsons ima problema s povredom, ali da ce igrati. Ma ne mozes biti pametan ovdje nikako.gojzerica je napisao/la:Jesil siguran da neće ni malo igrati, da mi se ne računa kvota 1masteRofPoker je napisao/la:Harden ne igra sigurno, to je zadnji info.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- masteRofPoker
- Kontakt:
I odustao sam od igraca definitivno, i odlucio se za hendikepe koji su lutrija kao i sve :
Orlando - Milw ( +6,5) 2
Phila - Houston ( -6,5 ) 1
Pa nek sve ide u pm.
Orlando - Milw ( +6,5) 2
Phila - Houston ( -6,5 ) 1
Pa nek sve ide u pm.

Pa sad doktore ne bih da ulazim u vaš osjećaj ali ovaj par i ne temeljim na nešto ludoj igri Denvera, više na divljoj igri LA. Naravno, igra na U/O je uvijek pismo-glava no evo par stvari koje mene vode više ka overu: zadnje dvije tekme LA (116, 113), zadnje dvije Denvera (100, 103), online je vec na nekih 208-209, tradicija govori da su prosle godine igrali (227, 217, 240, 225)...ja se nadam nečemu sličnom večeras.dr.van nostrand je napisao/la:Ja cu staviti Denver-LAL under 205,5
MIA SAN MIA!!!
Ljudi moze li mala pomoc,bitno mi je,zna li mi iko reci koliko na sistemu 9 od 13 ima kombinacija ako pogodim recimo 11 parova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.