Postoji realna opcija da dobijete najboljeg stopera lige iako njemu ugovor istice na ljeto 2014 njemu ce Slavija dati papire normalno uz odgovarajuce obestecenje.Momak je jak ko beton u svim segmentima igre,centralni je bek a nerjetko i daje golove iz prekida!!!!Mada i Zrinjski je zagrizao pravo a oni cini mi se imaju vise kesa od vas!!!Alsoudani je napisao/la:Dosta vas vise s supljim pricama.
Jedna fina informacija.
Prvi na listi želja Dine Đurbuzovića je stoper Slavije Radosav Aleksić.?
Aleksić je rođen 6. marta 1986. godine u Kruševcu. Prije Slavije, igrao je za Napredak, Kopaonik i Radnički Kragujevac.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E tačno mi ovi pitari sa svojim teorijama "ko će koga" i "kud će ko" poprave dan i pravo me nasmiju
hvala vam komšije
Nadam se da ćemo iz Travnika konačno donijeti 3 boda, nismo odavno. Vrijeme je

Nadam se da ćemo iz Travnika konačno donijeti 3 boda, nismo odavno. Vrijeme je

Simić: Ljubav i odanost koju imaju Manijaci nisam nigdje vidio
http://fkzeljeznicar.ba/simic-ljubav-i- ... idio/7177/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/simic-ljubav-i- ... idio/7177/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Gostovanje u Travniku je jako bitno, znamo svi da nam je Pirota odavno neosvojiva tvrdjava, ali ovaj put je itekako bitno da je osvojimo. Nismo u poziciji da se mozemo zadovoljiti jednim bodom, razlika je 5 bodova u odnosu na Borac, ima dosta vremena, ali to nije malo zato se bodovi moraju donositi. Travnik nije neka ekipa, ali mi moramo biti pravi u subotu da bi dobili.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ja vjerujem u pobjedu u subotu.Kvalitet je na nasoj strni,ekipa je u dobrom psihofizickom stanju,kompletni smo.Ne mislim da ova ekipa ima kompleks pirote,dosta je igraca koji tu uopce nisu igrali(Loncaric,urdinov,Zeljkovic,ovi mladji...
Drago mi je da se u klubu vrlo ozbiljno priprema ova utakmica(prvi put se u Travnik ide na nocenje),vrlo sam optimistican.
Drago mi je da se u klubu vrlo ozbiljno priprema ova utakmica(prvi put se u Travnik ide na nocenje),vrlo sam optimistican.
Možda neko i fakultet završi dok su tamo.FKZ1921 je napisao/la: Drago mi je da se u klubu vrlo ozbiljno priprema ova utakmica(prvi put se u Travnik ide na nocenje),vrlo sam optimistican.

DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Možda neko i fakultet završi dok su tamo.FKZ1921 je napisao/la: Drago mi je da se u klubu vrlo ozbiljno priprema ova utakmica(prvi put se u Travnik ide na nocenje),vrlo sam optimistican.

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- zeljo4life
- Kontakt:
Moze informacija na pp u kojem su hotelu
mozda dobiju gratis rucak 

Željeznicar za život cijeli !
Hocel biti prijenos na MojaTV?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trebalo bi biti.exbabilon je napisao/la:Hocel biti prijenos na MojaTV?
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 13 nov 2013, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Da Pirota u Travniku. Vjerujem da bi se moglo izgradit za max miliona ipo KM.normalaba je napisao/la:Ovo je ekstra tribina. Travnik ako se ne varamzeljocity je napisao/la:Malo suplje![]()
Sta mislite koliko bi nas kostalo da ovako nesto izgradimo na zapadu ili istoku??
Pare od Šehe i od Edinovog transfera bi bilo mjeraNek igrači gladuju malo
![]()
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??

cica mica gotova je prica

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- invincible1921
- Kontakt:
ja taman poso da je postavim ahahaha19TM87 je napisao/la:
cica mica gotova je prica
=\_1921_/=
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma generalno tribina je san snova, ali mozemo mi mastati ovdje koliko god hocemo, kad klub jednostavno vodi politiku, ako se misli praviti Grbavici da ce se praviti sve u jednom, a ne rekonstrukcija iz vise dijelova..zeljocity je napisao/la:Da Pirota u Travniku. Vjerujem da bi se moglo izgradit za max miliona ipo KM.normalaba je napisao/la:Ovo je ekstra tribina. Travnik ako se ne varamzeljocity je napisao/la:Malo suplje![]()
Sta mislite koliko bi nas kostalo da ovako nesto izgradimo na zapadu ili istoku??
Pare od Šehe i od Edinovog transfera bi bilo mjeraNek igrači gladuju malo
![]()
Da smo razmisljali o rekonstrukciji dio po dio, danas smo mogli imati nesto, ovako, ostaje nam samo da cekamo investitora ili da mijenjamo politiku kluba. Posto jos neki grabe poene na osnovu Zeljinih navijaca kada je upitanju ova teme, izgleda ce semo se mi jos dugo nacekati..
Ma postavio sam onako da se malo procaska o ovome. Ti si u pravu po tom pitanju ali interesantno mi je da do sada niko ama bas niko nije rekao Koldzi ok druze, sponzora nema znaci projekat Grbavica je propao daj koliko mozes i da se vec jednom krene sa mrtvila.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
A cekamo toliko vremena i sad da napravimo tribinu kao na Piroti,ma dajte ljudi...
Sad ce mnogi reci kako ni to nismo u stanju,al fakat je da nasa Grbavica zasluzuje modernije i vece tribine od ove gore,nas sjever je minimum minimuma za ostale tribine.To je moje misljenje...
Sad ce mnogi reci kako ni to nismo u stanju,al fakat je da nasa Grbavica zasluzuje modernije i vece tribine od ove gore,nas sjever je minimum minimuma za ostale tribine.To je moje misljenje...
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
nemamo za plata a vi o stadionu...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Buraz, sve je to uredu, svi mi mislimo tako, ali treba realno sagledati stvari? Evo 15 godina vodimo tu poliku koja ocigledno ne daje nikakav pozitivan rezultat osim razocarenja kod sviju nas. Pa ako ne ide, valjda treba sebi zadati realan cilj, sa realnim mogucnostima... Zar ne?ennis je napisao/la:A cekamo toliko vremena i sad da napravimo tribinu kao na Piroti,ma dajte ljudi...
Bolje i ovako neka stoji do boljih vremena,nego neko polovicno rjesenje..Sutra se aBd plasiramo u grupu evropskog takmicenja,imamo tribinu gdje moze stati 2000 ljudi na granici ispunjavanja euro uvjeta,i sta smo dobili??Dobili smo to da nam je opet isplatnije ici na hadison igrati da uzmemo lovuDzoleZeljo je napisao/la:Buraz, sve je to uredu, svi mi mislimo tako, ali treba realno sagledati stvari? Evo 15 godina vodimo tu poliku koja ocigledno ne daje nikakav pozitivan rezultat osim razocarenja kod sviju nas. Pa ako ne ide, valjda treba sebi zadati realan cilj, sa realnim mogucnostima... Zar ne?ennis je napisao/la:A cekamo toliko vremena i sad da napravimo tribinu kao na Piroti,ma dajte ljudi...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 34 gosta.