Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sarpsborg - Ranheim (SP) 1 @ 1,75
Gremio-Vasco da Gama 1 @ 1,70
Botafogo - Portuguesa ps1 @1,70
Goias - Ponte Preta gg @ 1,45
Karlskrona - Oskarshamn 1@ 1,50
Apsloven - Almtuna 1 @ 1,65
Slovan B. - Yugra 1 @ 1,85
Gremio-Vasco da Gama 1 @ 1,70
Botafogo - Portuguesa ps1 @1,70
Goias - Ponte Preta gg @ 1,45
Karlskrona - Oskarshamn 1@ 1,50
Apsloven - Almtuna 1 @ 1,65
Slovan B. - Yugra 1 @ 1,85
pazi se ovoga.. nitko sretniji od mene da Whitlock dobije u hendikepu, to mi je najdraži igrač na touru.. Al već odavno ga izbjegavam igrati na listiću, ako ga i ubacim to bude kad ga stave na kvotu preko 1,80.Fordinjo je napisao/la:Ja sam danas ovako odigro za malo jaci ulog ,kasnije joj jedan tiket sa Dartom , juce osnovni proso ....
13 Nov 2013 - Simon Whitlock v Ted Hankey - Match Betting / Simon Whitlock @ 1.20
Ted Hankey je davno pružio svoje najbolje partije, ali nije mačji kašalj. Krenuli ga doubleovi, vidim veliku muku kod Whitlocka.. Koji igra na dane! Ne znam koliko si ga pratio, al ja jesam dosta i mogu ti reć da je više nego nesiguran.
Na kvotu 1,20 sigurno bi ga trebalo izbjeć.
Ali ako imaš u razradi probaj da će imat više 180's od Hankeya.. To je kvota preko 2, a izglednije mi je nego da će pobijedit večeras. Voli on bacat u triple 20

evo i jedan par što mi je prijatelj predložio, počinje za 10 min, pa da se pokuša:
Poljska košarka:
Trefl (h-7,5) - Energa 1 @1,85
U desetom selu živi Antuntun!
Hvala na komentaru Bevanda ,gledo sam Henkia preksinoc ma nidze veze vjeruj mi sa svojom taktikom razvlacenja navuko je bjes svih prisutnih u sali i gledalaca , vjeruj mi veceras lagana pobijeda Whitloka ma u kakvoj da je formi , ocekujem i u hendikepu da ga uzme i naravno ko sto kazes vise 18o Whitlok
uzeo sam jos na jedan tiket Hamiltona ...
13 Nov 2013 - Simon Whitlock v Ted Hankey - Player With Most 180s / Simon Whitlock @1.67
13 Nov 2013 - Mexico v New Zealand - Match Handicaps / Mexico -1 goal @1.44
13 Nov 2013 - Tony O'Shea v Andy Hamilton - Match Betting / Andy Hamilton @1.53
13 Nov 2013 - Goias v Ponte Preta - Match Betting / Goias @1.60
13 Nov 2013 - Fleetwood Town v Carlisle - Total Match Goals Under/Over / Over 2.5 @1.61
@9.54 Tiket i u sistem 4/5

13 Nov 2013 - Simon Whitlock v Ted Hankey - Player With Most 180s / Simon Whitlock @1.67
13 Nov 2013 - Mexico v New Zealand - Match Handicaps / Mexico -1 goal @1.44
13 Nov 2013 - Tony O'Shea v Andy Hamilton - Match Betting / Andy Hamilton @1.53
13 Nov 2013 - Goias v Ponte Preta - Match Betting / Goias @1.60
13 Nov 2013 - Fleetwood Town v Carlisle - Total Match Goals Under/Over / Over 2.5 @1.61
@9.54 Tiket i u sistem 4/5
Sassari-Spirou Charleroi over 168.5 1.85
Varese-Ulm over 161.5 1.85
3.42
Sassari-Spirou / Sassari over 93,5 1.70
Varese-Ulm / Ulm over 79,5 1.70
Real Madrid-Efes Anadolu / Real Madrid over 86,5 1.70
4.91
Varese-Ulm over 161.5 1.85
3.42
Varese-Ulm / Ulm over 79,5 1.70
4.91
pikado:
hamilton @1,57
whitlock više 180's @1,61
king over 3,5 180's @2,20
Ukupna kvota: 5,58
hamilton @1,57
whitlock više 180's @1,61
king over 3,5 180's @2,20
Ukupna kvota: 5,58
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vučević over 14 - Dokle god nema Tobiasa Harrisa, forsirat ću Crnogorca.
Ove sezone je odličan. Posljednjih 6 utakmica je na prosjeku od 16 poena, a igra skoro 34 minute po meču. Milwaukee je na Floridu došao bez povrijeđenog Sandersa (jednog od najboljih odbrambenih centara), koji će odsustvovati još nekih 5 sedmica. Forma Milwaukeea, forma Orlanda, forma Vučevića i činjenica da im je i prošle sezone Nikola zabijao 23 poena (dok je još Sanders bio na parketu) sve govori.
Orlando - Milwaukee 1 - Bucksi su ovdje posljednji put slavili prije 9 godina i to zahvaljujući Reddu.
Orlando im ne leži, a danas će biti bez gorepomenutog Sandersa, zatim Ilyasove i Ridnoura. Dva isuviše važna igrača (Ersan + Sanders) i Ridnour koji je jako zahvalan play je previše izostanaka za ekipu koja svakako ima dosta problema i kad su u najjačem sastavu.
Koeficijent je 1.40.
Anthony over 26 - Ove sezone nije u nekoj formi (nešto preko 23 poena), mora se priznati. Ni Knicksi ne briljiraju; moglo bi se reći da su (opet) razočarali. Ali, u posljednja četiri meča kontra Hawksa, Melo je zabio 36, 39, 40 i 42 poena. Imao je preyeben procentat šuta za dva i za tri poena. Istina, prošle sezone je lopta bila mnogo više u njegovim rukama, al' kako stvari stoje - morat će i ove sezone ukoliko Knicski žele napredak.
Cousins over 21 - Demarcus je ove sezone na 23.5 poena u prosjeku. Uprkos potpisivanju izdašnog ugovora, igra fantastično (znamo svi da igrači pružaju svoj maksimum u posljednjoj godini ugovora kako bi si obezbijedili još više para, a onda naprosto propadnu).
Cousins je prošle sezone išao "debelo" preko ove margine protiv Netsa (zabijao im je 28.5 poena). Prva je napadačka opcija, igrat će protiv Lopeza koji je (pre)mekan u odbrani i sigurno da će mu to olakšati (a valjda i nama) da pređe zadanu marginu.
Kvota 8.8
Osim ovog "glavnog" tiketa, odigrah i nekoliko da se isprate + sam iskombinovao jedan veliki sistem sa svim ovim parovima:
Walker under 17 (ima neku povredu ramena)
Milwaukee under 94 (mislim da sam gore dovoljno rekao o ovome
)
Houston over 106 (Philadelphia protivnicima dopušta 107 poena u prosjeku, Houston zabija preko 106)
Howard over 17 (očekujem efikasnu utakmicu i da "nafiluje" Hawesa)
Horford over 18 (ove sezone je u odličnoj formi + Knicksi igraju bez Chandlera)
Memphis - Toronto (+5.5) h1 (na osjećaj. Mislim da će doći kec, a kad već vjerujem u pobjedu Memphisa, onda sam se odlučio za hendikep)
Pau Gasol under 16 (ne igra puno ove sezone; D'Antoni rotira i svi imaju približno istu minutažu)
Lawson over 20 (ne znam ko bi drugi mogao zabiti više od 20 od njega. Denver ove sezone neprepoznatljiv, jedino Lawson igra na visokom nivou)
Clippers - Oklahoma over 210 (očekujem puno koševa - s jedne strane šou Paula i Griffina, s druge strane ispucavanje Duranta i Westbrooka)
San Antonio over 103 (Washington je na svakom meču ove sezone primio barem 100 poena)
Eto, toliko od mene - valjda se nešto ubode. Nisam se dugo "zaNBAisao" k'o večeras.
Sretno svima.

Orlando - Milwaukee 1 - Bucksi su ovdje posljednji put slavili prije 9 godina i to zahvaljujući Reddu.

Anthony over 26 - Ove sezone nije u nekoj formi (nešto preko 23 poena), mora se priznati. Ni Knicksi ne briljiraju; moglo bi se reći da su (opet) razočarali. Ali, u posljednja četiri meča kontra Hawksa, Melo je zabio 36, 39, 40 i 42 poena. Imao je preyeben procentat šuta za dva i za tri poena. Istina, prošle sezone je lopta bila mnogo više u njegovim rukama, al' kako stvari stoje - morat će i ove sezone ukoliko Knicski žele napredak.
Cousins over 21 - Demarcus je ove sezone na 23.5 poena u prosjeku. Uprkos potpisivanju izdašnog ugovora, igra fantastično (znamo svi da igrači pružaju svoj maksimum u posljednjoj godini ugovora kako bi si obezbijedili još više para, a onda naprosto propadnu).

Kvota 8.8
Osim ovog "glavnog" tiketa, odigrah i nekoliko da se isprate + sam iskombinovao jedan veliki sistem sa svim ovim parovima:
Walker under 17 (ima neku povredu ramena)
Milwaukee under 94 (mislim da sam gore dovoljno rekao o ovome

Houston over 106 (Philadelphia protivnicima dopušta 107 poena u prosjeku, Houston zabija preko 106)
Howard over 17 (očekujem efikasnu utakmicu i da "nafiluje" Hawesa)
Horford over 18 (ove sezone je u odličnoj formi + Knicksi igraju bez Chandlera)
Memphis - Toronto (+5.5) h1 (na osjećaj. Mislim da će doći kec, a kad već vjerujem u pobjedu Memphisa, onda sam se odlučio za hendikep)
Pau Gasol under 16 (ne igra puno ove sezone; D'Antoni rotira i svi imaju približno istu minutažu)
Lawson over 20 (ne znam ko bi drugi mogao zabiti više od 20 od njega. Denver ove sezone neprepoznatljiv, jedino Lawson igra na visokom nivou)
Clippers - Oklahoma over 210 (očekujem puno koševa - s jedne strane šou Paula i Griffina, s druge strane ispucavanje Duranta i Westbrooka)

San Antonio over 103 (Washington je na svakom meču ove sezone primio barem 100 poena)
Eto, toliko od mene - valjda se nešto ubode. Nisam se dugo "zaNBAisao" k'o večeras.
Sretno svima.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
valensia nastavlja pustati utakmice u ovom smijesnom kupu i povaljivati nas levate sto to ne kontamo
,sa druge strane u spanskoj ligi lagano pobijede unicaju i tako te ekipe iz euro lige

ko ima racun na bet 365 nek trpa uzivo na mec pikada - o'shea - hamilton..
svaki leg je najmanje jedan 180's.. a kvote je 2,20 da će u nekome legu upast.
da skratim - 9 legova - 11 stoosamdesetki.... Da sam bio pametan, obogatio bih se
EDIT: evo upravo prošao još jedan, ako je tko uplatio, uduplali ste se.. idemo sljedeći leg!
svaki leg je najmanje jedan 180's.. a kvote je 2,20 da će u nekome legu upast.
da skratim - 9 legova - 11 stoosamdesetki.... Da sam bio pametan, obogatio bih se

EDIT: evo upravo prošao još jedan, ako je tko uplatio, uduplali ste se.. idemo sljedeći leg!

kao sto rekoh,ne igraju imena na papiru i da vise pratis kako ko igra a ne statistiku vido biBenjooJutub je napisao/la:Ok, tvoje mišljenje.. i nisam baš početnikTorres_9 je napisao/la:jos jedan pocetnik,mirotic ide ladno u over,momak dominiraBenjooJutub je napisao/la:Fleetwood-Carlisle OVER 2,5 1,75
Trinec-Sparta Praga OVER 5,5 1,80
VSV-Dornbirn OVER 5,5 1,55
Jedan za prolaz
D.Savanovič (EFES) 13,5 koš. UNDER 1,80
S.Erden (EFES) 7,5 koš . OVER 1,55
Jedan na srećuJa mislim da će se on i Savanović poništit, čuvat će jedan drugog i obojica idu u under

- Semcabih
- Kontakt:
joj bogalja pa kad on fuli slobodno ja bi mu ruku odsjeko
Ulm nanu li vam vašu

neko ko prati je yebeni baksuz i nema više košarke od mene na forumu, živjeli !zgmiky je napisao/la:Sassari-Spirou Charleroi over 168.5 1.85 94-78
Varese-Ulm over 161.5 1.85 77-78![]()
3.42
Varese-Ulm / Ulm over 79,5 1.70 78
4.91
uostalom ionako ima tu stručnjaka koji sve znaju kad utakmica završi,prepoznati će se oni...
Gremio P.A.-Vasco da Gama / Vasco daje gol 1.60
mislim da će Vasco ovo rješiti već do odmora, prevelik koef mislim a prolazan, Gremio zadnje dvije doma nije primio gol i vrijeme je da ga prime
probao bih i
Gremio P.A.-Vasco da Gama X2 1.90, 2 4.35
mislim da neće izgubiti, mogu barem do 1-1 ako ne i sva tri boda nekih 0-1 ili 0-2
mislim da će Vasco ovo rješiti već do odmora, prevelik koef mislim a prolazan, Gremio zadnje dvije doma nije primio gol i vrijeme je da ga prime
probao bih i
Gremio P.A.-Vasco da Gama X2 1.90, 2 4.35
mislim da neće izgubiti, mogu barem do 1-1 ako ne i sva tri boda nekih 0-1 ili 0-2
računaju li se produžeci za hendikep u košarci
nejozinho je napisao/la:računaju li se produžeci za hendikep u košarci
hvala,napokon sam i ja nešto osvojio
Ekipa sta mislite o ovim NBA igracima

Ko prati live nek odigra veceras tenis protiv J. Sock.
Juce jedva dobio mec protiv loseg igraca, a veceras ce izgubiti 90 posto sam siguran.
Juce jedva dobio mec protiv loseg igraca, a veceras ce izgubiti 90 posto sam siguran.
Veceras ima odlicnog NBA-a, ali kako biti pametan poslije nekoliko losih dana
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sandgren je u odličnoj formi. Vrlo lahko bi mogao dobiti Socka.
boston kp1
san antonio h -9,5 1
kv: 2,6
san antonio h -9,5 1
kv: 2,6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.