FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 nov 2013, 16:49

socrates je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@socrates - Amar je profesionalac, a ako je uopste doslo do kontakta, to je uradio onda na profesionalan nacin. Pustite se vi suplje, realno gledajuci, koliko imate ljudi u klubu koji vam dovode igraca, pa ni Capelo to ne bi mogao sve posloziti jer bi mu svak pametovao. I da ti Amar dode u takvo okruzenje? Pa Amar je u Zelji, jer se Amar sve pita, tipa Fergi, Wenger, dakle sve sto se tice tima, igraca, ide prvo od Amara, a kod vas svaki covjek koji vam je u skupstiti ima nekog igraca, kojeg gura. Opet ti kazem, u takvom okruzenje, ma ni Capelo ne bi nista mogao napraviti.
Ako Tan misli bolje, najbolje bi bilo da privatizuje FKS, inace, samo ce se razocarati u sve ovo..

Amar je mogao kod Mamica do sada najmanje tri puta na Mamicev poziv otici, ali nije, zasto? je nije taj tip osbobe kojem ce dodicni iskesirati 500.000€ ali za uzvrat dobijas blacenje, blamazu od doticnog koji ce ti sastavljati tim kako on hoce..

Amar ima u Zelji sto samo tri trenera imaju na svijetu. Zapravo sada dva, ako oduzmemo Fergija, ostaju Wenger i Amar, a to je totalna kontrola..
primjetio sam ja vec ranije da ti samoinicijativno sebe predstavljas kao "portparola" svih forumasa ove teme,sto mene ne dotice,ali kad vec polemises sa mnom imam potrebu to naglasiti,i primjetiti da si nerijetko kontradiktoran prema samom sebi,pominjes FKS prije i za vrijeme Tana,pa ni taj isti Tan nikad ne bi prihvatio mogucnost da pod njegovim okriljem svaki clan kluba,uprave,skupstine,gura svoju pricu a da on to nijemo posmatra i dolmi keshom koliko kome treba..dakle,poenta je u restruktuiranju kluba od-do..pa u skladu s tim covjek dovodi ljude za koje on smatra da su adekvatni za odredjenu poziciju,sto opet znaci sasvim drugaciji koncept kluba od dosadasnjeg,a kad se stvara i stvori u potpunosti takav ambijent onda potpuno je neosnovana prica koju ti navodis zasto neko (amar) ne bi prihvatio prijedlog-ponudu...svjestan da je u takvim okolnostima ambijent sasvim zdrav da bi se isto tako moglo i raditi...a,sad je sasvim drugi par cipela ona intimna strana zbog koje ti i svi ostali ne odobravaju takav potez,sto je meni sasvim razumljivo,i da se razumijemo,niko nije niciji licni savjetnik pa da zna sta mu je u glavi i zasto..a vrijeme ce pokazati,sta je i u kojoj mjeri se desavalo vezano za ovaj slucaj...i nemam namjeru dalje..zivio
Jesi siguran da nije isti klub prije Tana i sad? Ili je razlika samo u količini love koja je tu? Dok ne postavi svog čovjeka koji je mahalac i koji je uvezan i koji zna šta se valja iz zastora Tan nikad neće imati sve informacije. Što to ne bi sad Dino govorio Tanu da nema raznoraznih menadžera koji vrte sa igračima kad ovaj veze nema ima li ih ili nema. Kako može znati sem da mu kažu oni koji su u klubu a ako takvi imaju veze sa protokom igrača uvijek mu mogu drugačije predstavljati nego što jeste. Zar nije vjerovatnija varijanta da je Tan čuo da Amar radi kako bi Tan želio da neko radi i zbog toga ga zove, a ne zbog toga što je u Sarajevu već tako? DA je ustvari Amar taj Tanov mahalac? Ako je tako onda je to Amar mogao i bez Tana da ga je Sarajevo tražilo ranije. Mislim glupa je priča jer je ovo sve šuplja ali eto čisto ti logički odgovaram jer vidim da si i ti ko fol logičan.

Rios

Post Postao/la Rios » 13 nov 2013, 16:51

Amar je jednom izjavio da mu Zeljo dodje ko porodicni klub,a porodica se ne izdaje.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 13 nov 2013, 17:05

Cuj Amar da bude trener pitara..na kakvim ste vi travama jbt :lol:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 13 nov 2013, 17:05

Ja ne mogu da vjerujem o kakvoj vi gluposti uopste raspravljate :lol: :lol:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 nov 2013, 17:17

zaboljisportuBIH: stari,ja te kontam sta pricas,i ne treba ti onaj sarkazam "satro ja logican",jer samo normalno diskutujem oko prasine koja se digla u vezi doticnog..
ko je sta rekao,trazio,zelio,predlagao,i sve skupa s tim znat ce se u ne tako dalekoj buducnosti,ono sto ja potenciram je da nema smisla ovdje takvu mogucnost nazivati supljom,ublehaskom,itd..jer to samo govori o frustraciji pojedinca koji to vidi samo iz svog ugla,a znamo svi koliko nama na oko ima nelogicnih poteza uopste u svijetu fudbala na sta se svi ibretimo,ali je tako..
i ja nisam rekao da je ulaskom love u klub samim tim klub postao drugaciji,izuzmemo li cinjenicu da je u poslovnom smislu stabilan,i u tom logistickom segmentu uopste,nego sam rekao da se radi na potpunoj reorganizaciji u svakom segmentu,a to opet diktira lova koja dolazi iz ruku covjeka koji ne misli istu bacati jer je ima viska,uostalom sve je to jasno svakom ko rezonuje stvari na ispravan nacin..

ne zelim aludirati na bilo sta,ali priznat ces i ti sam,da se u posljednje vrijeme mnogo toga izdesavalo oko amara da bi se sve to moglo nazvati samo koincidencijom,zar ne??

pa vi sami ste ovdje pricali i pricate kako je "ustao s klupe" jer se kasa ispraznila,pa nije i to valjda necija ublehaska s nase strane,a ustao je navodno jer je umoran,te kako ce se vratiti poslije ovog ili onog kola...a da ne spominjem vase sporadicne komentare koji se provlace onako diskretno ali sve vise i vise,da je taj covjek kriv za vasu situaciju,itd....

najveca ironija od svega je sto se postavljate prema nama kao da mi zelimo takav rasplet jer ce nam eto on donijeti mnogo slave,dajte ba ljudi malo korektnije spike nece nikome jezik otpasti...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 13 nov 2013, 17:21

Dosta vas vise s supljim pricama.

Jedna fina informacija.

Prvi na listi želja Dine Đurbuzovića je stoper Slavije Radosav Aleksić.?

Aleksić je rođen 6. marta 1986. godine u Kruševcu. Prije Slavije, igrao je za Napredak, Kopaonik i Radnički Kragujevac.
Zadnja izmjena: Alsoudani, dana/u 13 nov 2013, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 nov 2013, 17:26

ceze je napisao/la:
Alsoudani je napisao/la:Da je tvoj portal posto nije tvoj nego je javni forum ostavi nas svojih glupih fora nego ako ti se ne svida imas forum kluba gdje pise ime prezime pa tamo stisni pisati ovo sto pises ovdje.
Portal je u privatnom vlasništvu, samim time i forum.
Da ali je i javan.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 13 nov 2013, 17:33

Ko god moze i pomisliti da ce Amar ikad voditi Sarajevo pa i na ekskurziju taj pod broj 1 ne zna Amara i toga ne treba zaozbiljno shvatati ni kada kaze da je nebo plavo.

Tu zavrsava sva rasprava o Amaru i FKS.

Istina jeste da je sa klupe otisao i zbog para i zbog supaka ali istina je da njega Tan a pogotovo Selimovic nikad nisu zvali na razgovor. Provjereno. Izvor direktan Dino Selimovic prije 3 sata!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 nov 2013, 17:44

Ova propaganda koja dolazi od strane fks govori o najmanje dvije stvari:
-oni se u ovom momentu stvarno osjecaju nemocnim,nadovodilo se igraca,ocekivali da ce razvaliti i sta imaju:potpuno su izgubili identitet,rezultati prosjecni,igra katastrofa,mi im pokazali na kosevu da smo bolji,sa osam igraca koji su odrasli na grbavici.Pokazali im da smo klub sa gardom,mudima ,vizijom,dusom.
-druga stvar,ovim pokazuju da stvarno u njima ima ono nesta udbasko,kosovsko.Znate,to su te metode,hajmo im ubaciti kost,hajmo ih optuziti pa nek oni dokazuju da nisu krivi,hajmo im udariti na naj svtije a to je Zeljo i Amar.
I vidite kako ovaj igra,on kaze da je evidentno da je do kontakta doslo!Kao to je dokazano,stim smo se slozili i sad trebamo cekati ishod tog evidantnog kontakta.
Pustite ih nek se pate,nek umiru od zavisti.Imamo pametnijeg posla za pisati,hajmo se okrenuti Travniku.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 13 nov 2013, 17:54

Ma ovo je od strane forumasa na ovome forumu. Nigdje niko ove gluposti ne spominje. Sad vam kazem Dino negirao da uopste ima ista na tu temu. I nije Tan ljut na njega niti mu je dao ultimatum da dovede Amara. Ovdje samo supljake pitari bacaju. Valja Husrefa zamjeniti ja kad sam govorio prije mjesec dana nisu zeljeli to da prihvate. A onda husref prije heftu kaze da nije siguran da ostaje, sad odjednom to nova vijest.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 nov 2013, 17:56

Ama pokusaj svega je kristalno jasan, tj, unosenje nemira u ekipu Zeljezniraca pred zavrsinu provog dijela prvenstva, ujedno je ekipa koja ima veoma dobar rezultatski niz od kojih ovih gore strepe, tj, da ih Zeljo ne bi prestigao.

Nego, kakvo se vrijeme ocekuje u Subotu? Ako bude teren odron, to nasoj igri nikako ne odgovara..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 nov 2013, 18:04

socrates je napisao/la: evo imas odgovor u postu iznad...zasto ce "zakleti zeljovac" uopste sebi dozvoliti luksuz da razgovara sa celnicima FKS...sve ostalo ne zelim pominjati,ni ti je ovo mjesto ni vrijeme za tako nesto..
Nisi ti skont'o sta sam ja tebe pit'o da pojasnis,a to je recenica da Amar iz BiH iskorak moze napraviti samo sa FK Sarajevo. Boldirao sam al se ne vidi pa bih te jos jednom zamolio da mi otvoris oci.
Hvala unaprijed!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 nov 2013, 18:07

Mancini je napisao/la: Da ali je i javan.
Čuj ?
Aldin pod "javni forum" misli da ima pravo i da može napisati šta hoće.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 nov 2013, 18:13

Malo suplje :mrgreen:
Sta mislite koliko bi nas kostalo da ovako nesto izgradimo na zapadu ili istoku??

slika
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Taivonen
Kontakt:

Post Postao/la Taivonen » 13 nov 2013, 18:18

jovanmaksimovic je napisao/la:meni je ova prica oko amara i pitara smjesna. da je bilo kontatka izmedju tana i amara, vjerujem. i da je rekao za amara da je nas najbolji trener, potvrdjuje ono sto mi znao godinama. prvo mislim da prije svega navijaci sarajeva ne bi prihvatili ovaj potez. psuju, blate covjeka a onda on da im vodi tim. zivotom garantujem da bi prije husref prihvatio poziciju trenera zelje nego amar sarajeva. ali i jedno i drugo je nemoguce da se desi. drugo, amar ima para, sta njemu znaci jos nekih 180.000 maraka za godinu kad ih ima 3-4 puta vise trenutno. trece, covjek koji voli zelju vise od svega i cija familija je vezana za ovaj klub od postanka, nikad ne bi prihvatio da vodi konkurenta, i to najljuceg.
Brate ja ti kazem vidjeces da amar potpisuje za SArajevo sljedece godine, tad cu te pitati sta je sa vasim odanim osimom ;) iako mi ga nikad necemo prihvatiti nama takve titule ne trebaju !
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!

Moj grad, moj klub!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 13 nov 2013, 18:21

Taivonen je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:meni je ova prica oko amara i pitara smjesna. da je bilo kontatka izmedju tana i amara, vjerujem. i da je rekao za amara da je nas najbolji trener, potvrdjuje ono sto mi znao godinama. prvo mislim da prije svega navijaci sarajeva ne bi prihvatili ovaj potez. psuju, blate covjeka a onda on da im vodi tim. zivotom garantujem da bi prije husref prihvatio poziciju trenera zelje nego amar sarajeva. ali i jedno i drugo je nemoguce da se desi. drugo, amar ima para, sta njemu znaci jos nekih 180.000 maraka za godinu kad ih ima 3-4 puta vise trenutno. trece, covjek koji voli zelju vise od svega i cija familija je vezana za ovaj klub od postanka, nikad ne bi prihvatio da vodi konkurenta, i to najljuceg.
Brate ja ti kazem vidjeces da amar potpisuje za SArajevo sljedece godine, tad cu te pitati sta je sa vasim odanim osimom ;) iako mi ga nikad necemo prihvatiti nama takve titule ne trebaju !
aldine, sacekaj da ti aldin odgovori... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 nov 2013, 18:22

zamolio bi da mu ne odgovarate daj da o travniku pisemo.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 13 nov 2013, 18:43

zeljocity je napisao/la:Malo suplje :mrgreen:
Sta mislite koliko bi nas kostalo da ovako nesto izgradimo na zapadu ili istoku??

slika
Ovo je ekstra tribina. Travnik ako se ne varam :D

Pare od Šehe i od Edinovog transfera bi bilo mjera :P Nek igrači gladuju malo :D :D
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 nov 2013, 18:55

Zna li neko nešto više o ovom stoperu Slavije Aleksiću ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 nov 2013, 19:07

ceze je napisao/la:Zna li neko nešto više o ovom stoperu Slavije Aleksiću ?
Ma da valja karijera mu nebi isla silaznom putanjom i sa 27 godina bi trebao igrati u boljem klubu od Slavije.. S druge strane smo deficitarni na toj poziciji i kakva takva alternativa trenutnim stoperima je dobro dosla.. Pogotovo sto smo u zadnje vrijeme imali dosta pehova sa povredama pa je bolje na vrijeme dovesti bilo kakvog nego cekati da se nedo Bog i Kerla povrijedi i onda gurati na silu igrace koji nisu stoperi na te pozicije....
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 nov 2013, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Redfire16 i 39 gostiju.