Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Coraco
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Coraco » 12 nov 2013, 21:04

Opet počelo sa odlaskom Džeke iz Citya, uveliko počelo. Zadnje dvije godine ga sele stalno, na glavu se popeli više

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 12 nov 2013, 21:53

Normalno da ce pisat o odlasku!!!
Nisu to samo nasi mediji!!Nemozes ti imat Vrhunskog napadaca i drzat ga na klupi!
Jos "OVI"sto se navode kao zagrijani za dovodjenje EDINA,su za SHITY institucije!!!!!
Instant klub,koji i pored svih MILIONA/MILIARDI,protiv imalo jace EKIPE,izgleda kao grupa razmazenih derista!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 nov 2013, 22:26

Jos 18 mjeseci ugovora ima, otkucavaju se njegovi posljednji mjeseci na Etihadu. Najdalje ce jos ostati do SP, a onda napusta City, jer ce tada jos jedino moci ici za neku pristojnu sumu, inace ce kao Lewandowski moci napustiti klub za sicu 6 mjeseci prije kraja ugovora, ali Dortmund je to uradio jer im je trebao Lewandowski, dok kod Dzeke nece odugovlaciti.

Sad kako ce Edin odluciti, vidjecemo. Ponuda sigurno ne manjka.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 nov 2013, 22:31

Mada i ne čude ovi novinari, ne sjećam se da je duži period bio standardan u ekipi, evo već treća sezona,

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 nov 2013, 22:40

Goalgetter je napisao/la:Jos 18 mjeseci ugovora ima, otkucavaju se njegovi posljednji mjeseci na Etihadu. Najdalje ce jos ostati do SP, a onda napusta City, jer ce tada jos jedino moci ici za neku pristojnu sumu, inace ce kao Lewandowski moci napustiti klub za sicu 6 mjeseci prije kraja ugovora, ali Dortmund je to uradio jer im je trebao Lewandowski, dok kod Dzeke nece odugovlaciti.

City ima toliko para da ih boli qurac, mogu oni njega zadrzat i sljedece sezone ako ne nadju zamjenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 nov 2013, 22:42

Dortmund ili Totttenham 8-) obje odlične ekipe, sa odličnim igračima .. u obje ekipe bio bi standardan 8-) čitao sam malo navijače Tottenhama, svi do jednog ga žele :D a čak bi mu pasalo da igra sa Soldadom, kao nekad s Grafiteom :P

lično bih ga više volio u Tottenhamu, čisto jer je to BPL, najbolja liga na svijetu, a i sviđa mi se Edin u ovoj ligi :D Njemačku je prekucao i nekako ne bih volio da ode tamo, ako ima drugih ponuda, a ima sigurno
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 12 nov 2013, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 nov 2013, 22:43

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Jos 18 mjeseci ugovora ima, otkucavaju se njegovi posljednji mjeseci na Etihadu. Najdalje ce jos ostati do SP, a onda napusta City, jer ce tada jos jedino moci ici za neku pristojnu sumu, inace ce kao Lewandowski moci napustiti klub za sicu 6 mjeseci prije kraja ugovora, ali Dortmund je to uradio jer im je trebao Lewandowski, dok kod Dzeke nece odugovlaciti.

City ima toliko para da ih boli qurac, mogu oni njega zadrzat i sljedece sezone ako ne nadju zamjenu.
Ako ga zadrze, moze ici za 10 Mil i ispod. A sigurno da ga nece davati za kikiriki, iako kao sto kazes da imaju para pun qurac, ali ipak znaju da za njega mogu 15-20 Miliona izvuci, koje ce opet uloziti u sljedece pojacanje. A zamjena ce se uvijek naci, rijetko koji ostaje ravnodusan na platu u Cityu. ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 nov 2013, 22:44

Pretpostavljam da će Edin imati konkretnih ponuda već u januaru. A, postavlja se pitanje, s obzirom na prvo prvenstvo na kojem će igrati na ljeto, da li otići sad u januaru ili čekati poslije prvenstva.
Ako ode sad, mora pažljivo birati klub i ligu, da bude koliko toliko siguran da će igrati i dobro/brzo se adaptirati. A, ako misli ostati, onda se mora potruditi više na treninzima i nametnuti se u ono malo minuta što dobije. Sve to s ciljem da što spremniji dočeka Brazil.
Mislim da će mu biti teško odlučiti. Ja se nadam da će izabrati najbolje.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 nov 2013, 01:06

dodji u inter edine :D
=\_1921_/=

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 13 nov 2013, 03:46

Idi u Romu sljedeće godine ljudi igraju LŠ
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 13 nov 2013, 07:52

JTS je napisao/la:čitao sam malo navijače Tottenhama, svi do jednog ga žele :D
Normalno da ga zele. Vecina navijaca Tottenhama su gledali 3-4 utakmice gdje je Edin igrao, a u jednoj od tih je on zabio 4 gola. Tada ga je cijeli svijet zelio.

Gdje god da ode, on ce morat pristat na manje para, a ja ne vjerujem da je on to spreman uradit. Ja bi najvise volio da ode sa Miretom u Romu. Ta ekipa ima trenutno sve osim jednog dobrog cistog napadaca kao Edin. Sa njim bi puno lakse mogli Scudetto ove sezone osvojit. I onda bi osvojio Njemacku, Englesku i Italijansku ligu. A sto bi najbolje bilo je da bi to bilo sa tri kluba koji skoro nikad inace ligu ne osvajaju.

Njemu nije ni 28 godina, a karijera mu tone. Ovako, on polako ali sigurno postaje vic od igraca kao Bendtner koji se ismijava (za navijace van BiH, naravno). A sve dok ima ljudi kao ovdje koji ljube Edinu guzicu sta GOD uradi i drzu predavanja kako se on ne smije kritikovat jer je on nas najbolji igrac ikad, doveo nas do Brazila itd., onda ce Edin smatrat svoju karijeru kao uspjeh i samo gledat pare. I on jeste uspio puno u karijeri, ali kao sto sam reko, on bi trebo imat barem jos 5 godina na samom vrhu i moze jos puno uspjet, a ako ne ode i prihvati para, on ce propast. Pocinjuci sa losom formom u Brazilu ako ne promjeni klub tako da igra.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 13 nov 2013, 08:00

I ja sam malo citao Romine navijace, uglavnom kazu da je Dzeko za njih prevelik zalogaj i da je on kao "elita" i da ce ga neki veci klub pokupiti... ali za mene kombinacija Pjanic to Dzeko zvuci ahhhh :)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 nov 2013, 13:14

Boga mi, talijani u svim novinama pišu da Inter želi Džeku i da će ga dovesti već u januaru, itd :D ostali napadači koji se spominju su Osvaldo i Pato :D o prvom uopšte ne treba diskutovati, on ne može biti kao Džeko za 100 godina, a Pato je sklon povredama

ovo je win-win-win-win situacija, za Džeku, za Inter, za Man City, za repku 8-)

dolazak u veći klub, sa novim vlasnikom koji gleda prema uspjehu, itd .. molim te Bože da se ostvari ovaj transfer !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 nov 2013, 13:28

JTS je napisao/la:Boga mi, talijani u svim novinama pišu da Inter želi Džeku i da će ga dovesti već u januaru, itd :D ostali napadači koji se spominju su Osvaldo i Pato :D o prvom uopšte ne treba diskutovati, on ne može biti kao Džeko za 100 godina, a Pato je sklon povredama

ovo je win-win-win-win situacija, za Džeku, za Inter, za Man City, za repku 8-)

dolazak u veći klub, sa novim vlasnikom koji gleda prema uspjehu, itd .. molim te Bože da se ostvari ovaj transfer !!!
A Boga mi i za Želju win win win win win situacija :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 nov 2013, 13:30

ZgemboAdislic@ uporedi covjek Dzeku sa Bendtnerom :lol: :lol: :oops: :oops:

Daj shvati ti i ekipa da perete i smarate nevideno :oops: :arrow:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 13 nov 2013, 13:44

Yucca je napisao/la:ZgemboAdislic@ uporedi covjek Dzeku sa Bendtnerom :lol: :lol: :oops: :oops:

Nije ga uporedio nego je dao primjer kako bi mogao zavrsiti. Samo sto likovi kao ti i bivši rijetko procitaju recenice prije nego što kliknete na Odgovori da bi ubiacili vaše smajlije.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 nov 2013, 14:17

AzRimiRzA je napisao/la:
Yucca je napisao/la:ZgemboAdislic@ uporedi covjek Dzeku sa Bendtnerom :lol: :lol: :oops: :oops:

Nije ga uporedio nego je dao primjer kako bi mogao zavrsiti. Samo sto likovi kao ti i bivši rijetko procitaju recenice prije nego što kliknete na Odgovori da bi ubiacili vaše smajlije.

To vi gledate u kasike ili grah pa znate kako ce Dzeko zavrsiti ili imate insajderske info kako ste jadni

To sto ti imas 15 godina a ni ostala ekipa nije puno starija pa nemate svog vlastitog zivota i s...erete po svemu,i jos ne mozes da shvatis poentu smajlija u postu nije moj problem :arrow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2013, 14:33

Inače, njegovi smajliji obično nose duboku poruku, a običnom smrtniku je veoma teško, da ne kažem nemoguće shvatiti poruku koju nose ti precizno i smisleno raspoređeni smajliji, za to se jednostavno moraš roditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 nov 2013, 14:57

Virtu4l je napisao/la:Inače, njegovi smajliji obično nose duboku poruku, a običnom smrtniku je veoma teško, da ne kažem nemoguće shvatiti poruku koju nose ti precizno i smisleno raspoređeni smajliji, za to se jednostavno moraš roditi.

Ocigledno se ti nisi rodio sta da ti kazem nisi taj nazalost

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2013, 15:05

Raduje me što nisam ;)
bagrcavi je napisao/la:A Boga mi i za Želju win win win win win situacija :mrgreen:
Da, Željo još uvijek dobija procenat od transfera? Ima li neka granica, ili je to do kraja karijere?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.