[quote="Edo_Majka"]Imam jedno pitanje, dali Zeljo organizuje neke probne treninge za igrace koji zele doci na probu, ima jedan momak iz Njemacke (Bosanac/Makedonac) koji igra u 4.Ligi u Njemackoj i zeli da dodje na probu u neki BiH-Klub, mali ima 18 Godina, visok je 183 i kako on kaze da mu je najjaca strana tehnika, sut, preglednost kao i brzina, slabija strana igra glavom, e sad on nezna dobro da prica nas jezik pa je zamolio nekog od nas (na forumu transfermarkt.de) da se raspitamo, mali je vrlo uporan i na neki nacin dosadan sa svojim pitanjem ali eto, ja sam mu obecao da cu pitati pa ko zna mozda je stvarno neki talenat, jer po njegovoj prici to izgleda kao da cemo dobiti novog Iniestu

ne ozbiljno ako neko zna dali se moze doci na probu neka javi.[/quote
Ma ovo je neozbiljno do bola da se preporucuju igraci preko foruma

nemam nista protiv momka ali kako i sam kaze ima brzinu pregled igre tehniku znaci skoro kompletan igrac i 18 godina a igra u 4 njemackoj ligi il ti ga nekoj regionalnoj.Imao je zeljo dosta izleta sa ovakvim igracima mada neka dode sto da ne ali sumnjam brate ako je tako dobar da ga neko vec nije skuzio u svabiji. PS: Demir Hotic novi sportski direktor Karlsruhe!