FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la defender » 05 jan 2010, 16:02

tax je napisao/la:finansijska konstrukcia
bekric +800 000 eura(minimum)
grad +100 000 eura
opstina +25000 eura
coca +75000 eura
fifa +125000eura
ukupno 1.125 000 ura

rashodi
pojacanja 100 000 eura
dialiba 150000 eura
tribina 700 000 ura
ukupno 950000 eura

u plusu 175 000 eura
+ Stila aBd :)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 jan 2010, 16:03

grad +100 000 eura
opstina +25000 eura
coca +75000 eura
fifa +125000eura
ukupno 1.125 000 ura

rashodi
pojacanja 100 000 eura
dialiba 150000 eura
tribina 700 000 ura
ukupno 950000 eura

u plusu 175 000 eura
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Odbij ovu jednu nulu i dobices maksimum koji cete uzet za njega, i to ako gazda tog kluba sto ga bude odvodio bude dobro raspolozen. A kako je onaj krivih usta tvrdoglav prije ce vam dzaba otic neg sto cete ga ikako prodat
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 05 jan 2010, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 jan 2010, 16:05

Imam jedno pitanje, dali Zeljo organizuje neke probne treninge za igrace koji zele doci na probu, ima jedan momak iz Njemacke (Bosanac/Makedonac) koji igra u 4.Ligi u Njemackoj i zeli da dodje na probu u neki BiH-Klub, mali ima 18 Godina, visok je 183 i kako on kaze da mu je najjaca strana tehnika, sut, preglednost kao i brzina, slabija strana igra glavom, e sad on nezna dobro da prica nas jezik pa je zamolio nekog od nas (na forumu transfermarkt.de) da se raspitamo, mali je vrlo uporan i na neki nacin dosadan sa svojim pitanjem ali eto, ja sam mu obecao da cu pitati pa ko zna mozda je stvarno neki talenat, jer po njegovoj prici to izgleda kao da cemo dobiti novog Iniestu :D ne ozbiljno ako neko zna dali se moze doci na probu neka javi.
Tracy McGrady!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 jan 2010, 16:11

Edo_Majka je napisao/la:Imam jedno pitanje, dali Zeljo organizuje neke probne treninge za igrace koji zele doci na probu, ima jedan momak iz Njemacke (Bosanac/Makedonac) koji igra u 4.Ligi u Njemackoj i zeli da dodje na probu u neki BiH-Klub, mali ima 18 Godina, visok je 183 i kako on kaze da mu je najjaca strana tehnika, sut, preglednost kao i brzina, slabija strana igra glavom, e sad on nezna dobro da prica nas jezik pa je zamolio nekog od nas (na forumu transfermarkt.de) da se raspitamo, mali je vrlo uporan i na neki nacin dosadan sa svojim pitanjem ali eto, ja sam mu obecao da cu pitati pa ko zna mozda je stvarno neki talenat, jer po njegovoj prici to izgleda kao da cemo dobiti novog Iniestu :D ne ozbiljno ako neko zna dali se moze doci na probu neka javi.
Mislim da nije fino ovako pitat' na forumu .. koliko ja znam nema nikakvih treninga za nove igrace i one koje zele doci na prbu pa nismo na Ciglanama .. nek' zovne prostrrije kluba i nek' se raspita.. ;) Mislim da je momak premlad da bi odmah konkurisao u prvom al' sta je tu je..Jel on prvotimac u tom timu gdje sad igra?Imas li neke videe il slicno da pogledamo?

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 jan 2010, 16:18

nime_tm87 je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Imam jedno pitanje, dali Zeljo organizuje neke probne treninge za igrace koji zele doci na probu, ima jedan momak iz Njemacke (Bosanac/Makedonac) koji igra u 4.Ligi u Njemackoj i zeli da dodje na probu u neki BiH-Klub, mali ima 18 Godina, visok je 183 i kako on kaze da mu je najjaca strana tehnika, sut, preglednost kao i brzina, slabija strana igra glavom, e sad on nezna dobro da prica nas jezik pa je zamolio nekog od nas (na forumu transfermarkt.de) da se raspitamo, mali je vrlo uporan i na neki nacin dosadan sa svojim pitanjem ali eto, ja sam mu obecao da cu pitati pa ko zna mozda je stvarno neki talenat, jer po njegovoj prici to izgleda kao da cemo dobiti novog Iniestu :D ne ozbiljno ako neko zna dali se moze doci na probu neka javi.
Mislim da nije fino ovako pitat' na forumu .. koliko ja znam nema nikakvih treninga za nove igrace i one koje zele doci na prbu pa nismo na Ciglanama .. nek' zovne prostrrije kluba i nek' se raspita.. ;) Mislim da je momak premlad da bi odmah konkurisao u prvom al' sta je tu je..Jel on prvotimac u tom timu gdje sad igra?Imas li neke videe il slicno da pogledamo?
Kaze da jeste, momak je pisao Pisma i slao u par klubova ali su njegova pisma (zbog nepoznavanja naseg jezika) vrlo jednostavna i nisu ozbiljno shvacena, mi smo mu rekli da pripremi par DVD-ova i pismo i da posalje, mi sa foruma smo mu obecali da cemo se potruditi saznati par informacija, neznam kako su oni drugi igraci uspjeli da dobiju priliku na pripremama na pocetku sezone, treba momku pruziti priliku ko zna.
Tracy McGrady!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jan 2010, 16:19

U Medjugorje su se vec najavili neki tipovi,za Sombor nisam siguran,ima klub telefon nek nazove i pita!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jan 2010, 16:20

Bilo bi dovoljno da prozove klub ili konktaktira nekog u klubu, ne vjerujem da bi ga odbili bez da ga isprobaju!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 05 jan 2010, 16:37

Ukoliko tražite klub, posjetite ovu stranicu: http://www.footballmercato.com/

OT: Šta je sad ovo, zar Bekrić ide?

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 jan 2010, 16:37

pile87 je napisao/la:
Bilo bi dovoljno da prozove klub ili konktaktira nekog u klubu, ne vjerujem da bi ga odbili bez da ga isprobaju!
Ok, hvala vam na odgovoru, sad cu ja tamo njemu napisati da tako uradi pa cemo vidjeti dali ce biti sta od toga.
Tracy McGrady!!!

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 05 jan 2010, 16:43

[quote="Edo_Majka"]Imam jedno pitanje, dali Zeljo organizuje neke probne treninge za igrace koji zele doci na probu, ima jedan momak iz Njemacke (Bosanac/Makedonac) koji igra u 4.Ligi u Njemackoj i zeli da dodje na probu u neki BiH-Klub, mali ima 18 Godina, visok je 183 i kako on kaze da mu je najjaca strana tehnika, sut, preglednost kao i brzina, slabija strana igra glavom, e sad on nezna dobro da prica nas jezik pa je zamolio nekog od nas (na forumu transfermarkt.de) da se raspitamo, mali je vrlo uporan i na neki nacin dosadan sa svojim pitanjem ali eto, ja sam mu obecao da cu pitati pa ko zna mozda je stvarno neki talenat, jer po njegovoj prici to izgleda kao da cemo dobiti novog Iniestu :D ne ozbiljno ako neko zna dali se moze doci na probu neka javi.[/quote

Ma ovo je neozbiljno do bola da se preporucuju igraci preko foruma :roll: nemam nista protiv momka ali kako i sam kaze ima brzinu pregled igre tehniku znaci skoro kompletan igrac i 18 godina a igra u 4 njemackoj ligi il ti ga nekoj regionalnoj.Imao je zeljo dosta izleta sa ovakvim igracima mada neka dode sto da ne ali sumnjam brate ako je tako dobar da ga neko vec nije skuzio u svabiji. PS: Demir Hotic novi sportski direktor Karlsruhe! :D :lol:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 05 jan 2010, 16:45

Demir Hotić alias Brko idol Švabije 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jan 2010, 16:52

i ja kontam da nema nikakvog razloga da mu ne dozvole par treninga,sve dok je to o njegovom licnom trosku...naravno ne moze sad svako sa ulice da dodje i da kaze da hoce da trenira...taj lik mora da ima pozadinu svoje price i da ponudi odredjene dokaze o klubu u kojem je igrao,da ponudi neki papir i definitivno neki video, zasto da ne,neka proba...mada u evropi kada neko ima 18 godina,taj je vec formiran igrac i da je nesto kvalitetan,sigurno se ne bi sam raspitivao i nudio okolo,al sta znas,mozda bi po profilu odgovarao,to se nikad ne zna...ja bi pokusao da sam na njegovom mjestu...i kada je zeljo harao nasom ligom u prvom amarovom mandatu,dolazili su sa strane na probe...uglavnom nisu uspjevali,ali bilo ih je koliko hoces...pa sjetite se samo Arbena Avdije...ko je za njega znao,pa se uspio uvaliti kod nas,trenirao jedno vrijeme s drugim timom i hop,zacas u prvoj postavi
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 jan 2010, 17:11

grad +100 000 eura
opstina +25000 eura
coca +75000 eura
fifa +125000eura
ukupno 1.125 000 ura

rashodi
pojacanja 100 000 eura
dialiba 150000 eura
tribina 700 000 ura
ukupno 950000 eura

u plusu 175 000 eura

Cuj za Bekrica 800000 eura pa nije niko lud.
AMAR OSIM!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 jan 2010, 17:16

kalimero je napisao/la:
grad +100 000 eura
opstina +25000 eura
coca +75000 eura
fifa +125000eura
ukupno 1.125 000 ura

rashodi
pojacanja 100 000 eura
dialiba 150000 eura
tribina 700 000 ura
ukupno 950000 eura

u plusu 175 000 eura

Cuj za Bekrica 800000 eura pa nije niko lud.
Sto to nije niko lud ? Jel znas da ga Amar pred pocetak ove sezone nije htio prodati za pribliznu cifru ovoj? Bekric je u top 5 najboljih igraca premier lige, druga stvar pod ugovorom je i siguran sam da se tu mogu izvuci dobre pare! A druga stvar vidim i Stilic u nedelju pregovara sa Celticom, i trebamo se nadati nekoj dobroj finansijskoj injekciji koja bi nas malo trznula u nastavku prvenstva...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 jan 2010, 17:20

Pristojna cifra se moze uzeti,ali 800000 eura je nerealno.Jedan Balaban je u Dinamo dosao za 750000 eura.
AMAR OSIM!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 jan 2010, 17:29

kalimero je napisao/la:Pristojna cifra se moze uzeti,ali 800000 eura je nerealno.Jedan Balaban je u Dinamo dosao za 750000 eura.
Pa nije ni Balaban sad neka zvjerka, a u sustini Dinamo ima upravu koja zna trgovati sto pokazuje i svaki njihov trasfer prosjecnog igraca nije ispod milion, znaci vrti se sa milionima dok je kod nas prijasnja uprava nametnula trend prodavanja talenata za nekih 100 tinjak 200 hiljada eura i Bog te veselio. E siguran sam da ova uprava to nece dozvoliti, isto kao sto Bekricu nisu dozvolili da ode za pribliznu cifru ovoj sada o kojoj mi pisemo, a i sam Amar je pominjao cifre sa 6 nula... Pa sjeti se samo za koliko je Stilic otisao a koliko danas Lech otima za njega i koliko se zavlace u tim pregovorima sa Celticom. Trba dici nivo prodaje igraca a ne biti skroman sa hiljadama a da se nko na nasoj skoli tamo negdje bogati...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 jan 2010, 17:29

kalimero je napisao/la:Pristojna cifra se moze uzeti,ali 800000 eura je nerealno.Jedan Balaban je u Dinamo dosao za 750000 eura.
Vidiš kako ga možete zamijeniti za Balabana i dobit još 50000 € :lol: :lol:
Dragon Town

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 jan 2010, 17:30

Pirke_TM87 je napisao/la:
Pa nije ni Balaban sad neka zvjerka, a u sustini Dinamo ima upravu koja zna trgovati sto pokazuje i svaki njihov trasfer prosjecnog igraca nije ispod milion, znaci vrti se sa milionima dok je kod nas prijasnja uprava nametnula trend prodavanja talenata za nekih 100 tinjak 200 hiljada eura i Bog te veselio. E siguran sam da ova uprava to nece dozvoliti, isto kao sto Bekricu nisu dozvolili da ode za pribliznu cifru ovoj sada o kojoj mi pisemo, a i sam Amar je pominjao cifre sa 6 nula... Pa sjeti se samo za koliko je Stilic otisao a koliko danas Lech otima za njega i koliko se zavlace u tim pregovorima sa Celticom. Trba dici nivo prodaje igraca a ne biti skroman sa hiljadama a da se nko na nasoj skoli tamo negdje bogati...
Samo sto je velika razlika izmedju Stile i Bekrica.
AMAR OSIM!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 jan 2010, 17:34

kalimero je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Samo sto je velika razlika izmedju Stile i Bekrica.
Ma brate nije to tolika razlika koliko mi svi znamo koliko je Stilic igrao a koliko je Bekric dobijao sansu sa klupe da nesto pokaze! Pa da budem realan i svi ce ti to reci da je Jamak bolji od obojce, i da je Jamak bio pod trenerskom palicom Osima vidio bi sta je igrac, ali on se kurcio, opustio se, zajebancija provodi ovo ono i propade, pa Haris Beslija je bio veci talenat od Dzeke, samo sto su njega povrede slomile, Plisek je prvo njega pikovao da ga vodi u Cesku pa tek onda ove ostale sto je odveo... Nadam se da ce ovo Besliji biti treca sreca i da ce sada proigrati kako treba...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 05 jan 2010, 17:46

grad +100 000 eura
opstina +25000 eura
coca +75000 eura
fifa +125000eura
ukupno 1.125 000 ura

rashodi
pojacanja 100 000 eura
dialiba 150000 eura
tribina 700 000 ura
ukupno 950000 eura

u plusu 175 000 eura
a plate igracima sto trenutno igraju... :roll: da gladuju???

treba prodati bekrica, sad dosta vrijedi, a i nema vise motiva da igra, vidjelo se ovu polusezonu... nesto kao mandzukic iz dinama... ;)

a ovaj sto hoce da dodje na probu, ne vjerujem da ce amar odbiti i jednog igraca prije nego sto ga vidi kakav je, treba probati nikad se nezna... ;) nema veze sto je iz nizeligasa, dolazili su nama igraci iz schalkea i man utd, pa smo vidjeli kako igraju... :D
BRAVE HEART 1979-2005

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 22 gosta.